Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nebo spíš kdo čím dojezdil, dnes přišlo loučení 😪 Super bezproblémová kára, která dělala pouze radost, odmakala haldu práce a vždycky nás dovezla do cíle. Nechal jsem ji profi vyčistit pro budoucího majitele a bye, bye......:unsure:

_20201007_191452.JPG

_20201007_191511.JPG

_20201007_191740.jpg

Odesláno

Nemáte někdo doma nebo někdo vám známý auto - bílého Range Evoque? Potřebuji ho na natáčení. Díky

Odesláno

Tohle je absolutně top strop. Ještě k tomu přidat turbo ve vínové..co jsem měl jako puberťák na zdi..do sbírky by zapadlo ;)

Odesláno
Dnes jsem jezdil v té správné 11
0E50A8D9-85C0-4A71-B9FF-0ECCA9646984.thumb.jpeg.230201b35cac53c24f24f187c887331f.jpeg
Chtělo by to "zlatý" kola. Ale i tak je to špica... Ty žlutý světla se mi vždycky líbily... Jako z filmů s Belmondem, Delonem atd.

Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk

Odesláno

Zase jsem se poslintal. Tahle 911ka je nejvic. Ja si udelal dneska obrovskou radost. Sice ted bude rodina o chlebu, ale tatka usmev od ucha k uchu... 

fiat-124-spider-mazda-mx-5-ND~2.jpeg

Odesláno
před 2 hodinami, gas napsal:

Dnes jsem jezdil v té správné 11 :)

0E50A8D9-85C0-4A71-B9FF-0ECCA9646984.jpeg

Gasiku 964 je pecka, jen ta nalepka je tam zbytečná, jinak za mě nejkrásnější 911. Poklona😉👍 Jinak ja moc na 911 v turbu nejsem, ale 964 v turbu je nejvíc sexy auto na světě.

Odesláno
před 35 minutami, mAra_ napsal:

Tak to byl někdo v dost podobném voze 🙂

Jsem si na tebe právě vzpomněl, National Geographic právě teď, Vyrobeno za den 👍 Desátý díl, kdyby náhodou zpětně.... 

Odesláno

Mam (resp. měl jsem) na předku auta ochrannou fólii.
Po loňské ťukenzie manželka vs. náklaďák mi měnili nárazník a pravý blatník. Pojišťovna ale odmítla fólii obnovit, proto mi zbyl takovej bastard s fólií nalevo a na kapotě.
Myslel jsem, že to dodělam za svý, ale asi se na to na 8 let starý auto vybodnu.
Teď otázka — pustit se do sundání doma, nebo to raději někomu svěřit?
Nejsem úplně levej, ale zkušenosti s tim nemam a nerad bych to sundal i s lakem.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...