Locky Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 @Existence Díky za doplnění! Podle fotky to vypadá, že má GMT ručku v "defaultní" pozici (tj. půlnoc = půlnoc), ale lunetu má furt posunutou o 6h oproti CEST, což nyní odpovídá UTC-5 = New York. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 před 1 minutou, Locky napsal: @Existence Díky za doplnění! Podle fotky to vypadá, že má GMT ručku v "defaultní" pozici (tj. půlnoc = půlnoc), ale lunetu má furt posunutou o 6h oproti CEST, což nyní odpovídá UTC-5 = New York. Máš pravdu já jsem úplně slepej dneska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 V 12. 5. 2020 v 10:50, financ napsal: v čase 34 vteřin, na kufru auta samolepka chronomagu. Někdo místní? Kupující si to na auto asi nenalepil. Chceš naznačit, že ten vykuk, co prodal nepojízdný vrak se zflikovanou technickou, je místní člen? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Včera zajímavé jednání s majiteli dvou firem, jeden na ruce RLX, tipoval jsem to na Sea-Dweller a druhý ML Masterpiece Roue Carée Second (ty s hrantým kolem). A já bez hodinek bo sem ráno spěchal až moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 před 3 hodinami, Ohm-Aztec napsal: Chceš naznačit, že ten vykuk, co prodal nepojízdný vrak se zflikovanou technickou, je místní člen? Tak třeba to s tim ten vykuk uz koupil. Kupující by si to musel nalepit uz v bazaru, protoze dal nedojel. A ani na videu hodinky na ruce nemá, ten odsud nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 Tak se přiznejte, kdo byl dnes kolem poledne s FFP3 v Koscomu a zkoušel si Mosery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 17. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2020 ap ro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 V 17. 5. 2020 v 15:43, Spok napsal: ap ro To má asi o dost dražší hodinky než auto ne? Co to bylo? Nejakej Opel..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 21. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2020 Ano, starý Opel, ale tak dobře jsem neviděl, jestli jsou levé:) Neviděl jsem ani pravé, takže potěšilo i tak, první úlovek:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny357 Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2020 Vcera v TV https://www.csfd.cz/film/272207-milosrdne-lzi/komentare/ super film a Francois Cluzet mel podle me na ruce Jaeger-LeCoultre Master Compressor Diving Pro Geographic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 Fotka z fotogalerie článku na Idnes.cz viz odkaz níže: https://www.idnes.cz/ostrava/zpravy/slovenska-strela-renovace-vuz-vlak-zeleznice.A200526_549607_ostrava-zpravy_woj Jestli je to někdo z místních, tak by o své práci mohl podle všeho napsat nejeden zajímavý článek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 Já myslím, že sem dával někam i fotky z té renovace. Jen už nevím kdo a kam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 sem: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 Děkuji za doplnění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 Nejni to fajkus? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 Je to 100% @Fajkus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 Tak to jsem rád, že jsem se trefil. Díky za doplnění! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 Jo, parkrat sem daval fotky z renovace ty nadherny masiny, pokud si pamatuju, uz by meli pomalu finisovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davidofs.cz Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 Za 1800,-Kč na FB neber to. Oblíbený tourbillon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 No to je klenot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se