azeppelin Odesláno 7. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2021 V Brně bude Bechyně otevírat za krátko prodejnu. Dnes tam nad obrovskou výlohou již svítí obrovské logo Rolex a probíhala "instalace" něčeho. Jsem moc zvědavý co tam bude vystaveno a k dispozici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 na kazdym rohu tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 před 15 hodinami, azeppelin napsal: V Brně bude Bechyně otevírat za krátko prodejnu. Dnes tam nad obrovskou výlohou již svítí obrovské logo Rolex a probíhala "instalace" něčeho. Jsem moc zvědavý co tam bude vystaveno a k dispozici. V pondělí jsem šel po Masaryčce a bylo vyvěšeno oznámení o otevření 9.12., takže od zítra. Jsem zvědavý na report místních brněnských členů. Já tam půjdu až příští rok. Stejně mi zbývá ještě pár let, než na rolády našetřím. Není kam spěchat. Místo prodejny si vybrali pěkné a původně jsem si myslel, že to bude místo Focus optik. Domnívám se, že se to ze začátku tak prezentovalo, ale možná si to s něčím pletu a je to samozřejmě absolutně jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 (upraveno) Dneska byla za výlohou slečna s nějakým bazmekem na mytí oken a ve dveřích rozměrnej bodyguard v obleku, z hodinek nachstanýho za výlohou zatím nic, jen svítící nápis Rolex, co bylo vidět do prodejny, tak tam byl připraven jeden pult, tuším že Longines. Upraveno 8. prosince 2021 uživatelem honzyk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 Nevim kam s tim a ani co si o tom myslet https://ostatni.bazos.cz/inzerat/145086927/zakazkove-sberatelske-panske-hodinky-svaty-vaclav-2000.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 (upraveno) Tak to je slušný kousek do sbírky! Cením že 20ka má na dýnku Swiss Made a je ještě ve fólii Upraveno 9. prosince 2021 uživatelem nizkotucnytvaroh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 V 8. 12. 2021 v 15:40, RadekB napsal: V pondělí jsem šel po Masaryčce a bylo vyvěšeno oznámení o otevření 9.12., takže od zítra. Jsem zvědavý na report místních brněnských členů. Já tam půjdu až příští rok. Stejně mi zbývá ještě pár let, než na rolády našetřím. Není kam spěchat. Místo prodejny si vybrali pěkné a původně jsem si myslel, že to bude místo Focus optik. Domnívám se, že se to ze začátku tak prezentovalo, ale možná si to s něčím pletu a je to samozřejmě absolutně jedno. Dnes otevřeno. Ve výloze 2x bicolor DJ a jedny rose SkyDwellery. Zbytek výloh zaplácaných Radama. Vlastně jsem ani neměl chuť jít dovnitř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prky Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 Něco pro šotouše. Mluvící nádražní hodinky A stolní hodiny. https://xx0x.cz/Ty stolní jsou parádní, ale na 6500 asi nejsem dost velký šotouš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 před 18 hodinami, Lucky Lucaso napsal: Nevim kam s tim a ani co si o tom myslet https://ostatni.bazos.cz/inzerat/145086927/zakazkove-sberatelske-panske-hodinky-svaty-vaclav-2000.php To je geniální! Ale nespletl se o tři nuly? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 (upraveno) V 9. 12. 2021 v 18:19, Lucky Lucaso napsal: Nevim kam s tim a ani co si o tom myslet https://ostatni.bazos.cz/inzerat/145086927/zakazkove-sberatelske-panske-hodinky-svaty-vaclav-2000.php To je typický příklad hypreinflace a ceny dnešní lidské práce.. provrtaná 20kačka za dvacku Edit: Ještě bych chtěl vědět, proč se jmenují “Svatý Václav 2000”, spíše SV20, nebo SV20000, ne? Upraveno 10. prosince 2021 uživatelem PetrSefl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2021 Mozna je ta dvacetikoruna z roku 2000, a mozna prave to ji dodava ten punc exkluzivity. Tezko rict, co se tomu dotycnymu honilo hlavou, kdyz pachal tohle zverstvo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 12. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2021 Zajimavy omegy https://ostatni.bazos.cz/inzerat/145563045/hodinky-omega.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2021 (upraveno) REKLAMNÍ článek na Seznam Zprávy: Nečekejte na investiční hodinky roky. Kupte si ikonu od slavného návrháře Genty už dnes - Seznam Zprávy (seznamzpravy.cz) Upraveno 14. prosince 2021 uživatelem tombas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2021 Dnes 8:15 Shell Havlíčkův Brod, pán s mercedesem a Breitling SuperOcean Heritage Mesh Bracelet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2021 Moje první spy foto, jelikož je moje první a focené v přítmí baru, tak stojí za prd, ale pokud mne oko nemýlilo, tak Hublot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitley Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2021 Dnes porodnice Liberec. Paní doktorka dámské mechaniky v bicoloru. Odhaduji Certina DS Podium Lady, nebo něco hodně podobného. Foto ilustrační. Není to třeba partnerka místního člena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 Co jsem viděl? To jsem se tak hrabal v Youtube a hledal novou muziku, a skočilo na mě tohle. Nečekané a pěkné videjko, a týpek určitě bude váženým členem naší sekty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 Dnes v KFC na Devíti křížích směr na Brno cca ve dvě odpoledne černý Pelagosy. Seděly parádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 před 6 hodinami, Leviathann napsal: skočilo na mě tohle. Výborný video Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 Co jsem viděl? To jsem se tak hrabal v Youtube a hledal novou muziku, a skočilo na mě tohle. Nečekané a pěkné videjko, a týpek určitě bude váženým členem naší sekty. No neviem. Niektore fakty ma trosku dopletene... napr. tu cast o pruzine... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se