roura74 Odesláno 5. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2020 Stává se vám, že se z neorigo funkčního nabíjecího kabelu (GoGen např.) stane nepodporovaný (hláška na displeji)? Stane se to. Občas mi telefon i napíše, že ho mám odemknout aby začal nabíjet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2020 Stává se vám, že se z neorigo funkčního nabíjecího kabelu (GoGen např.) stane nepodporovaný (hláška na displeji)? Jo, Apple me tim dost stve. Pritelkyni jsem koupil k vanocum nahradni nabijecku. Origo si nechala na nabijeni v praci a tu novou neorigo doma. Za par tydnu po aktualizaci zacala mit problem s vydrzi baterky. Uz treba v poledne telefon vybity. Premyslel jsem jestli mam resit baterku nebo co vlastne. No a pak jsem si jednou pujcil tu jeji nabijecku, strcil telefon do zasuvky, zacal nabijet. Po par vterinach prestal a vyskocila hlaska o nepodporovanem prislusenstvi. Pritelkyne si toho pred tim nikdy nevsimla, protoze telefon davala nabijet na noc a rano ho jen vzala a hodila do kabelky. Takze prislusenstvi je nejlepsi origo, i kdyz se clovek prohne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 5. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2020 V každém Lightning zařízení (resp. nabíjecím USB kabelu) máte licencovaný čip - nejen kvůli "výpalnému" pro ovocnáře, ale i kvůli zabezpečení před neznámými dodavateli podezřelých a nebo vyloženě zlobivých externích periférií. A pokud se žlutý podnikavec rozhodne že krkavým Evropanům postačí klony nějak rozchozeného prototypu (na které se dřív a nebo později přijde - ale u Alibaby je nikdo reklamovat nebude, protože jednodušší jedinci si radši zanadávají na Apple), čeká šetřílky při některé z příštích aktualizací revokace příslušných certifikátů, takže fejková "náhradní" nabíječka (resp. kabel) už si s mobilem nepopovídá kolik wattů do něj umí sypat a funguje už jen v udržovacím režimu. Totéž může nastat i při selektivním polámání datových vodičů - nicméně ani v takovém případě už není "zdravé" takovou periferii dál používat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2020 Bohuzel je to tak. Nejvic me na tom stve, ze kdybych to kupoval v Alibabe za 0,5 dolaru, tak nereknu ani popel. Ale tohle bylo v Datartu nebo u jednoho z operatoru, uz presne nevim. Jen ma tom nebylo jablecne logo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 5. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2020 Jestli měl MFI certifikaci, tak by měl jít reklamovat. Ale s tímhle spotřebákem to asi nikdo neřeší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2020 No a kvuli dvou kilum ja ten cas ztracet nebudu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 5. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2020 Double. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 5. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2020 Me v tomhle prekvapila ikea, kabel za dve kila, opletenej hadrem a po skoro dvou letech furt funguje... Na baleni to melo logo apple a nejaky povidani o certifikaci. Koukal jsem na baleni toho gogenu a ten nevidel certifikaci ani z rychliku, jen prejmenovanej kabel za 0.5dolaru z ciny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 5. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2020 Potvrzuju, Ikea káble super. Máme jich doma několik, vč. bezdrátový nabíječky, a všechno funguje dobře. Ačkoliv já teda už něco kabelů a jiný mobilní havěti na aláči nakoupil, a z toho všeho nefungoval tak jeden/dva. Nejčastěji beru Baseus a HOCO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brolo Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 kluci kdo máte zkušenosti s Airpods Pro - uvažuju o pořízení pro paní, která shání sluchátka na běhání. Je to dobrá volba? Mám normální Airpody a jsou skvělý, ale při pohybu moc nedrží, tak nevím jestli ty Pro jsou na tom líp (jsou to špunty, tak by měly být, ale copajávim...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 před 3 hodinami, Brolo napsal: kluci kdo máte zkušenosti s Airpods Pro - uvažuju o pořízení pro paní, která shání sluchátka na běhání. Je to dobrá volba? Mám normální Airpody a jsou skvělý, ale při pohybu moc nedrží, tak nevím jestli ty Pro jsou na tom líp (jsou to špunty, tak by měly být, ale copajávim...) Airpods Pro na běhání zrovna nejsou. Poté, co mě dvakrát přistálo sluchátko na asfaltu (přežilo), jsem koupil na Aliexpressu sadu držáků na ucho. S tím už je to v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2020 A máte, chlapi, nějaké after market fixátory na ty AirPods Pro. Dejte mi tu link na funkční, díky. Já je chci právě v létě nosit na běhání a do posilovny. Normálně mám Beats Solo Pro, jsou skvělé, ale v létě je mi dusno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 12. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2020 Já s nima běhám normálně, jen je asi třeba mít správnou velikost špuntů.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 12. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2020 Snad budu mít taky štěstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 13. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2020 Prosím o radu - IP 6 - včera jsem nahrával video, nahrávání normálně ukončil, ale video se mi neuložilo ani v telefonu, ani na Cloudu. Žádnou chybu telefon nehlásí, , paměti mám všude dost. Čím to může být? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 13. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2020 A nekoukáš jen do špatné "galerie" (poslední fotky bez přihlášení, jen icloud a jiné virtuální složky), není v dané složce problém s řazením? Aplikace "Fotky" mi v tomhle ohledu přijde rod od roku pitomnější - tipuju že během pár let z toho udělají něco jako iTunes, co místo vlastních fotek budou přednostně zobrazovat nabídky na zakoupení cizích/lepších... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 13. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2020 Mám v galerii asi 8000 fotek a vypadá to, že se řadí dobře - podle data pořízení. Zkusil jsem nahrát video tabletem, a to vidím po synchronizaci i v mobilu bez problémů. Opačně to nějak nefunguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 17. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2020 APPLE Watch 6, vcelku vydareny modell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsiska Odesláno 17. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2020 V 13. 9. 2020 v 10:34, Klokan napsal: Prosím o radu - IP 6 - včera jsem nahrával video, nahrávání normálně ukončil, ale video se mi neuložilo ani v telefonu, ani na Cloudu. Žádnou chybu telefon nehlásí, , paměti mám všude dost. Čím to může být? Díky. Koukal jsi i do slozky nedavno smazane? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 17. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2020 jsiska: Díky. Ano koukal, bez úspěchu. Už jsem to vzdal a natáčím na ipad, tam problém nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se