Masák80 Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 jj umí si vybrat - 8mi válec 4l.Tak to je vůbec paráda! A krásně rozleštěnej. A máme ?podobnou? motorizace. Taky mám V8, ale mám to na GL a ještě s tím téměř 5,5L. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2019 Pick- upy se mi nelíbí, ale tohle je hodně povedené.https://www.novinky.cz/auto/502024-jeep-predstavil-fantasticke-koncepty-na-bazi-pick-upu-gladiator.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2019 Tak jsem vymenil ty stredy a mě je to teď už bez chyby. Trocha retra v modernim pojeti. A rikejte si co chcete :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2019 Dneska jsem videl bawo s nalepkama sani a jakoby prustrelama. Mrkni po tom. Delam si samo prcu, klasickej mindrak bukvice v miate. Ale popravde stredy urcite posun k lepsimu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Masák80 Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2019 A když jsme u toho. Až sundám tyhle letní, tak bych z nich chtěl přes zimu na přístí udělal něco jako toto. Nebo je to moc? Strašně se mi to líbilo, ale teď vlastně 100% nevim :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2019 Pěkný medvídek, tento model mám moc rád :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 Ja mam ty lesteny rad, ja su pro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 Blikla na mě reklama na SsangYong, asi proto že ho měl kamarád půjčený na víkend od táty před 20+ lety a někam jsme v tom jeli.Tak jsem kliknul, koukám v němém úžasu že se co se designu aut pořád nebyli schopní poučit a od dob obludného Rodiusu se posunuli pouze o krok zpátky, a pak na mě vykoukne že za designem stojí Pininfarina? A navíc nás tady zmlátí na trhu tam píšou.Tady ho máte, důkaz, že za peníze si všechno nekoupíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 me se to docela libi... jestli tam porad cpou motory od mercedesu a cena bude v hladine karoqu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 Ty leštěný plochy s antracitem jsou ještě pěkný. Když je to leštěný celý, tak je to kolotoč. Teď jsem byl v Maku a pán s vytříbeným vkusem - ne nebyl to černej gangsta - tam obul na krásnou novou W222 20" customs rims celoleštěný asi stoloukotě. No naprosto to auto zabil. Oblečenej byl teda sám taky jak z šapitó a když došlo na placení, tak se u pultu ptá Makovičky, jakože super ty kola co, co si o tom myslí? A Makovička nevěděl co má říci, ten cirkusák si u něj zřejmě často pouští žilou, tak mu po delším přemýšlení říká, ...no je to takový hodně emerický... To už jsem se kousal do rtu, aby nevyprsknul Když vylezl ven, tak přijel druhej Berousek v bílém Maybachu, taky na celoleštěných customs směšných rozměrů, vylezl ven, pomuckali se s prvním Berouskem a pak okolo toho začali chodit dokola a chválit si to... No fakt prdel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 Blikla na mě reklama na SsangYong, asi proto že ho měl kamarád půjčený na víkend od táty před 20+ lety a někam jsme v tom jeli.Tak jsem kliknul, koukám v němém úžasu že se co se designu aut pořád nebyli schopní poučit a od dob obludného Rodiusu se posunuli pouze o krok zpátky, a pak na mě vykoukne že za designem stojí Pininfarina? A navíc nás tady zmlátí na trhu tam píšou. Tady ho máte, důkaz, že za peníze si všechno nekoupíš. Untitled-1.jpg tzn. že dobili akorát češtinu a malýho Farinu, kkti ta jebka na fotce má italský jenom jméno, cituji: "Design vyzařující sílu" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
futura Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 Leštěný fajn, některým to fakt sedne, ale údržba děsný opruz. A je fuk, jestli je to zalakovaný, nebo ošetřený při leštění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 (upraveno) Blikla na mě reklama na SsangYong, asi proto že ho měl kamarád půjčený na víkend od táty před 20+ lety a někam jsme v tom jeli.Tak jsem kliknul, koukám v němém úžasu že se co se designu aut pořád nebyli schopní poučit a od dob obludného Rodiusu se posunuli pouze o krok zpátky, a pak na mě vykoukne že za designem stojí Pininfarina? A navíc nás tady zmlátí na trhu tam píšou. Tady ho máte, důkaz, že za peníze si všechno nekoupíš. Untitled-1.jpg Tak ona třeba taková nová Toyota Rav 4 není zrovna o moc hezčí, možná už SsangYong moc vybočovat nebude. a ani tohle nebyl žádnej zázrak, blee. Fotky z netu. Upraveno 10. dubna 2019 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 @geometr: to si trafil celkom presne. To mi pripomenulo ze aj taky Civic uz dobrych par rokov vyzera ako keby sharoval designera so SsangYong. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 (upraveno) Nechapem ten picung na ssangyong, novy Rexton je normalne slusne vyzerajuce azijske auto.. Rozhodne ziadny Rodius. Upraveno 10. dubna 2019 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 Nová rav je obludná zvlášť v té zelené to už se tu probíralo. Jinak na SsangYong tady nikdo nepíčuje, pouze se posmíváme.Za design Tivoli a hrubky na webu. A motory píšou že mají svoje, nový a hlinikový. Těžko říct proč nově vyvinutá 1,6 má maximálku 160 a papírovou spotřebu 8 litrů. To je napsaný v ceníku toho Tivoli kdyby někoho zajímalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 Nová rav je obludná zvlášť v té zelené to už se tu probíralo...To jsem byl já. Přesně tu bych moc chtěl. K avokádovému XV mé ženy by se hodila perfektně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 Sem čekal jestli se ozveš přitom XV vypadá oproti té obludě fajn.Nicméně do páru k vyblitě zelené potřebuješ oranžovou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 Nejlepsi SSANGYONG bylo stejne Korando :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 Mi se líbilo to první hranaté Musso... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se