Duke650 Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 Nadčasová...Chtěl sem si koupit dvacet deka dušepár kousků pravdy, litr svědomíLeč prodavačka odvětila sušeJak jsou ti lidi dneska pitomí Mně ovšem tímto nevyvedla z míryřekl jsem Dobrá nic se nedějeDejte mi teda za korunu víryOsminku citu, láhev naděje A ona řekla musíte stát frontuA fronta vedla cikcak za hory.A potom dál až někam k horizontuA všichni lidi chtěli jenom brambory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 16. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2018 Z jiného soudku: mám radost z The New Mastersounds Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2018 je venku nová deska Emigrate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza440 Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 Co něco vánočního? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 Dokonalé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 Celý rok to neposlouchám, ale jak se blíží Vánoce, pouštím si vždycky sólovky Davida Gilmoura. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2018 Überfan https://www.youtube.com/watch?v=VietF-y12Tc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 rock / rap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 Na rádiu Bayern 1 právě běží silvestrovská diskotéka dělaná pěkně postaru přesně podle mého gusta. Mmmm, to mi přišlo k chuti https://www.br.de/static/radioplayer/player.html#/mediathek/audio/bayern1/audio-livestream-bayern1-oberbayern-100~radioplayer.json Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bebe22 Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 Nejlepší hudba posledních dni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 včera jsem na apple music objevil pro mě dosud neznámé britské seskupení Hybrid https://en.wikipedia.org/wiki/Hybrid_(British_band) noa když mě něco chytne za srdce, tak bloumám a zkoumám a zjistil jsem, že jim trochu píchla i Julee Cruise https://en.wikipedia.org/wiki/Julee_Cruise ..... *jinak celý album Wide Angle od Hybrid mi přijde poslouchatelný takže kdo má rád britskou progresivní hudbu devadesátek ....... tááááák volume doprava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Dokonalé Za toto děkuji. Neznal jsem a nemůžu se nabažit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2019 (upraveno) Sem úplně v prdeli z Imany. My, rozvodčíci, máme trošku zjitřelejší pociti než vostatní lidi. "No Reason No Rhyme" Now that I'm gone you know my nameNow that I'm gone you want me back againI've made up my mind it's set and doneThere's not enough salt to have me backIt's hard to process I understandIt's breaking your heart but leaving mine untouchedNow that I'm gone so is loveAnd now that I'm goneThe shadows are sayingNo need to send me flowersYou're wasting your timeMy river has run dryIs just a little too lateGo on with your lifeNo reasons no rhymeNow that I'm gone what about thenI was around you didn't seem to careWhat went so wrong I can't explainYou're now a stranger to my eyesNow that I'm gone so is loveAnd now that I'm goneThe shadows are sayingNo need to send me flowersYou're wasting your timeMy river has run dryIs just a little too lateGo on with your lifeNo reasons no rhymeNo need to send me flowersYou're wasting your timeMy river has run dryIs just a little too lateGo on with your lifeNo reasons no rhymeYou're calling my name I can't hear yaMaybe you should scream no I'm teasingYou're calling my nameYou say you're in hell maybe it's trueYou say you feel pain I know you doI know you doNow that I'm gone so is loveThe shadows are sayingNo need to send me flowersYou're wasting your timeMy river has run dryIs just a little too lateGo on with your lifeNo reasons no rhymesNo need to send me flowersYou're wasting your timeMy river has run dryIs just a little too lateGo on with your lifeThere's no reasons, no reasons no rhyme Upraveno 5. ledna 2019 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2019 (upraveno) Za toto děkuji. Neznal jsem a nemůžu se nabažit. Devin je uz roky na medikacii kvoli bipolar disorder a udajne vysadzuje pred nahravanim albumov.. Upraveno 7. ledna 2019 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2019 Devin bude v dubnu v Praze, ale vzhledem k tomu, že jede teď unplugged, tak to hodil do malého prostoru La Fabriky a lupeny byly okamžitě pryč Ale i tak to letos vypadá koncertně slušně. V červnu v jednom týdnu Alice In Chains, Tool a Smashing Pumpinks. Na Tool lupen nemám, ale byl by to hezký sandwich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2019 Devina jsem taky prováhal... Na Tool lístek ale mám Alice in Chains jsem viděl loni, tak váhám, jestli jít znova... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2019 (upraveno) Upraveno 7. ledna 2019 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2019 Devina jsem taky prováhal... Na Tool lístek ale mám Alice in Chains jsem viděl loni, tak váhám, jestli jít znova... Ty jo, já nevím jeslti bych ještě utáhl tři takové koncerty v jednom týdnu ...já = moje tělo...no a ještě si půjdu v únoru trochu zaskákat do Lucerny https://www.musicbar.cz/program/skindred-uk-2/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2019 (upraveno) desetiminutové opus magnum Upraveno 8. ledna 2019 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PNS Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2019 Hardcore Henry https://www.youtube.com/watch?v=qSIQwo-NKfA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se