honzyk Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 Sedím Na Bulovce v aesculap akademii na školení, pán v řadě přede mnou Navitimery na kůži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 Dnes na obědě pán přede mnou Béčka Avengery GMT na kůži. Pěkně to vypadalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 Akorát se ale spíná až 1 metr pod hladinou.Než jsem se to někde dočetl, skoro jsem se utopil ve vaně. Myslím, ze konkretne tento model JP 2000 sa musi pred ponorom spustit manualne, pretoze mu chyba snimac, ktory signalizuje kontakt z vodou. Tento snimač ma napr. model JP1010 na pravej strane puzdra (je to taky mosadzny bazmeg). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 Jo to je myslím pravda,chtěl jsem jen napsat že jsem se v ty vaně nemohl dostat pod metr aby začly měřit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heather7 Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 Na školení pan školitel krásné potápky Longines. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 Hydroconquesty jsou hajn hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 Dnes na jednani...neco se mi na nich nezda...co myslite? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 (upraveno) Wow. Vzácnost. F.A. Jones. Upraveno 27. dubna 2018 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 V platine... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 Tak to jsem ho podezrival nepravem. V IWCckach se moc neorientuju. Diky za komentare. Docela jsem si oddychl, kdyby mel mit nakupci velky automobilovy firmy fiky, to uz by se svetem fakt nebylo neco v poradku :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 (upraveno) Nerad to říkám, ale zdá se mi, že ty F.A. Jones mají vteřinovej subdial trochu víš od šestkovýho indexu, SWISS MADE má zase moc velkou mezeru... No a podpis zase příliš blízko k Schaffhausen... Upraveno 28. dubna 2018 uživatelem Ohm-Aztec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 Tak to jsem ho podezrival nepravem. V IWCckach se moc neorientuju. Diky za komentare. Docela jsem si oddychl, kdyby mel mit nakupci velky automobilovy firmy fiky, to uz by se svetem fakt nebylo neco v poradku :-).Se světem to není v pořádku už dlouho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 Ty rozdíly tam evidentně jsou...nejspíš to budou fíky. Nechtěl jsem do toho zatahovat předsudky, ale dotyčný je Turek, čili jistá pravděpodobnosti, že si je přivezl z Istambulské tržnice, tu je :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2018 Včera v Albertu Na Fišerce (Baba), pán přes padesát měl na sobě bílé PP Nautilus Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4st0n Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2018 ty IWC fa jones budou fejkovy. Zajimalo by me jak vypadaji zespodu, na co se tam nositel muze koukat...a nez jsem to napsal google uz vi... dam sem oba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2018 jo dneska na kolbence, u vychodu, vysokej sedivej kniratej sympatickej pan v klobouku, na ruce SKX009 na gume, nejspis mi okukoval IGENy, ale byl jsem tam s rodinkou, tak jsem se nedruzil, tak kdyz tak pozdravuju ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2018 Mam rad NYC, clovek se tu dostatecne vyradi Jedny prave SMP Jedny falesne AP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2018 Ten rokokový malíček k těm SMP docela sedí :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Dukaz, ze DJ jdou ke vsemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Prave ted nastoupil kluk s bicolor Suby na IPaku do tramvaje. Nekdo zdejsi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se