Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já si nemůžu pomoc, ale tahle M5 je nejkrásnější za celou dobu, co to BMW dělá. A S62 je supr motor.

Muze byt. E60 M5 je taky gut. Ale uz to nema ten nadech legendy. Novejsi modely maji na muj vkus uz moc krivek, kudrlinek a vseho mozneho. Tady je jeste krasny cisty design.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

IS-F to musi byt masakr...

Ja se okrajove koukam po Z4 3.0si nebo S2000 na leto. Kdyby se eventuelne dariloTy potvory jsou ale cim dal drazsi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Ja se okrajove koukam po Z4 3.0si nebo S2000 na leto. Kdyby se eventuelne dariloTy potvory jsou ale cim dal drazsi.

Z4ku jsem kupoval minulý rok. V Německu je jich za rozumnou cenu opravdu hodně a spoustu jich je i v pěkném stavu. S2000 se bude shánět v takovém stavu o poznání hůř.

U Z4 cena řekl bych nestoupá, Z4M to už je jiná. Docela lituju, že jsem nepřitlačil a nekoupil Mko to je raketa :-)

Odesláno

Včera na Strakonické,musel jsem zastavit a jít se na něj podívat.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Včera na Strakonické,musel jsem zastavit a jít se na něj podívat.

Tak to je ovšem krasavec, skoro až škoda jezdit...

Odesláno

Z4M to už je jiná. Docela lituju, že jsem nepřitlačil a nekoupil Mko to je raketa :-)

Mko je jednou tolik drazsi a bude o dost tvrdsi. Ja mam v planu jezdit i delsi vylety Nemecko/Rakousko, takze urcite 3.0si/manual. Nejlepe po faceliftu 2006.

Jednu takovou jsem malem koupil ted na podzim. Cena super, stav marny a bez historie.

Misto toho jsme s mladou koupili Lego v kombiku

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Mne taky, ale zena rvala jak zavalenej hornik, kdyz to videla na vlastni oci. Skoro tak, jak kdyby to platila ze svyho... ;)

200HP a p*del zabavy...

Odesláno

Mne taky, ale zena rvala jak zavalenej hornik, kdyz to videla na vlastni oci. Skoro tak, jak kdyby to platila ze svyho... ;)

200HP a p*del zabavy...

Já nevím. Jel jsem v tom, ale nějak mi tam ten výkon prostě chyběl. Když jsem jel na volné silnici, tak to bylo ok, ale na rychlý předjetí tam prostě něco chybí.

Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk

Odesláno

200HP a p*del zabavy...

Kterej jsi ty?

Odesláno

Já nevím. Jel jsem v tom, ale nějak mi tam ten výkon prostě chyběl. Když jsem jel na volné silnici, tak to bylo ok, ale na rychlý předjetí tam prostě něco chybí.

Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk

Je to takový to auto, kdy ho musíš ždímat na doraz.... a pak když do toho dáš srdce, ruky a koule  ;) tak na klikatý silnici předjedeš skoro vše....

Video super, já přemýšlím, že si na takovýto domácí žvykání nechám tuto kočku..... žádný posraný turba  :D krásná Lemans blue a poctivej 6ti hrnek.....prostě poslední 330i

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...