Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
Odesláno

Máte někdo porovnání Realme 8 Pro vs. Xiaomi Redmi 10 Pro?

Cena, výbava obdobná... Tak nějak nemůžu najít argument proč zrovna ten...

Xiaomi lepší displej, zase bude více vybíjet baterku... Realme 50w nabíjení, ale zas mono reproduktor...

• po měsíci...
Odesláno (upraveno)

Dobrý den všem. Z Flip 3 mám. Všechno funguje jak má. Kloub je super, protože po zavření je telefon malý a pěkně se  schová do kapsy. Za jedinou  nevýhodu považuji slabší baterku většinou musím v průběhu dne nabíjet. Super je čtečka otisků na boku telefonu je opravdu rychlá. 

Klidně se ptejte co vás zajímá. 

Upraveno uživatelem Dave123
Odesláno (upraveno)

Mobil měla pár dní půjčený i moje žena a žádné stopy po nechtech jsem na něm nenašel. 😄 

Upraveno uživatelem Dave123
Odesláno

Ta baterka je snad asi jediný minus, ale když se vypne 5G, mohla by vydržet víc. Já mám Jappko 12 pro, taky tvrdili, že baterka vydrží den a mně vydrží v Poho dva, o víkendu i tři dny…

Odesláno

Zdravím všechny a obracím se s dotazem - napadá někoho vhodná náhrada za 5-ti letou NOKIA 3 vel. 5"? Už dosluhuje, výběr nástupce mě nebaví a vůbec nerozumím parametrům, na které bych se měl dívat. Nejsem žádný fajnšmekr, ale mělo by to být rychlejší než ta NOKIA (to je snad už ale dnes všechno - ta trojka byla i pro mne v rychlosti tragická), chtěl bych podobnou velikost 5" (žádnou velkou lopatu), cena cca do 5 tis. Děkuji za typy.

Odesláno

Díky, utvrdil jsi mě, že jsem se díval dobře a mým požadavkům toho moc nevyhovuje. Slevím tedy s velikostí na 6" a zkusím něco vybrat. Už teď ale vím, že kvůli kompromisům při výběru ten nový telefon nebudu mít rád... 🙂

Odesláno (upraveno)

6" je v pohodě,ještě se dá dostat na rozumný rozměr 150mm (Nokia3 144mm) asi jen co jsem psal Iphon,Asus.Pixel(ofiko tady není,snad Alza),Samsung XCover

Také jsem dlouho něco hledal a na stará kolena šel do Jabka

Upraveno uživatelem vraby
Odesláno

Pokud nemas nejakou aplu, ktera fakt na jabku nejde, jdi do 12 nebo 13 mini a budes fakt heppy . Na japkonse zvyka dobre. Vim co rikam

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...