Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Blikla na mě reklama na SsangYong, asi proto že ho měl kamarád půjčený na víkend od táty před 20+ lety a někam jsme v tom jeli.

Tak jsem kliknul, koukám v němém úžasu že se co se designu aut pořád nebyli schopní poučit a od dob obludného Rodiusu se 
posunuli pouze o krok zpátky, a pak na mě vykoukne že za designem stojí Pininfarina? A navíc nás tady zmlátí na trhu tam píšou.

Tady ho máte, důkaz, že za peníze si všechno nekoupíš. ;) 

post-49277-0-05228400-1554877232_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty leštěný plochy s antracitem jsou ještě pěkný. Když je to leštěný celý, tak je to kolotoč.

Teď jsem byl v Maku a pán s vytříbeným vkusem - ne nebyl to černej gangsta - tam obul na krásnou novou W222 20" customs rims celoleštěný asi stoloukotě. No naprosto to auto zabil. Oblečenej byl teda sám taky jak z šapitó a když došlo na placení, tak se u pultu ptá Makovičky, jakože super ty kola co, co si o tom myslí? A Makovička nevěděl co má říci, ten cirkusák si u něj zřejmě často pouští žilou, tak mu po delším přemýšlení říká, ...no je to takový hodně emerický... To už jsem se kousal do rtu, aby nevyprsknul :D

Když vylezl ven, tak přijel druhej Berousek v bílém Maybachu, taky na celoleštěných customs směšných rozměrů, vylezl ven, pomuckali se s prvním Berouskem a pak okolo toho začali chodit dokola a chválit si to... No fakt prdel.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja

Blikla na mě reklama na SsangYong, asi proto že ho měl kamarád půjčený na víkend od táty před 20+ lety a někam jsme v tom jeli.

Tak jsem kliknul, koukám v němém úžasu že se co se designu aut pořád nebyli schopní poučit a od dob obludného Rodiusu se 

posunuli pouze o krok zpátky, a pak na mě vykoukne že za designem stojí Pininfarina? A navíc nás tady zmlátí na trhu tam píšou.

attachicon.gifUntitled-1.jpg

tzn. že dobili akorát češtinu a malýho Farinu, kkti

ta jebka na fotce má italský jenom jméno, cituji: "Design vyzařující sílu"

Odkaz ke komentáři

attachicon.gifUntitled-1.jpg

Tak ona třeba taková nová Toyota Rav 4 není zrovna o moc hezčí, možná už SsangYong moc vybočovat nebude.

post-29826-0-99262200-1554886284_thumb.jpg

a ani tohle nebyl žádnej zázrak, blee.

post-29826-0-55479500-1554886326_thumb.jpg

Fotky z netu.

Upraveno uživatelem geometr
Odkaz ke komentáři

Nová rav je obludná zvlášť v té zelené :) to už se tu probíralo.

Jinak na SsangYong tady nikdo nepíčuje, pouze se posmíváme.

Za design Tivoli a hrubky na webu.

A motory píšou že mají svoje, nový a hlinikový. Těžko říct proč nově vyvinutá 1,6 má maximálku 160 a papírovou spotřebu 8 litrů. To je napsaný v ceníku toho Tivoli kdyby někoho zajímalo.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...