siwi Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 Já si toho nevšiml. Ale určitě je ten dvojstisk lepší, hlavně když je nahraných víc karet a potřebuješ si před platbou vybrat kterou. Jo, to dává smysl. Taky bude asi lepší si Pay Pal nedřív odemknout přes FaceID a pak teprve telefon přiložit k terminálu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 Jo, to dává smysl. Taky bude asi lepší si Pay Pal nedřív odemknout přes FaceID a pak teprve telefon přiložit k terminálu. Koukas Siwi casto na videa Petra Mary vid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 Jo, to dává smysl. Taky bude asi lepší si Pay Pal nedřív odemknout přes FaceID a pak teprve telefon přiložit k terminálu. Ono jde zaplatit i bez ksichtu/kódu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 Rybiz: Asi bude rozdil na primem slunci, mozna pozorovaci uhel a tenci okraje, jinak tam taky rozdil nevidimDyt je rozdil v tom rozliseni. Kdyz to srovnam mezi sebou s manzelky Xr, tak hlavne u textu je to zasadni. Mozna mam ostrizi oci:) to nic nemeni na tom, ze povazuju za ostudu vyrobce, ze u tak drahyho telefonu jako je 11 neumi dat standardni rozlišeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 Dyt je rozdil v tom rozliseni. Kdyz to srovnam mezi sebou s manzelky Xr, tak hlavne u textu je to zasadni. Mozna mam ostrizi oci:) to nic nemeni na tom, ze povazuju za ostudu vyrobce, ze u tak drahyho telefonu jako je 11 neumi dat standardni rozlišeny.Umí, ale to by pak nikdo nekupoval Xs/11 Pro. Neboj, oni to mají dobře vymyšlené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 To jo, ale je to skoda. 11 je idealni velikost mezi Pro a Pro max. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 Já ten rozdíl třeba nevidím. Stačí nedržet telefon 5cm u očí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 Koukas Siwi casto na videa Petra Mary vid Toho jsem objevil včera, když jsem hledal, jak to celé funguje. Ono jde zaplatit i bez ksichtu/kódu ? Hádám, že nejde. Šlo mi jen o tu posloupnost. Autorizovat - přiložit (dvojí stisk postranního tlačitka) vs. přiložit a až poté autorizovat (bez nutnosti to tlačítko vůbec použít). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 Siwi:Tipoval sem to podle toho ?to dava smysl? to je Petrova mantra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 Aha... Tak o tom nemám ani ponětí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Toho jsem objevil včera, když jsem hledal, jak to celé funguje. Hádám, že nejde. Šlo mi jen o tu posloupnost. Autorizovat - přiložit (dvojí stisk postranního tlačitka) vs. přiložit a až poté autorizovat (bez nutnosti to tlačítko vůbec použít).Ještě jsem neviděl nikoho, kdo by přiložil telefon na terminál a potom udělal pukrle a autorizoval se obličejem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 (upraveno) Ještě mě na faceID sere, že nejde telefon odemknout v horizontální poloze telefonu Upraveno 8. prosince 2019 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Nemáte někdo navíc 18W Apple nabíječku i s kabelem (11Pro) ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 On asi myslel jestli by to neslo prilozit k terminalu a pak treba do xy vterin autorizovat...patrne v poloze vzprimene Jinak mam xichtoctecku necely rok a uz jsem si docela zvykl. Prvni tydny byly docela bolestne, po par mesicich me to stvalo uz jen parkrat tydne, ted uz jen obcas Ideal by byl vyber, jedno nebo druhe, dle situace. Treba to za par let pujde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 No ano, tak to je. Přiložit, otevře se platební aplikace, která se následně autorizuje. Ale fakt je, že postup s dvojím stiskem tlačítka bude pohodlnější. Jinak to mám s Face ID podobně. Zvykám si... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Aha aha.... A jinak...za ty prachy by otisk prstu mohli implementovat na displej....ale chápu, že trumfů není už moc a tenhle by mohl přilákat ke koupi.Pořád mám ?největší? problém s tím když je telefon na stole a chci ho odemknout, ale to jsou samozřejmě jen malicherné žalozpěvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Jsou to samozrejme zalozpevy opravnene. Jak rikam, snad se do par let podari technologii vychytat, tak aby to nestalo navic deset, ale treba jen sedm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 Zrovna hledám kde bych si nové AirPods Pro objednal a vyskočil na mě tento web: https://techtronic.cz/index.php?route=product/product&product_id=1310 Jsou skladem, tak jsem hodně nalomen. S dvouletou zárukou pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 nebud naivni ohledne ceny a neco si o ty firme precti... Zrovna hledám kde bych si nové AirPods Pro objednal a vyskočil na mě tento web: https://techtronic.cz/index.php?route=product/product&product_id=1310 Jsou skladem, tak jsem hodně nalomen. S dvouletou zárukou pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 nebud naivni ohledne ceny a neco si o ty firme precti...Aje....díky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se