Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Človeče, to som si nikdy nevšimol. Teraz mi to bude vadiť :)

Abych byl upřímný, možná neser0u. Ono to totiž z fotek a modelů, které znám, vypadá, že lunetu zarovnávají s hranou zubu. Mně ta asymetrie vadí, ale u nich se opakuje.

edit: U takovýchto puntičkářů bych si Irrtum neuměl vysvětlit.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem bandicoot
  • Odpovědi 361
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Ono to totiž z fotek a modelů, které znám, vypadá, že lunetu zarovnávají s hranou zubu. 

Přesně tak, je zarovnaná s minutovou/sekundovou stupnicí, zubů je třicet. 

Edit. většinou zarovnaná, na některých fotkách je fakt mimo...

Upraveno uživatelem Marty35
Odesláno

Tohle jsou toolové tooly !  Vypadají IMHO dobře a ten strap jim taky sluší. Úplně vidím nějakého toho německého fořta, jak si to štráduje s věrným jezefčíkem po teutoburger waldu...

Odesláno (upraveno)

Ahoj moc jsem tomu nevenoval pozornost, ale nedavno jsem koukal ze mi jdou 22s denne do minusu. To uz mi prijde docela dost. Na jakou presnost jdou odladit. Jo mam DA46 Diky. Jsem to dal do spatne sekce pardon

Upraveno uživatelem hator
Odesláno

Sekce je to špatná. Nízká kvalita už není žádná novinka... :D

Máš nějaký reálný postřehy a zkušenosti...? Docela by mě to zajímalo..

Dík

Odesláno

negativní zkušenosti měl Lukinova a Zekon

dost mrzute, ze prave s tymi najdrahsimi modelmi ze... hold uz to nie je ako kedysi ked kazdy kusok kompletoval sam Konrad osobne :)

Odesláno (upraveno)

Díky,tak to jsem ani nepostřehnul - tedy pokud se to tu řešilo..

Upraveno uživatelem dufi
Odesláno

nevzpomenu si jestli se to řešilo v některém z vláken, ale trochu se to nakouslo ve statusech.... jednalo se, jestli si dobře pamatuju, o problémy s pouzdrem a strojkama

Odesláno

podle mě je nová jen ta zálesácká DA46stka

Dik,zkusil jsem napsat i Hasnovi. Nejak mam zase chute a z tech vsech zde ukazanych novinek jsem dost rozpacitej ( myslim v chrono provedeni)

Odesláno

Díky, MJ., tak už jsem si udělal představu, pořád jsem měl (nevím proč) vizi nějakého industriálního prostředí metalurgického typu. Ten menší a tlustší kývající pán je výbornej, mě by z toho pokyvování za chvilku bolel krk. Pěkný detail s rozřezaným polotovarem pouzdra.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...