KFL Odesláno 28. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2019 Nepoti. Ani ve vedru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 28. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2019 Tak záleží jak se jede :-) já je sem tam propotím :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 28. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2019 Kofolo, starenka docela jede. A zvuk pro me sympatickej. Kolik ma papirovy zrychleni z nuly na sto?Ja dneska pohodicka s timhle severanem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Kofolo, starenka docela jede. A zvuk pro me sympatickej. Kolik ma papirovy zrychleni z nuly na sto?Ja dneska pohodicka s timhle severanem. krasny severan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Kofolo, starenka docela jede. A zvuk pro me sympatickej. Kolik ma papirovy zrychleni z nuly na sto?Ja dneska pohodicka s timhle severanem.Super fotka! Ad zrychleni - myslim, ze 5,1 nebo 5,3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Uff, nejhezci co tu je. Mam pro ne slabost. Co je zac? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 2litr, 900ka, ale bohuzel mi nerika pane. Je kamarada, ale dal mi duveru ho protahnout a uz projizdim inzerci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Uff, parada, ja me dve 900, turbicka, 89 a 92 rok a pecka. A nejvetsi blbost, ze jsem strelil Viggena v top stavu . Mam ted na ,,hrani´´ krasne IS sportcross s motorem 2JZ , pod 100t najeto, ale premyslim ze pujde a taky koukam na classica 900ku Uzasne auto, a strasne me bavila odklopena kapota, jak to vypadalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Jojo, ta otevrena haubna je proste bozi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Poslední letní paprsky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Fešák :-) Kde jsi nakonec udělal ten olej v automatu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Ten facelift tomu clsu sluší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Poslední letní paprsky...Poslední krásný CLS (škoda, že to není SB) ... to nový je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Dořitě, v jedný fázi sešlápnutí spojky při rozjezdu a řazení z nižšího na vyšší (1-2 a 2-3) a zároveň při vyšších otáčkách mi něco z toho ústrojí houkne, takovej zvuk kov o kov. Umim ten zvuk i vyvolat záměrně. Snad není někde naprasklej dvouhmoťák, už jsem za těch 216tkm kupoval dva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Skrytá síla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 sleeper:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Já to jednou viděl v opačném gardu - frajer s Oldsmobilem Jetstar (osmiválec, asi šest litrů) tam měl lípnuto 1.9 TDi (červený íčko, pochopitelně). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidC3 Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Jedna momentka z minulého víkendu.... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Já ml. Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Jedna momentka z minulého víkendu.... :-) Jé, ty parkuješ jak moje žena u obchoďáku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 boa raz na toto budeme spominat.. ze aj take auta existovali.. s otackomerom (bol som v nemecku na dialnici, samozrejme) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se