koroner Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 Já bych se klonil spíš k té moto. Sice to dělá lenovo ale ta otravná samsung nadstavba a proplácení za brand by mi vadilo
vraby Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 (upraveno) 16gb není problém,mám to jen na volání a nějaká jednoduchá hra když trčím u doktora. koroner: docela se kloním k moto,ještě se dá vyndat baterie,čist.android a co jsem kde vyčetl tak moto nemá problém se signálem jako Samsung. Šel bych do 3GB verze,bud koupit přes shop a nebo nějaký hodný kolega ze Slovenska by mohl pomoci.Kde se vejdu do 4? Upraveno 28. prosince 2017 uživatelem vraby
Frostie Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 16gb není problém,mám to jen na volání a nějaká jednoduchá hra když trčím u doktora. koroner: docela se kloním k moto,ještě se dá vyndat baterie,čist.android a co jsem kde vyčetl tak moto nemá problém se signálem jako Samsung.Moto nevím, ale z tebou 3 vybraných má největší problém Sony, a to na všech druzích sítě. Mám již 3. experii v průběhu dvou let a uvažuji o změně, přestože jsem jinak s ostatním spokojen
guzmic Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 Máš vlastní zkušenost? Na jakém telefonu? Protože na p9 lite 2016 tenhle postup nepomůže. Řeší to už rok v podstatě bez úspěchu uživatele Huawei a Honor na všech fórech. Je to problém nástavby EMUI. I přes nastavení a zákaz vypínání si sama killuje nejen Endomondo ale i runtastic, spprttracker atd. Nejsnazsi řešení pořídit jiný tel. nebo experimentovat s trackery.Mám xiaomi redmi 4x a běžeckou aplikaci na pozadí mi to taky vypínalo. Ale podařilo se mi to v nastavení taky vypnout.
Duke650 Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 Mohu doporučit Lenovo P2, výdrž jak prase, baterie má krásných 5100 mAh, na rozdíl od jiných nemá problém s Endomondo na pozadí, neseká se, fullHD superAmoled 5,5", fakt nevím co víc bych od mobilu ještě mohl chtít...https://mobilizujeme.cz/clanky/recenze-lenovo-p2-nejlepsi-smartphone-pro-cechy
Duke650 Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 Já to nepsal v reakci na tvůj výběr, ale budiž
vraby Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 V poho,Určitě nebude špatný,ale u té velikosti se musím zastavit. To bych mohl hledat další týden.
guzmic Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 Koukal jsem na tu G5, no ten redmi 4x je ve všech parametrech lepší. 3gb vs. 2gb ram 16 Gb vs. 32 Gb baterka 2800 vs 4000.
vraby Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 G5 je možné i 3GB a 16GB (karta)pro mě asi stačí, Miui nee
T1000 Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 Ahoj. Když jde víceméně o velikost, tak jen uvaž, že Moto G5 je cihla, cca jako 5,5 palcový modernější mobil. Má velké rámečky. Velikostně na výšku je jen o 1mm menší jako můj starý 5,5" LG G3 ! Ostatní 5,5" jsou vesměs jen o 6mm vyšší...
vraby Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 mi dáváte,jde mi hlavně o rozměry
tmx Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2017 Asi to nebudes chtit slyset, ale Xperia XZ1 Compact je aktualne to nejlepsi co muzes koupit, pokud chces maly telefon. Jsem po mesici pouzivani pekne spokojenej parchant, prvni mobil co vydrzi 2 dny bez problemu a je vykonove srovnatelny s vlajkovymi lodemi jinych vyrobcu. Je to drazsi mobil, ale ja mel stesti a poridil z budgetu od operatora. Vsechno ostatni mi pripadalo jako strasne padlo, Galaxy A3 je naprosto predrazeny kram a vyhozene penize.
vraby Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2017 X compact ....jen ta cena,ale třeba to ještě prehodnotim
guzmic Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2017 Tak pokud by jsi zvýšil rozpočet, doporučuji mrknout na Iphone SE ten je top velikostně, super vyladěný OS fajn foťák a koupíš ho nový od 6500 Kč.Já když bych nepotřeboval dual sim, tak jsem ho bral místo toho redmi 4x.
guzmic Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2017 http://www.smartonix.cz/ProduktDetail/4642911-apple-iphone-se-64gb/cs-CZ 64Gb
guzmic Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2017 Koukám, že ten můj odkaz je pouze zlatá barva. Ale kolem 6500-7000 chodí, bavím se o 32 nebo 64Gb verzi.
Marfael Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2017 (upraveno) SE můžu vřele doporučit, ale nechci to moc vychvalovat, až se něco nestrhne:-). Mám zhruba 3 týdny 32 GB (pro mě plně dostačující, hudba, nějaké video, pár dobrých aplikací a ještě je místo) a šlape skvěle, všechno svižné, funkční, prostě fakt žádný problém, ale mám ho krátce. Výdrž solidní, foťák jsem zatím moc neokusil. Nikdy jsem ios neměl, ale přechod úplně v pohodě. Jo, jediné, co je na hraně, je velikost při psaní, ale o tom jsem věděl a je třeba čítat, že chlap na 4 displeji se bude muset trošku naučit psát a být víc trpělivý, ale to jsem věděl, jinak s velikostí žádný problém. Upraveno 30. prosince 2017 uživatelem Marfael
Bakly Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2017 (upraveno) Taky bych SE doporučil. Mám ho k plusku, ale velikost plně OK a na vše dostačující i pro primární mobil. Jen pokud na to nespěcháš, tak počkat do jara. Vyjde asi nový model, který by mohl být zajímavý. A starému padne cena. Nový 32gb jsem teď teda za 7 a méně ještě neviděl. Upraveno 30. prosince 2017 uživatelem Bakly
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se