Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

před 14 hodinami, nickolas napsal:

No jo, to já budu nadosmrti závodčím ;)

Ale líbilo by se mi systémovější řešení, jako má třeba Garmin - spustí se aktivita, zamkne se to automaticky. 

To funguje když dáš plavací/vodní aktivitu, u dalších ne

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já vlastně ani nevím jestli jsem si to vypínal přes displej nebo tlačítkem. V létě s tím problém nebyl. V zimě, pod rukávem, nebo v rukavici, konečná. Jsem snad neměl aktivitu, kterou bych si omylem nepauznul, neukončil. Garmin mi displej vypne hned a po 20 vteřinách i čudliky. Může to být, pro někoho, otravné, když si chce přepínat mezi pohledy, ale pod tou rukavicí si to prostě omylem nevypneš. Naopak může být problém najít rukavici, pod kterou se velký Garmin vleze :D

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Včera jsem dostal 16 pro a mám odprodat do Alzy svou 13 pro. Výkupka Alzy je 10800,-  kdybys to chtěl tak ti ho nechám, jinak posílám do Alzy. 2 roky a 2 měsíce starý. 88% kapacita baterky. Displey jako nový - tělo lehké známky od prachu z pouzdra. 
Za sebe bych ale koupil raději nový se zárukou

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, Gustaf napsal:

Díky za odpovědi....👍

Koukám že s těmi našimi divochy to máme úplně stejný stresík, takže již netřeba se ptát 😆 Jinak teď na Alze třináctky v Black Friday akci... kluk chce od Ježíška bílého, tak si občas říkám jestli je úplně cajk.... černá prý nosí smůlu a častěji se rozbíjí 😂

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, African napsal:

Koukám že s těmi našimi divochy to máme úplně stejný stresík, takže již netřeba se ptát 😆 Jinak teď na Alze třináctky v Black Friday akci... kluk chce od Ježíška bílého, tak si občas říkám jestli je úplně cajk.... černá prý nosí smůlu a častěji se rozbíjí 😂

Tyvle peklo...prej to maj skoro všichni a nemůže bejt pozadu. Asi by byla méněcenná.... nechápu tu dnešní mládež 😁

Odkaz ke komentáři

před 58 minutami, Gustaf napsal:

Tyvle peklo...prej to maj skoro všichni a nemůže bejt pozadu. Asi by byla méněcenná.... nechápu tu dnešní mládež 😁

Na pohodu 😁 Jsem aspoň rád že náš kluk je na své věci extrémně opatrný, řekl bych až trochu zbytečně, no a že vím že ho do roka a do dne nerozbije.... jo a taky si ho aspoň vyzkouším, i přesto že ježuch donese opět Soňáka. Se mi kluk vysměje, musíme si zvykat 😂

Odkaz ke komentáři

před 53 minutami, African napsal:

Na pohodu 😁 Jsem aspoň rád že náš kluk je na své věci extrémně opatrný, řekl bych až trochu zbytečně, no a že vím že ho do roka a do dne nerozbije.... jo a taky si ho aspoň vyzkouším, i přesto že ježuch donese opět Soňáka. Se mi kluk vysměje, musíme si zvykat 😂

Tak jasný....já mám 5 let starej foun za tašku hrušek a ona rok...no a už si doba žádá zase změnu 😁 ale což, bude mít radost...

Odkaz ke komentáři

Zase pokud si ty děti uvědomujou tu hdnotu a chovají se k tomu s citem (jak psal Afri), tak to asi zase taková tragédie není. Pokud chápou, že je to drahá věc, která má zase nějakou dobu vydržet, tak snad dobrý. Chápu, že když to mají všichni, tak to taky potřebujou. Za nás to byly céčka :-), holt doba se mění. Horší je, když si myslí, že s tím může zatloukat hřebíky a pak jako co je, tak se koupí nový.

Odkaz ke komentáři

Mimochodem, původně jsem sem vlezl, protože jsem se chtěl zeptat, jestli někdo nemáte typ, kde sehnat kabel, který má na obou koncích lightning konektor. Nebo nějaký tip, jak přetáhnout fotky z iPhonu do iPad, když nechci přes cloud?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...