Toams Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 Svokor (tchan ) na tom lietal tiez, pred rokom a pol ho na Straniku (asi poznas) po par sekundach vo vzduchu tak omlatilo o zem, ze s ramenom ma problem doteraz, "motor" predal, kridlo putovalo na povalu a ostal uz len pri ultralightoch a modeloch 1:2 A bratranec po tom, co ho chytil silny stupak (neplanovane) a naslednom semestri meteorologie (dispecer na vezi, rozsiroval si obzory) detto, kridlo predal a smytec ... inac je to na monitore vyzera spickovo, ale mne staci aj ten UL
African Odesláno 19. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 19. dubna 2014 Klucí žijůůůů, juchůůů, masáž ksichtu jako prase Musel bych hodně lhát, kdybych řekl, že jsem se nebál, strašně, strašně jsem se bál. Prvních deset sekund volného pádu stálo za prd, jelikož jsem nevěděl, která bije, ale zbylých 70 sekund luxusní záležitost, takže na zdraví Už máme nalito"Místo konání: Auckland - Nový ZélandČerpání: 5 km tandem seskokHodinky: Omega Seamaster GMT Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
F.B. Odesláno 19. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2014 Ty si devil, Afri! Vidieť, že si si to k_rva užil! Paráda, gratulujem a hurá na ďalšie adrenalínové zážitky F.
Pavel K. Odesláno 19. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2014 Pěkný, ty umíš žít Ale trochu by mě znervoznělo jak se na tý druhý fotce chytá pilot vlevo za hlavu a ten vpravo si čte
Hasňa Odesláno 19. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2014 (upraveno) ...si cte v navodu k pouziti toho letadla. Upraveno 19. dubna 2014 uživatelem Hasňa
villain83 Odesláno 19. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2014 Super Vlastiku,na ty paty fotce vypadas bajecne:-)
zhrado Odesláno 19. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2014 Paráda, teším sa s tebou. Fotky sú jasný dôkaz toho, ako si to užívas.
tombed Odesláno 19. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2014 Fotky libové, ale pátá je úplně epesní, tu by si měli kiwiové dát na leták, huba nafuklá jak balon, dobře ty Afriko!
m.n. Odesláno 19. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2014 (upraveno) Mně se líbí ta poslední, úplně je tam vidět ta dětská radost a zároveň obrovská úleva a vděčnost, že je v pořádku nohama na zemi... Upraveno 19. dubna 2014 uživatelem m.n.
kloubik Odesláno 19. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2014 Afri ty jsi drak! Skvely fotky, a ze na nich mas jeste navic videt krasne hodinky nema chybu.
Cyril Odesláno 19. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2014 Moc pekny! Zivot je kratkej, je treba jej prozit naplno! Novej Zeland - zavist! :-). Super.
mondeo2 Odesláno 19. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2014 Tý krá.... jak Ti vlajou ty fousy to je brutal a ta Tlam...no chtěl jsem napsat obličej ale to fakt nejde, tak to vypadá na fotku roku............. .............tedy stopro gratulace..............
Sphinxx Odesláno 19. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2014 African: vypadáš spokojeně . Hlavní je, to přežít .
FrantisekH Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2014 Afri, mam takovej pocit, že pro tebe není žádná výzva dost velká.. co bude následovat příště?
African Odesláno 20. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 20. dubna 2014 Díkas kluci Další velká výzva Františku bude svatba a život v chomoutu, taky 100% pure adrenalin ... Né, to si samozřejmě budu naplno užívat, další velká výzva bude výstup na Mont Blanc .....již brzy..
MJ. Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 Ta poslední fotka je úplně klasická. Výraz naprostý blaženosti, jak se z tebe všechno vyplavuje :-) Klucí žijůůůů, juchůůů, masáž ksichtu jako prase Musel bych hodně lhát, kdybych řekl, že jsem se nebál, strašně, strašně jsem se bál. Prvních deset sekund volného pádu stálo za prd,
Bells Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 Afri super! Alesoň si protinožce užiješ ze všech úhlů pohledu Já přidávám jedno video také od protinožců i když z jiného místa i jiného pohledu.
African Odesláno 9. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2014 Díkas Kluci Kvůli vám jsem se naučil pracovat z Youtubo a dal tam tak mé první video 5KM JUMP Auckland, Enjoy it...
Frostie Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Odesláno 9. května 2014 Díkas Kluci Kvůli vám jsem se naučil pracovat z Youtubo a dal tam tak mé první video 5KM JUMP Auckland, Enjoy it... dost dobrý, docela se divím, že ten overal je ještě modrej.... U mně by asi nebyl
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se