Datel Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 (upraveno) Aranys Ocelový prsten s ciferníkem 010 17492 3814 výhoda je, že už je vydyzajnovaný a prodává se pro různě buřtovité prsty, drobná nevýhoda je, že jednak nemá ručky, a hlavně je docela škaredý. Ale zas není drahý a celá myšlenka mne už omrzela, jdu dělat tabulky ;o) Upraveno 6. října 2020 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 Já se to bojím otevřít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 před 4 minutami, JR_2010 napsal: Já se to bojím otevřít... Náhdou je to excelentní. Hlavně ta rytina "ciferníku". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 To je moc usedlý, to by každej přehlíd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 Tak já bych řekl, že právě ten prázdenej prostředek skýtá ideální prostor pro tu kozu ...... .... ; Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 Co nějakej "pečetní“ prsten? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 VID-20201006-WA0005.mp4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 AP RO na panovi v baumarktu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2020 Dobrej ulovek, Topkane! Konecne nekdo, kdo vypada, ze je nema na ruce omylem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2020 Já už jsem z těch nekorektních vtipů úplně zblblej, první co mě napadlo, že jeho pán musí být ve strašný vatě. Souhlas s Andym, dobře to má borec poladěný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkd Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 Borec v OC Chodov v Praze měl na zápěstí něco, co silně připomínalo Speedmastera Pro. Pokusil jsem se ho oslepit Rolbama, ovšem bez efektu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 13. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2020 Dneska kolega na meetingu nejaky ML potapkovyho strihu. Jinak bida a smart nuda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 13. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2020 Juu Miros Diver, ty jsou skvely a mrzi me, ze jsem je kdysi prodal za par penez.. dobrej ulovek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taurus. Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Ja to mam uplne stejne Micey... a ted nevim, jestli jsem je mel ja od tebe nebo ty ode mne byly supr - moje prvni automaty a hodinky z fora. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2020 Ja je prodaval myslim 2013.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 Casio a Certina v rámci dnešního zpravodajství na ČT24 (změna času): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steev Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 Na Maltě v MHD pán s quartz chronem od Seika. Příště nesmím zapomenout vypnout blesk. A pak jsem tam zahlédl nějaký model od Patek Philippe na mladém pánovi sedícím u kafe na zahrádce s partnerkou. Cody z YT kanálu Wranglerstar přesedlal ze Seika a Hamiltonů na Rolex. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 Neumím vložit odkaz na LinkedIn Nejlepší wristshot ever... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 Vidím to jenom já, nebo tam má ten v popředí vytetováno "Sexi"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se