Jeremy Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Odesláno 11. února 2015 Proč sis to s tou 6tkou nakonec rozmyslel? U mne to také vypadá na tu Audinu. Přece jen s tím chci jezdit, aby mi to pak stálo před barákem kvůli tomu abych to moc neojel díky drazsim náhradním dílům to je na prd.Howgh - komu není rady, tomu není pomoci. Příště, když budeš chtít utvrdit v už tak hotovém názoru, tak napiš "chci si koupit audinu" a ne "přemýšlím o variantách".To pak tady ztrácej čas úplně všichni. A já se taky nechal nachytat :-DJestli Ti potenciálně problémový mechatronic přijde jako pohoda oproti zamlženým světlům, pak házím flintu do žita a jdu spát..
Veneria Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Odesláno 11. února 2015 Nemám rád když někdo dá znak R na obyč XJ8 neco co říká o majiteli no každopádně vypadá dobře ale z fotek moc nepoznám najezd by mohl sedět pokud neni kuže opravovaná(barvení atd AAA praktika!) Cena je reálná v čr v němec sou vejš ale todle už je provozně dost blíže W221 od MB taky podobně poruchové nevím jak jsou aktuálně díly v Anglii ale cca rok-dva to stálo ještě dost ale třeba vzduchovej podvozek je cca na polovině co stojí na MB osobní zkušenost s provozováním nemám ale pokud by si realně uvažoval něco zjistím pro mě už je moc novej každopádně by asi stálo za to na něj mrknout asi mi to nedá Já koukám sem http://www.sauto.cz/osobni/detail/jaguar/xjr/16165798?goFrom=list Potřebuju R6 !!!!! Moje krevní skupina. Nádherný auto.
M3maniac Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Odesláno 11. února 2015 Zážitky jsou s i3 opravdu super. Jako druhé auto do města si to bezproblému dokážu představit. Rychlé resp. svižné, tiché, pohodlné...to jo, ale za jedničku ?
VasekN Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Odesláno 11. února 2015 (upraveno) Howgh - komu není rady, tomu není pomoci. Příště, když budeš chtít utvrdit v už tak hotovém názoru, tak napiš "chci si koupit audinu" a ne "přemýšlím o variantách".To pak tady ztrácej čas úplně všichni. A já se taky nechal nachytat :-DJestli Ti potenciálně problémový mechatronic přijde jako pohoda oproti zamlženým světlům, pak házím flintu do žita a jdu spát..Pročetl jsem to fórum o Audinách co mi sem někdo hodil a A5tka 3.0 TDI manuál Quattro má velice kladné ohlasy. Kupodivu jsou tam i srovnání uživatelů co přešli od BMW k Audi a nejsou nešťastní :-) Mne se ta 6tka líbí hodně ale kupovat jí za 400 K je asi fakt blbost musel bych mít vyšší rozpočet. Upraveno 11. února 2015 uživatelem VasekN
KFL Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Odesláno 11. února 2015 (upraveno) Zážitky jsou s i3 opravdu super. Jako druhé auto do města si to bezproblému dokážu představit. Rychlé resp. svižné, tiché, pohodlné...Az na ten dojezd... Ja ujel dneska asi 20 km (z toho 12 km po dalnici stovkou), pianko, par (max 2-3) odpichu z mista a z plnych 110 km dojezd bylo razem 50. Ale faktem je, ze je to tichounky, prekvapive sebejisty a mrstny. A je to svym zpusobem sranda. Ovsem cena peklo. Upraveno 11. února 2015 uživatelem KFL
JAJA Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Odesláno 11. února 2015 Tak dojezd by to mohlo mít lepší...o tom žádná. Ještě mě zaujalo jak to díky nízkému těžišti neuvěřitelně drží v zatáčkách.
montemar Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Odesláno 11. února 2015 po iTrojce uz koukam dlouho.. ideal na cesty do skolky, skoly, prace, 5 km tam, 5 zpet... bohuzel cena je zatim mimo.. 350 tis. by myslim odpovidalo..
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Odesláno 12. února 2015 po iTrojce uz koukam dlouho.. ideal na cesty do skolky, skoly, prace, 5 km tam, 5 zpet... bohuzel cena je zatim mimo.. 350 tis. by myslim odpovidalo..tak to este dlouho budes koukat.... 350 tisic budu asi za 5 rokov!ale mas pravdu, ze zaujimava by bola cena okolo polovice z terajsej...
exBURN Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Odesláno 12. února 2015 Mě když v autě ukáže dojezd pod 100km tak začínám být nervózní. A to ještě nemusím hledat nabíječku. Nevím no
Mechac Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Odesláno 12. února 2015 Kolegové máte někdo osobní zkušenost s Oplem Insignia OPC 2,8 V6 Turbo? Jak je to se spolehlivostí? Nebylo by to k nějakému blbnutí na okreskách, ale spíše na běžné ježdění (cca 20-25k km ročně, na zbytek huntuju jiný wágen), to auto se mi líbí po vzhledové stránce jak z venku, tak interiér, výkon je OK (hledám cca 300k), ale kdekdo mě od toho zrazuje, až mě to mrzí, jinak by se mi to líbilo o dost víc než 335i nebo S4, ale beru že technická stránka v tomto srovnání u Oplu určitě pokulhává, zase je nižší cenovka a těšila by mě hlavně jedinečnost toho OPC.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Odesláno 12. února 2015 zivotnost neviem posudit, ale mal som moznost s nim jazdit a vcelku prijemne auto, dobre sa citi na dialnici a kedze je dost tazke, tak by som ho ani ja netrapil na okreskach - a ked sa ti pacia OPC doplnky a aj second hand su aj prijemne ceny....
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Odesláno 12. února 2015 Opel je OK, tenhle model již nemůžeš srovnávat s před-krizovymi modely, tady do toho šlo know-how celého Německa;) navi a multimedia je audi technická řešení konzultovalo bmw.
Hasňa Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Odesláno 12. února 2015 (upraveno) Teď jsme s Insignií v Dolomitech. Nejhorší navigace na světě, byli jsme tři chronomagoři a nepovedlo se nám zadat cílovou adresu. Asi po 200 kilometrech se nám aspoň povedlo zadat cílové město. Vzadu strašně málo místa, dva jsme se vzadu střídali a oba jsme byli na operaci pravého kolena. Velmi dlouha (hluboká ) hrana kufru a kufr na velikost auta malý. Motor ok, diesel biturbo a čtyřkolka, takže to táhlo dobře, spotřeba výborná, přední sedadla fajne. Upraveno 12. února 2015 uživatelem Hasňa
uff Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Odesláno 13. února 2015 Jsem ted sluzebne v Holandsku a mam pujcenou z pujcovny Zafiru z roku 2014. Boha jeho, ta navigace je PRISERNA!!! Neni vubec intuitivni, potvrzujes takovym jakoby prstencem, navic i oproti pitomy Oktavce je celkovej.nahled na mapu strasne neprehlednej a je to katastrofalne namluvene. Nevim, zda to ma Insignia podobne, ale ac se mi ten autak libi, tak.jsem po teto zkusenosti Insigniu definitivne zavrhnul jako pripadnou vymenu sluzebniho auta. Nebo jen ten displej mezi budiky, asi je to nakej pokus o retro, je to fakt des bes!!!
quest987 Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Odesláno 13. února 2015 stačí sucho a slnečné počasieBMW 2002? Super vozitko
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Odesláno 13. února 2015 hm, pekny kusok...aky je v tom motor?
Analytik Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Odesláno 14. února 2015 za pár týdnů má moje SuperBéčko první narozeniny (myšleno, že rok ho vlastním), tak se taky pochlubím: Jezdím v SuperBu první generace, motor 1.9 MDI. V sedanu, černá metal. Výroba 2008. Po tom autě jsem prahnul od svých 16cti let a ve dva a dvaceti si řekl, že nadešel čas a rozbil prasátko. Jednoznačně je to auto na delší vzdálenosti a dálnice, což mi vyhovuje. Parkovat s tím považuju za Boží trest! Na autě jsem našel jeden, v mých očích, ultimální fail, a to, že mám palubní počítač s rádiem a GPS. Mapy se načítají z DVD, ale hudební CD to nebere. Když jsem to zjistil, šel jsem se oběsit do stodoly. Ještě, že jsem si zapoměl provaz. Jinak výbava odpovídá ceně a značně. Nic ultimáltního, ale stačí to. Poslední dobou mi chybí vyhřívaný volant, ráno to je děs, protože negarážuju a interiér je pělně promrznutej. Slyšel jsem, že hodně lidí si stěžuje na velikost kufru, ale mě bohatě stačí. Když jsem se onehdá stěhoval, tak jsem tam mimo nábytek narval všechen svůj majetek. Po dálnici do práce si to šinu za 5,2l/100km když jedu 130km/h. Když jedu delší štreku a hrotím to - 180km/h, tak jezdím za 6,5l/100km. Dá-li silniční božstvo, tz. nebudu bourat, nebo se nepřihodí nějaká technická potíž, tak doufám, že s ním vydržím minimálně tak 3 - 4 roky. :-) V práci si teď každej kupuje Auditu A5, ale su klidnej a spokojenej. Ou jé. :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se