Tom4 Odesláno 18. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2020 Si v tý Praze udělej pořádek by mě ani nenapadlo zahazovat koloběžku, takovych kilometrů co mě odvezla . . . jste tam pěkně zpovykaný koukám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 19. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2020 V 18. 7. 2020 v 11:41, Tom4 napsal: Si v tý Praze udělej pořádek by mě ani nenapadlo zahazovat koloběžku, takovych kilometrů co mě odvezla . . . jste tam pěkně zpovykaný koukám No vzdyt o tom mluvim. To je jasny, ze ty si tu svou kolobrndu odvezes zase domu. A tudiz je vse v poradku. A jestli to pujcovani funguje na principu jak pise prischera, tak v tom taky problem nevidim. To asi jen tady v Prahe funguje vsechno na principu vesmirnyho chaosu. Sorry jako Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 29. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2020 Dneska na jednání měl borec bronzové Black Baye. Jemná patinka, na ruce vypadají moc dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 29. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2020 Trajekt Drvenik->Sucuraj/Hvar.Mladý chalan s Seamaster, chrono mal pustené tak podla toho usudzujem ze boli pravé. O moje seiko nejavil zaujem tak som kozu neskúšal:-DSeiko & Hamilton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 Darcekova taska a nejaka corknuta promo fotka s Laco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 O víkendu jsem narazil na Ridiho na místě, kde jsem ho nečekal : Na ruce PP 5712: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 Dnes na Pustevnách titanový Breitling Emergency 2 a potom při čekání na lanovku Tag Heuer Aquaracer Chrono... Skoro bych řekl, že to byl Kupa, ale kozu jsem nezkoušel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xan Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 prohazka po L’Aquilii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 minulú nedeľu na salaši vo Veľkom Slavkove Zenith El Primero niekto odtiaľ ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2020 Muzeum času v Protivine Pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2020 Rano trolina v Plzni a chlapik s digitalkama Casio. Od pohledu mi to prislo jako nejaky stary model a ne soucasne plastaky:Ted vlak Praha - Plzen a bikolorni kvarcove Doxa na ruce nejakeho mladicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 12. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2020 (upraveno) Dneska mi prijde ze se v Praze roztrhl pytel, vsude rolex, ale maji je dost casto i dost mlady lidi. Pak maj bejt na kramech.. Jinak nekolik citizenu, hlavne skyhawk a navihawk. Jedny zelvy, jedny 5kx a nakonec moony..... Na foto si netroufam a na kozu tuplem ne Upraveno 12. srpna 2020 uživatelem Pepino777 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2020 dnes som skecol so Samo Trnka na ruke Citizen - solar, má aj Casio s kalkulačkou ako "vedátor Karol" že tie si kúpil vyslovene pre tento účel má aj iné ale nie je vyslovený maniak... a dnes ešte vedľa pri stole rusky hovoriaci chlapík ROLEX Daytona biele, vyzerali origo fotku som nedal a kozu už vôbec nie že "коза доит кровь" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steev Odesláno 18. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2020 Včera na zahrádce restaurace anglicky mluvící pán s bondovkama v qarzu. Jinak ve Vídeňské ulici Graben výlohy plné všech značek, včetně Rolex. Ale jen datejusty. Sportovní model ani jeden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2020 Dnes Bory Mall, o 18:15 zafirove Moony, pan s kvetinou v ruke, len tak prefrcal okolo food courtu, takze na spy foto nevidalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2020 Chorvatsko, ostrov Lopud, plaz Sunj, vedle u stolu mlada chorvatska rodinka - tatka mel Omegy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2020 V 12. 8. 2020 v 16:50, AndyAaron napsal: ...Ted vlak Praha - Plzen a bikolorni kvarcove Doxa na ruce nejakeho mladicka Mladicek palec nahoru, tohle se jen tak nevidi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 21. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2020 https://www.forbes.cz/svycarske-hodinky-se-probiraji-z-dopadu-viru-z-ciny-diky-cine/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 21. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2020 Na myčce Wash Inn na Poděbradský, obsluha mladej kluk, měl pěkný pepsi skx na jubilee. Krátkej fajn pokec o hodinkách, asi má našlápnuto na slušnýho pacienta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 26. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2020 Nekdo od nas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se