Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Nemáš ty Éčka dvě náhodou? Krásný auto, bohužel už mimo moje finance.

Můj dream car je C3 Vette, kdysi jsem pár let bydlel za velkou louží tak od té doby z toho

nespím. Náš známý jezdil po takových těch vesnických sobotách na 1/4 mílový závody,

tam jsem si k tomu čuchnul.

Ani nemusí být červená a s blondýnou jako na fotce :D

Jdi do toho a pak nam sem davej pravidelne fotky!  :) Ja si pred 6 roky malem koupil C4, super zachovala a byla v manualu, v te dobe mi to prislo lepsi, protoze to byl sesti kvalt zatimco automat byl jen 4 rychlostni. Byl jsem na testovaci jizde, ale nez jsem se rozhodl, tak ji majitel prodal. Vypadala presne takhle:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Na C7 nemam, ale porad tajne pokukuju po poslednim Challengeru s 6.4 HEMI:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

@gas: nevybiral jsi puvodne Subaru?  :)  :) Dej nejake fotky!

Upraveno uživatelem kloubik
Odesláno

Berte Shelby?! tak to je velká paráda  :clap:

Berte ty máš asi vyloženě odpor k sériovým vozům :-))) schelbyho stejného má kámoš :-)

Díky :-) Shelby v provedení SVT se skoro nedá uspokojivě řídit, a na Coyota zase byl kompresor potřeba. Oba stroje dodělávaný od Cortex, APR, Roush, Mustang Evolution, Brembo, etc .... Například má závodní sedačka (homologace FIA) váží 4,56 kg :-)

Návštěvník Jagman
Odesláno

Pokud je to Durango tak gratuluji to auto vypada neskutecne dobre!

Odesláno

Berte jak sa to sprava v zakrutach s tym vykonom? Badam ze tiez mas miesto srdca palivove cerpadlo)))

Teď už dobře. Jak jsem již výše psal, tak Shelby SVT s výkonem 662 koní a se standardním podvozkem je v podstatě letící cihla, kterou se tak nějak snažíš přemlouvat, aby definovaně zatočila. Po radikální úpravě podvozku, osazení zádi stavitelným křídlem, a změně pneumatik, mohu říci, že je to relativně zábavné auto, které ale přesto preferuje rovné silnice. Na druhou stranu musím přiznat, že je poměrně dobrý pocit v rychlosti (gps) 270 proti kopci vyblikat 911ku GT3 a koukat se, jak řidič s chechotem demonstrativně kroutí hlavou :-)

Mnohem větší legraci si ale lze užít s tou šedou potvorou. Cortex podvozek, stavitelné křídlo i splitter, k tomu 315ky semisliky v předu i v zadu zaručují perfektní zábavu i v Česku. Váha těsně nad 1400 kg z toho dělá fakt zábavný kousek nejen na okruh. (Nechal jsem to na značkách, i když ruku na srdce - až mně jednou na veřejné komunikaci zastaví placatý čepice, bude to drahý).

K čerpadlu místo srdce - ano, občas je zoufale potřeba :-)

Odesláno

Parádička, máš to ako hobby ci máš aj závodnicke ambicie, keď už máš ,,by som jemne povedal nainvestovane))) jazdim hobby aj okruhy,stretávam tam Mustangy sú to zvery!!hlavne ten zvuk je neskutočný, môj štvorvalcek s akrapovicom je ako hysterka v posteli,síce ide ako píla ale nedá sa pocuvat

Odesláno

Pátral jsem, ale furt v tom nemám jasno, tak snad někdo bude vědět. Motor 2.0xd od BMW 135 kw, který je v BMW řady 3 od roku 2010-2012, je tentýž samý co je v nových BMW řady 3 ? Za případné zkušenosti majitelů tohoto motoru budu rád.

Odesláno

Pátral jsem, ale furt v tom nemám jasno, tak snad někdo bude vědět. Motor 2.0xd od BMW 135 kw, který je v BMW řady 3 od roku 2010-2012, je tentýž samý co je v nových BMW řady 3 ? Za případné zkušenosti majitelů tohoto motoru budu rád.

Nebylo by rychlejší normálně zavolat k AD a zeptat se?

Odesláno

Motor 2.0xd od BMW 135 kw....Za případné zkušenosti majitelů tohoto motoru budu rád.

Celkem 3 roky vlastnictví, koupeno s 25tis. km. Můj nejhorší nákup od AD. Motor ven, komplet rozvody, klapky, napínák...víceméně krom turba vše, co tě napadne. Pak mi došla trpělivost, v 80k šlo do výkupu AAA. 

Odesláno (upraveno)

Dle tohoto ano.

https://en.wikipedia.org/wiki/BMW_3_Series_(E90)#Diesel

https://en.wikipedia.org/wiki/BMW_3_Series_(F30)#Diesel_engines

Já mám 320d (135 kw, zadokola, manuál), 12/2012, kupovaný nový (služebák). Za ty 3 roky a 110 tkm žádná porucha, závada, nic. Dlouhodobá spotřeba 5.7 s tím, že jezdím svižně. Při normální kochačce v rámci rychlostních limitů 4,5-5 litrů, nejmíň jsem jel za 4 loudačku. Maximální spotřeba ever byla 8,1 - když jsem vezl ženu do porodnice :D. Jinak ve flotile motorů máme cca 10 kusů (včetně i 520d) a všechny v pohodě.

Motoricky mě bávo baví, motor táhne velmi slušně v rozmězí 2000-5000 otáček, zpřevodování mi přijde dokonalý, nejoblíbenější kvalt je čtyřka (50-150 km/h), rychle se ohřívá, spotřeba oleje neměřitelná (mezi výměnami nedolejvám) - já jsem happy user :).

Upraveno uživatelem KFL
Odesláno

Prosim, nemel byste nekdo moznost overit servisni zasahy na BMW podle VINka? U AD mi to udelaji na zaklade TP, ale ja to auto teprve hodlam koupit :( Diky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...