Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Včera na letisku v buse čierne ocelove suby ...typek ich vystavoval na obdiv ale okrem mňa si ich zjavne nikto nevsimol...v lietadle si aj rukávy vysukal:) ...mal tenkú ruku lovecak a vyzerali bohovsky! ..potom vedlasediaci pan cca 50...pekne Nautica ...zjavne fanda aj koselu mal rovnakej značky ...mozno nejaký jachtar

Odesláno

Predevcirem starozitnictvi v centru Prahy a nekolik moc peknych kousku ve vitrine, napr. starsi IWC Aquatimer v chronu, IWC Big Pilot, male damske AP a nasledne na rukou nejspis majitele na jedne Rolex GMT Master II a na druhe ruce AP Royal Oak. Pekna podivana.

Odesláno

Predevcirem starozitnictvi v centru Prahy a nekolik moc peknych kousku ve vitrine, napr. starsi IWC Aquatimer v chronu, IWC Big Pilot, male damske AP a nasledne na rukou nejspis majitele na jedne Rolex GMT Master II a na druhe ruce AP Royal Oak. Pekna podivana.

A ceny dobry nebo spatny?
Odesláno (upraveno)

Včera jsme se vrátili z týdení plavaby po středozemním moři (Costa Pacafica) a výsledky jsou takové: 6x sub, 2x daytona, 2x breitling, 2x seiko želvy, 1x: datejust, seamater 300 gmt, tissot t-touch, nějaký tudor,...

smutný je že na všude vychvalované nákupní palubě č. 5 byla nejvyšší hodinařina ve formě tissot a citizen, ale absolutně se tam nejvíce tlačili - včetně rozhovorů na lodním kanálu v TV s CEO Invicta a Stuhrling. Poté fashon značky a hodinky Ferrari a Lamboghini. Jeden večer byla dokonce akce na Invicty sleva až 75% a i se vyhrávali v tombole. Fuj.

Upraveno uživatelem martigen
Odesláno

Vcera jsme meli nejakou akci s tankem u pivovaru a prisel pan na strelnici, ze si chce nechat nastrelit nove EVO. Kolimator k tomu mel asi z trznice (aspon teda tak vypadal a pocitam, ze nebude mit dlouhou zivotnost), ale to je vedlejsi. Na rukou mel nejake takove hruzy...

post-39943-0-73641200-1474904380_thumb.jpg

Mely teda celou "zlatou" lunetu a velikost tak odhadem 60. Puvodne sem to typoval na nejake Invicty, ale melo to znak adidas.

Uplne konkretni se mi nechce hledat...

Prijde mi zvlastni, ze si nekdo poridi EVO, k tomu kolimator vhodny tak na malorazku a na ruce ma tohle zverstvo...

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Vcera jsme meli nejakou akci s tankem u pivovaru a prisel pan na strelnici, ze si chce nechat nastrelit nove EVO. Kolimator k tomu mel asi z trznice (aspon teda tak vypadal a pocitam, ze nebude mit dlouhou zivotnost), ale to je vedlejsi. Na rukou mel nejake takove hruzy...

adidas.jpg

Mely teda celou "zlatou" lunetu a velikost tak odhadem 60. Puvodne sem to typoval na nejake Invicty, ale melo to znak adidas.

Prijde mi zvlastni, ze si nekdo poridi EVO, k tomu kolimator vhodny tak na malorazku a na ruce ma tohle zverstvo...

Njn, pan jel na efekt.
Odesláno

Recepční v ordinaci MUDr. Vanáče dnes měla moc pěkné Omegy: https://www.omegawatches.com/watches/de-ville/hour-vision/co-axial-master-chronometer/43313412110001/

Fake nepředpokládám, neboť pan doktor se dodnes stará o české hokejisty (krom jiného s nimi vyhrál MS ve Vídni) a sám nosí velmi luxusní keramické Rado. (A navíc je to zcela bez debat skvělý doktor a ortoped s perfektně lidským přístupem a tímto mu děkuji za skvělou péči o moji zlomenou nohu.)

Odesláno

attachicon.gifadidas.jpg

Jen pro méně znalé v oboru k doplnění historky - co je EVO?

Odesláno

No jo, on ten pán to zjistí, až se mu po padesáti výstřelech rozsype 'optika' i 'hodinky'. Jo a Scorpion EVO je futuristická zbraň na pistolové střelivo 9mm Luger zbrojovky z Uherského Brodu. Zbraň je známá tím, že se objevila ve hře Battlefield 4 a také tím, že díky třičtvrtěkilovému pohybujícímu se ingotu ve zbrani simuluje zpětný ráz odpovídající spíše kulometné ráži ;o) Jinak ovšem designově vymazlená záležitost pro tacticool borce s modrou knížkou, kteří si chtějí dokázat, že se přesto rovnají klukům z Delty a SAS. Myslím, že jedno EVO mám taky v trezoru ;o))

Odesláno

wizard-ov: Děkuji za objasnění, já znal EVO jen jako Mitsubishi :) Jinak jsem koukal na nějaký videa s tím Scorpionem a nepřijde mi, že by to nějak závratně kopalo (aspoň při střelbě jednotlivýma ranama u civilu).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...