CEGY Odesláno 24. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2022 Jsem ve fazi zakryvacek. Nicméně mi krapet nabehla pacička. Bepanthen je asi zbytečný. Koupil jsem Kalciovku mast. Teď jsem to ale mazl nejakou antibiotikivou masti. Něco byste doporučili? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 V 10. 11. 2022 v 10:39, nickolas napsal: Já jsem tak dlouho hledal ten správný důvod a motiv, až toho bylo všude tak moc, že jsem si řekl, seru na to, nechci být součástí toho stáda. Ale pak jsem si řekl, co je mi do nich, jejich motivů a důvodů, ty se mě přece netýkají, můj důvod a motiv jsou jenom moje. Takže já mám to svoje a každej jinej ať si má, nebo nemá, zase to jeho. Tesat do kamene! Kez by se tenhle pohled na vec vic aplikoval skoro globalne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 17. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2023 Borci, prosba. Koho byste doporučili na japonské tetování. Celá záda. Barva. A nebo mne někdo přemluvte, že ČB je lepší a doporučte. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lykan Odesláno 17. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2023 Urcite najdes tatery, kteri se specializuji na tradicni japonske tetovani, ale ja bych stejne zminil, jako moznost pro zvazeni, Fishera. Tradicni japonske veci, pokud vim, standartne nedela, ale par kusu v tomhle stylu jsem od nej videl a je to porad jeden z nej CZ tateru, hlavne co se tyce barevnych kerek. Umelecka kvalita, preciznost aplikace a stalost kerky je neco, co jsem na vlastni kuzi otestoval. Pokud chces tradicni japonska zada, tak rozhodne v barve. Minimalne kvuli citelnosti, ty motivy jsou dost komplexni a v barve proste funguji podle me lepe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 17. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2023 Dívám se n aněj. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 18. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2023 Berte, Scot Ellis - One Love Tattoo https://www.onelovetattoo.cz/cs/scott-ellis/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 18. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2023 Tak fotky jeho práce vypadají dost dobře. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 18. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2023 (upraveno) Myslím jeden z nejlepších tatérů, co pracuje v CZ na Japan traditional... Pak už leda vyrazit někam ven a nechat se potápit irezumi paličkama Ještě Alex tady: https://www.blackhousetattoo.cz/alex Upraveno 18. dubna 2023 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 18. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2023 Já na to nemám kule, ale přidávám pomyslný hlasovací bod pro Scott Ellis. Z těch co sleduji asi nej na tenhle tradiční styl (v ČR). Pokud bys chtěl něco mín tradičního, tak mě ještě napadá Kubec z Wolftown. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 18. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2023 Konkrétního tatéra Ti nedoporučím, ale japonsko v čb nedává smysl. Může vypadat sebelépe motiv i provedení. Ovšem až barvami to ožije a dodá ten výraz, který od japonský práce chceš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 9. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2023 Kucí, měli byste tip na nějakej dobrej walk-in salon v Praze? Potřebuju krátkej a obyčejnej nápis, přesně 12 písmen. Žádný stínování a serepetičky kolem. Chápu, že nejde o nic náročnýho, ale radši půjdu někam s dobrou referencí... dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2023 (upraveno) Omyl Upraveno 11. srpna 2023 uživatelem Fester Omyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 Tak pomalu směřuji k velké aplikaci. ALE: jsem chlupatej jak vopice. Takže kdo dělá (Praha a okolí) dobře TRVALOU epilaci? Napovím: celá záda. Zkuste sem dát, prosím, tipy. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 24. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2023 Pro mě docela zajímavý video a tom jak funguje tetování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eddie35 Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Můj počin loni na podzim. Anděl strážný (motorkářský) a reklama na mé rozety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 5. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna Pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 21. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna Určitě už tu něco takovýho bylo, ale nějaký tuzemský tipy ve stylu: https://www.tattoofilter.com/artists/casabo.tattoo případně https://www.instagram.com/skylerespinoza/?hl=cs mají tam ledacos, ale inspiraci hledám ohledně portrétů, což je vždycky tenkej led a často to pak vypadá jako nechtěná karikatura. Díkes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna Ještě se připomenu. Z těch odkazů viz třeba tohle, čímž nemyslím, že chci zrovna Travoltu, ale sháním prostě někoho, kdo jede a umí cca toto. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna Těžko rict jestli to jde takhle real, to je vždycky malinko loterie. Tohle nebude kerka, takže tady to vypadá dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 29. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna Před hodinou, Frantik napsal: Těžko rict jestli to jde takhle real, to je vždycky malinko loterie. Tohle nebude kerka, takže tady to vypadá dobre No, pokud to neni podvodnik anebo to nema brutalne upraveny fotoshopem, tak by to mela byt jeho realna prace. Mrkni na ten prvni odkaz. Ma toho tam spoustu, nektery jeste lepsi. No, anebo si udelam vylet do Barcelony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se