Žigi Odesláno 12. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2021 před 54 minutami, Crusty napsal: Mototechna = Áčka, jsou i ve stejném areálu (D.Chabry). Jestli je to průser, neumím posoudit. Dřív platilo, že co je už fakt moc hrozný na Ačka, tak se prodá v Mototechně, protože ta má to noslatgický jméno a cílovku Ale je to jedna paní povídala a nechci šířit flame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazy Odesláno 12. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2021 V 11. 11. 2021 v 8:36, JanKuc napsal: Na otázku Kdo čím jezdí odpovím jednuše: ode dneška ničím. Čovole, nadýchal jsem trochu a eště k tomu ve služebním. Vidím to min. na 3 měsíce. Naštěstí vzhledem k obrovskému a dlouholetému přínosu pro firmu se to v práci řešit nebude. Já tedy nikdy nenadýchal, ale zajímalo by mne, že pokud to nebylo na služební cestě, tak proč by to měli v práci řešit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 12. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2021 před 22 minutami, lazy napsal: Já tedy nikdy nenadýchal, ale zajímalo by mne, že pokud to nebylo na služební cestě, tak proč by to měli v práci řešit? Protože nemůže jezdit autem? U nás by jsi se bez řidičáku taky přesunul na jinou práci, pokud by to bylo na pár měsíců, jinak by se s Tebou rozloučili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 12. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2021 Tak záleží co dělá, že jo... U kurýra je to docela blbý A je předpoklad, že by do práce nedojel čistej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanKuc Odesláno 12. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2021 V práci se řeší (teda u nás aspoň jo) chlast obecně, tzn. chlastat se v pracovní době nesmí. Čiže když jedu nametený o pracovní době služebákem, tak to není nic ke chválení. Ale to bylo nějakých 0,28 promile nebo kolik, abych tu nedramatizoval, že jsem měl dvojku v žíle a skoro srazil bábu s kočárkem. Kdybych vyjel o chlup pozděj, asi by to šlo uhrát na nepřesnost měřáku. No nic, stejně za chvílu namete sněhu, což mám strach jezdit, takže bez papírů se obejdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2021 před 4 hodinami, Žigi napsal: Dřív platilo, že co je už fakt moc hrozný na Ačka, tak se prodá v Mototechně, protože ta má to noslatgický jméno a cílovku Ale je to jedna paní povídala a nechci šířit flame Ok... Díky tak nějak sem si to myslel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazy Odesláno 12. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2021 před 2 hodinami, JanKuc napsal: V práci se řeší (teda u nás aspoň jo) chlast obecně, tzn. chlastat se v pracovní době nesmí. Čiže když jedu nametený o pracovní době služebákem, tak to není nic ke chválení. Ale to bylo nějakých 0,28 promile nebo kolik, abych tu nedramatizoval, že jsem měl dvojku v žíle a skoro srazil bábu s kočárkem. Kdybych vyjel o chlup pozděj, asi by to šlo uhrát na nepřesnost měřáku. No nic, stejně za chvílu namete sněhu, což mám strach jezdit, takže bez papírů se obejdu. To je vše jasný, jen to na mě působilo dojmem, že to policajti řeší (jsi-li ve firemním autě) i s majitelem/provozovatelem vozidla. Jestli jsi se ve firmě pochlubil sám nebo to šlo nějak oficiálně mimo tebe. Když mi chodí pokuty (většinou rychlost), tak je to kolečko leasingovka - naše firma - správce vozového parku, info na management - a nakonec já. Tak jen jestli si toto odpustí, řeší-li to s tebou f2f. Policajti mě nezastavili už 20 let a to jezdím denně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2021 V 12. 11. 2021 v 9:28, Žigi napsal: Dřív platilo, že co je už fakt moc hrozný na Ačka, tak se prodá v Mototechně, protože ta má to noslatgický jméno a cílovku Ale je to jedna paní povídala a nechci šířit flame Jsem myslel, že Mototechna jsou naopak takový fešáčtější áčka, zánovní auta, předváděčky od dealerů a tak. Pravda je že pořád jsou to áčka, takže při výběru auta jsem je vyřadil preventivně, tak z praxe nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2021 před 23 minutami, honzyk napsal: Jsem myslel, že Mototechna jsou naopak takový fešáčtější áčka, zánovní auta, předváděčky od dealerů a tak. Pravda je že pořád jsou to áčka, takže při výběru auta jsem je vyřadil preventivně, tak z praxe nevím. Přesně tak, podle toho co tvrdí, Mototechna má být "vyšší level". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2021 před 21 hodinami, JanKuc napsal: V práci se řeší (teda u nás aspoň jo) chlast obecně, tzn. chlastat se v pracovní době nesmí. Čiže když jedu nametený o pracovní době služebákem, tak to není nic ke chválení. Ale to bylo nějakých 0,28 promile nebo kolik, abych tu nedramatizoval, že jsem měl dvojku v žíle a skoro srazil bábu s kočárkem. Kdybych vyjel o chlup pozděj, asi by to šlo uhrát na nepřesnost měřáku. No nic, stejně za chvílu namete sněhu, což mám strach jezdit, takže bez papírů se obejdu. Tvl ty ses fakt kokot. Bojis se jezdit na snehu, ale 0,3 promile “bys nedramatizoval” Regulerne si dej pres hubu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2021 Před hodinou, JoyStick napsal: Tvl ty ses fakt kokot. Bojis se jezdit na snehu, ale 0,3 promile “bys nedramatizoval” ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2021 (upraveno) Před hodinou, JoyStick napsal: Tvl ty ses fakt kokot. Bojis se jezdit na snehu, ale 0,3 promile “bys nedramatizoval” Regulerne si dej pres hubu. nic Upraveno 13. listopadu 2021 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2021 a proč je v normálních zemích tolerance 0.5, 0.8? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanKuc Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2021 před 1 hodinou, JoyStick napsal: Tvl ty ses fakt kokot. Bojis se jezdit na snehu, ale 0,3 promile “bys nedramatizoval” Regulerne si dej pres hubu. Je to hodně individuální. Ty bys při 0,3 promile třeba i s radostí opíchal tchýní, jak bys byl navalený, mně při 0,3 nesmrdí ani z huby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2021 Tvl. Blizia sa vianoce, idem si pre pukance. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2021 Kdo nikdy nejel navalený z hospody z vedlejší dědiny pomalu na dvoječku, ať hodí kamenem!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2021 před 44 minutami, Zmizík napsal: nic Tady se za pět let nic nezměnilo...ještě chlastáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2021 před 7 minutami, XXXfazerXXX napsal: Tady se za pět let nic nezměnilo...ještě chlastáš Tvl. Mam vidiny. Teba som tu nejaky cas nevidel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2021 před 9 minutami, Lion napsal: Kdo nikdy nejel navalený z hospody z vedlejší dědiny pomalu na dvoječku, ať hodí kamenem!!! Šutr jsem schoval, na dovolený to v legálních limitech neřeším, třeba na Kajmanech je povolený jedno promile, pravda, provoz je vcelku na pohodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2021 před 15 minutami, XXXfazerXXX napsal: Tady se za pět let nic nezměnilo...ještě chlastáš Tohle je snad návrat ztraceného syna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se