Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

Začínám 4 rok s IP7, baterie zdarma vyměněna při reklamaci displaye před rokem a důvod na změnu nevidím. I placená výměna je snesitelná, když na to přijde. Předtím jsem co rok kupoval nový IP, někdy i pár krát v roce jiný model, ale od uvedení následovníků 7 mě už nic neláká. Notch mi působí vředy, FaceID pro mé používaní nepoužitelné. Snad něco vymyslí příští rok, jinak nevím nevím. O kvalitě iOS nemluvě, ta jde co rok níž a níž.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě ta baterka u XS taky nevydrží co dřív. U sedmičky jsem ji dokonce nechal vyměnit a bylo to k ničemu. Po přechodu na nový telefon samozřejmě nadšení. Dočasně. Mám proste pocit, že v průběhu času ty telefony obecne dostávají víc a víc pokouřit a baterka nevydrží rok nebo dva stejně funkční ne kvůli její kapacitě, ale čím dal většímu využití telefonu.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Odkaz ke komentáři

baterii jako takový je hovno ..... to si s ní opakovaně hraje jenom apple

iOS 13.1.1 obsahuje opravy chyb a vylepšení pro váš iPhone. Tato aktualizace:

• Odstraňuje potíže, které mohly bránit obnovení iPhonu ze zálohy
  • Řeší problém, který mohl způsobovat rychlejší vybíjení baterie
  • Odstraňuje problém, který mohl ovlivňovat rozpoznávání požadavků na Siri na iPhonech 11, 11 Pro a 11 Pro Max
  • Řeší problém, v jehož důsledku se mohla po vypnutí znovu samovolně aktivovat doporučení pro hledání v Safari
  • Odstraňuje potíže, které mohly zpomalovat synchronizaci připomínek
  • Řeší problém se zabezpečením klávesnicových aplikací od nezávislých vývojářů
Odkaz ke komentáři

Ad macbook - v servise sem se domluvil na výměně klávesnice "na počkání" a nenabíjí, páč odešel kabel USB-C. Servisák, ve Vaňkovce je moc ochotnej a dokonce mě zapůjčil náhradní kábl než mi dojde nový na výměnu. Jak jsem byl nabroušený, tak moji nespokojenost otupil - jak hodně dělá kvalitní člověk co vyjde vstříc.

A Iphone - mě se nový koncept od X výrazně líp ovládá (a to jsem byl velký fanda tlačítka) a sedí mi velikost/rozměr displaye u XS. Zbytek je mi zatím jedno. Ze 7 bych asi upgradoval - u XR mojí ženě hodně vyhovuje portrétní režim, který je fakt dobrý. Zbytek je na každém. Rozdíl mezi X, XS a 11 mi přijde takřka homeopatický :-D 

Odkaz ke komentáři

Obavam se ze nepomuze. Moje XS obcas necha na zakladni obrazovce napul pruhlednou klavesnici, jakoby zapomenutou, kdyz vyjedu treba ze zprav. Zustane tam par vterin, pak zmizi. V tu dobu nereaguje telefon na dotyk. Da se to urychlit prejetim odspoda. Neztratilo se to po aktualizacich ani po obnoveni telefonu. Dela jen obcas, tak jsem se nedokopal k reklamaci. Bohuzel jsem uz promeskal prvni pulrok, kdy je reklamace nejjednodussi...

Odkaz ke komentáři

Od včerejšího upgradu iOS se ještě 11 samovolně nerestartoval. 

Co mě ještě trochu zklamalo, že zadní objektivy nejsou vůbec chráněny, ten chromový "rámeček" co vždy chránil sklo objektivu je u tohoto modelu pod úrovní skla....wtf?!

Takže pokaždé když položím telefon, tak jde přímo na sklo objektivu....nebo můžu ještě zvolit, že chci mít přednostně poškrábaný displej, když to budu pokládat na displej :)

Nejsem zastáncem krytů (pokud nejsem 5 týdnů v lese), iphone si kupuji taky kvůli materialům. Na druhou stranu, SE taky nemělo ochranu a objektiv byl čistej. 

Ještě je příjemné na oko, že na zádech už nemám tolik textu, je tam jen CE a informace, že iPhone se nehází do koše, ale na bazoš :)

Odkaz ke komentáři

Pokud se nepletu tak X let už používaj na objektivu safírová skla, takže to nepoškrábeš jen tak

dovolím si nesouhlasit. Safir se poškrabe na mohsově stupnici tvrdost stupněm 8. Iphone 11 se poškrabe dříve. Zde dukaz: 

jinak tady o tom bylo také řečeno a porovnání iphone "safír" vs tissot. 

Upraveno uživatelem 01axel01
Odkaz ke komentáři

Pánové, iOS 13 mi při vkládání fotek na fórum nabízí výběr velikosti fotografie... miluju Apple  :clap:

...a dokonce už můžu i z mobilu formátovat text a smajlíkovat jako na PC

post-23865-0-02787300-1569778909_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem moco
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...