pjanek Odesláno 30. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 Ve vazbě si je může nechat, i v CPZ.Mne teda TH sebrali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 30. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 Mně ne, heč ... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjanek Odesláno 30. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 Tak me tam i profackovali, takze to bylo cely trochu nestandardni. Holt prazak v Brne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 30. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 V pátek v McDrive na D10 něco v goldu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 30. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 Tvl to bentley je fuckt hnusny... blee;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 30. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 Dnes jsem zkoušel Orisky v Žilině. Ty chrona v 50% slevě dost slušný...aj na mojí malé ruce. Klasický Oris 65 taky dost dobrý, ale tam byla cena standartní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 30. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 V pátek v McDrive na D10 něco v goldu Podle velikosti to bude Invicta nebo Diesel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 31. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2020 Dnes jsem zkoušel Orisky v Žilině. Ty chrona v 50% slevě dost slušný...aj na mojí malé ruce. Klasický Oris 65 taky dost dobrý, ale tam byla cena standartní.V Auparku si bol ? Mávajú tam často dost fajne zľavy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 31. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2020 před 2 hodinami, Vladino125 napsal: V Auparku si bol ? Mávajú tam často dost fajne zľavy. Jo jo, manželka chtěla pár věcí pro sebe a dceru, tak já čučel na hodinky. Ještě tyto tam mají v 50% za rovných 900e Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 31. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2020 Oris ma vzdy nieco v akcii https://www.ichrono.sk/outlet/catalog/8/oris/druh/panske Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 3. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2020 V 27. 5. 2020 v 21:00, feltharg napsal: jsou to x-33? tady o tom píší https://www.fratellowatches.com/spacex-and-the-speedmaster-x-33-gen-2-reference-3291-50/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 3. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2020 před 7 hodinami, libor2002 napsal: tady o tom píší https://www.fratellowatches.com/spacex-and-the-speedmaster-x-33-gen-2-reference-3291-50/ Už tady jednou odkaz na ne byl..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 3. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2020 Dneska jsem měl v Brně jednání s jedním manikem, a on na ruce Laco B-uhr, tak jsem mu je pochválil a ptám se, jestli je fanda letectví, nebo hodinek, nebo obojího, a on na to, že se mu jenom líbily, jinak nic. Tak jsem mu vyložil historii a jenom se chlapec tetelil blahem, jak dobře si vybral a ma o čem kecat v hospodě. Bylo to hezký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 Jj, to máme společné, taky starším vlezlým lidem dělám radost tím, že je vyslechnu a nepošlu doprdele, páč jednou budu taky starý a chrochtat si, jak moje troušení rozumů bylo hezké Konec srandy, ale nabízelo se to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 Dnes rano v metru. Mladik a na ruce nejake malinkate hodinky. Na dalku jsem nebyl schopny rozeznat, jestli jsou to nejake Primky po dedovi, ale uplne mi to na Prim nesedelo. Prumer odhadem 32-33mm, reminek cca 14mm. Vterinovka pekne plula, takze bud manual nebo automat. Bily cifr, arabska cisla na pozicich indexu.Mne se tohle proste libi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 Dnes v 19h v JYSKu v Čestlicích Rolex páreček co odjel velkým modrým Mercedesem. On Seadwellery, ona nějaké bico DJ (zřejmě). Obligátní otázka: někdo odsud? PS: Promiň Andy, držel jsem nákup, tak jsem fotit nemohl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2020 No dobre, tobe to prominu, protoze jinak se snazis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 Dneska cca o pul 11 v Dealu nekdo, kdo vypada trochu jako Dan Bilzerian Mam dojem, ze uz jsem ten oblicej videl na nejake fotce spojene s forem. Neco mi rika, ze by to mohl byt Xenomorfus (nebo farky...? mam v tech ostravakach bordel ). Na ruce to z dalky vypadalo na Becka, ale moc jisty si nejsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 V 04.06.2020 v 9:27, AndyAaron napsal: Dnes rano v metru. Mladik a na ruce nejake malinkate hodinky. Podle mě to jsou dětský primky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 Jo, to by mohlo byt ono! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se