LovecK Odesláno 16. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2021 @JoyStick denní svícení tam je jak pres ty mlhovky, tak i pres hlavní lampy, jestli do toho nekdo drbal nevim, ma to 300tis na hrbu, neresim, je to náhradní povoz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 16. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2021 (upraveno) Před hodinou, LovecK napsal: @JoyStick denní svícení tam je jak pres ty mlhovky, tak i pres hlavní lampy, jestli do toho nekdo drbal nevim, ma to 300tis na hrbu, neresim, je to náhradní povoz. Aha, ja to pochopil blbe, myslel jsem zes to koupil, tak proto jsem se ptal, fakt se omliuvam Upraveno 16. listopadu 2021 uživatelem JoyStick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 17. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2021 před 8 hodinami, JoyStick napsal: Aha, ja to pochopil blbe, myslel jsem zes to koupil, tak proto jsem se ptal, fakt se omliuvam Já auta kupuju nový, vzhledem k tomu, jak je využívám… pokud ale nostalgické fun víkendové vozidlo, tak neco ala financ. Nemam ale misto v garáži… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 17. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2021 (upraveno) před 11 hodinami, Mr. Sandman napsal: @Gombo ja mel za to, ze prvni a druha varianta byla Elegance vs Avantgarde Tiez som to tak niekde cital, ale videl som vela Eciek s oznacenim Elegance a s hokejkovymi led svetlami. Na druhej strane si mozes mercedes z casti vyskladat pri objednavani noveho. Upraveno 17. listopadu 2021 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 17. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2021 Pošmourný podzimní den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 17. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2021 V 20. 9. 2021 v 5:21, Pirx napsal: Muzu se zeptat, kdo delal to audio? Resp. kdo to vubec jeste dneska dela? Prijde mi, ze ty firmy uz uplne vymizely… Ahoj, dělal to Petr Holub z Ahifi.. kluky můžu doporučit. Promiň, neviděl jsem otázku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 19. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2021 Taková malá plaketka a jak velky rozdil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 19. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2021 Myslíš, že když si tu plaketku přidělám na kastlík, tak mi to taky pojede líp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 19. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2021 před 47 minutami, Lamiczka napsal: Myslíš, že když si tu plaketku přidělám na kastlík, tak mi to taky pojede líp No tak jistě.. A ještě to bude mít vliv na spotřebu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 19. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2021 Mně tam dali tohle a na funkci živočicháře to vliv nemá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 23. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2021 (upraveno) Pokračování legrační příhody nebere konce. Dnes jsem byl na třetím stání u soudu s Jeepem. Dopodrobna jsem tam popsal celou Story. A obhajoba si navrhla další svědky. Ale prej už je to snad naposledy co to můžou udělat... Takže čtvrté bude na konci ledna... To nebere konce. Upraveno 23. listopadu 2021 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 23. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2021 Tvl to je zraly do Cernych ovci, nebo neceho podobnyho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2021 Strašný, úplně mě z toho mrazí když to tady čtu...to nebere konce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 23. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2021 Jediné pozitivum na tomto příběhu je, že se jedná naštěstí o firemní auto (samozřejmě tyhle problémy nepřeji ani firmě). Být to "soukromá" akce, tak mě jebne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 23. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2021 Blbé je, že ta firma je z menší části moje... Takže jak to brát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 23. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2021 (upraveno) No, máš to blbé no Já to bohužel vidím nezkušeně, jako pouhý celoživotní zaměstnanec Upraveno 23. listopadu 2021 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 První sníh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 před 34 minutami, Dokusan napsal: První sníh Sekne mu to Teď jsme byli akorát v lese s klukem pro větvičky na věnec, chumelenice jak má být, bláto a čtyřkolka si pěkně chrochtala blahem Krásné období nám začíná..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 před 51 minutami, Dokusan napsal: První sníh Krasna fotka. Jak do kancelare. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 Nové bačkůrky k výročí 10 let spolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se