matous Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Odesláno 17. června 2016 Ještě prosba:Poradíte, chlapi, kde v Praze nechat udělat folie do oken?Jde mi o dobrou osobní zkušenost někoho z vás, google je toho samozřejmě plnej...díky mocOsobni zkusenost http://www.solarstop.czhttp://www.glassgarant.cz U glassgarantu jsem mel 3 auta u te druhe firmy ted to posledni. K praci jsem nemel nejmensi vyhrady, zadne bubliny atd. Sent from my iPhone using Tapatalk
Maxel Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Odesláno 17. června 2016 Ještě prosba:Poradíte, chlapi, kde v Praze nechat udělat folie do oken?Jde mi o dobrou osobní zkušenost někoho z vás, google je toho samozřejmě plnej...díky moc http://www.wrapstyle.cz/ 2x komplet fólie na auto (kombi) a pokaždé spokojenost.
NIGHTinGALE Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Odesláno 17. června 2016 Sedadlem se dá hýbat buď jako celkem, nebo lze sedák (viz fotografie páček sedačky) samostatně posouvat. Jenže ten se vysouvá šikmo nahoru, takže se mírně zvedne a když je vysunutý úplně, sedačka se tolik při dosedu nepromáčkne, tak jako když je úplně sedák zasunutý. Není to velký rozdíl, ale je to znát. Rozhodně konec horního opěráku mám při svém nastavení v úrovni ramen a v sedačce je místa dostatek. Pepo, to mam v C5 taky a udela to jen par centimetru. Tak abych ta operadla nejak ukoncil - vracim se domu a pozadal jsem schvalne o odvoz Superbem minule generace. Pro srovnani. Soucasnou nemeli.Hlucnejsi, mene pohodlny, to je jasny. Hrozne velkej rozdil. MB je uzasny.No ale k veci - na miste spolujezdce stejnej kolega, necelych 170cm.V MB S konec operadla na lopatce.V minulym Superbu v tom sedadle neni skoro videt. I vzadu mam mista vic.Fakt mam pocit, ze tohle se klukum nemeckym moc nepovedlo. A uz nechci o operadlech ani slyset
Josef01 Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Odesláno 17. června 2016 (upraveno) to je jejich věc, já už mám stejně předvybraného jiného nástupce Ska Upraveno 17. června 2016 uživatelem Josef01
Návštěvník YPO Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Odesláno 17. června 2016 sem se vrátil od pumpje .... o sedadlech nic nevědí ..... litr naturalu 29,40 ...... půlitr piva 35 ...... tak sem vzal deset litrů
Návštěvník YPO Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Odesláno 17. června 2016 každopádně sem dlouhodobým výzkumem zjistil, že mít lopatku nad vopěradlem je fakt píčovina
geometr Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Odesláno 17. června 2016 to je jejich věc, já už mám stejně předvybraného jiného nástupce Ska A to?
guzmic Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Odesláno 17. června 2016 každopádně sem dlouhodobým výzkumem zjistil, že mít lopatku nad vopěradlem je fakt píčovina Proč? Aspoň po tobě partnerka může hned uklidit rozsypané chipsy. :-D
vicomt Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Odesláno 17. června 2016 Wellington a jedna krásně opečovávaná MB 1000 . Foto je z instagramu .
Marhi Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Odesláno 17. června 2016 Luxuska, a tam vydrží. Většinou tam moc neprší.Ad ten natural. U nás před barákem 28,50. Kde je ten čas pod 25.
Návštěvník enrico156 Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Odesláno 18. června 2016 Dnes se nám udělalo hezky
Maxel Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Odesláno 18. června 2016 Včera jsem potkal na D4 krásnýho Citrouše (DS).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se