Marty223 Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna V 10. 4. 2024 v 17:13, Vjace napsal: V sobotu nešlo jinak, než něco zase po zimě vyvětrat. Vozím si zadek v lecčem, ale todle, todle je fakt boží auto. Člověk má furt pocit, že něco řídí, výkonu až až, velikost ideální, v zatáčkách okolo Ještědu to bylo prostě boží… Máš to stock? Nebo nějaký úpravy? Naposled jsem to řídil s 400 koňma a to auto umí hezky fungovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna V 10. 4. 2024 v 6:22, DavidLC napsal: Famfula jak to chodí, chodí to výborně, ale neseje to.... Hmm, to je ale u secího stroje dost podstatná závada ?! Sry, asi chápu jak to myslíš, ale... ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna ...ale sám mám Ford, takže bych se neměl moc smát ale! Přikoupil jsem ještě Škodovku, a té věřím nějak víc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 21. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna (upraveno) Kolegové, mám otázku na na zkušené uživatele nafťáků. Myslíte, že letní nafta s letním VIFem zvládne protéci filtrem při -5°C? Když jsem viděl tu předpověď počasí a mám skoro plnou nárdrž, nechce se mi ji zbůhdarma vyjíždět a doplňovat zimním VIFem...Díky za postřehy.. Upraveno 21. dubna uživatelem bacil.357 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna Ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 23. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna Take se vam ozvala pojidtovna, ze je treba trosku zdrazit a to trochu je 20%? Hav + Pov u kooperativy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 23. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna Me se Generali nijak dopredu nepochlubila, ale POV+HAV bylo letos cca 5% vice, nez loni. Auto v rodine, zadna ramcovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave123 Odesláno 23. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna před 58 minutami, Vasa_H napsal: Take se vam ozvala pojidtovna, ze je treba trosku zdrazit a to trochu je 20%? Hav + Pov u kooperativy Taky jsem dostal od Koop. novou pojistku, navýšení o 7 tisíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 23. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna Koop je v tomhle pekelna. Mne zvedli pojistku loni, aniz bych mel jakykoli plneni. Presel jsem teda k CSOB a zaplatil min nez puvodne u Koop.Jedina vyjimka je Starena. Tam platim uz 7 let furt stejne a navyseni bylo asi 500 korun. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave123 Odesláno 23. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna Taky jsem přišel jinam a platím stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto86 Odesláno 23. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna Ja posledné roky mením poisťovňu každý rok. A vždy sa dostanem na menej, než bola pôvodná poistka… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 23. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna Tak to ti za pár let budou ještě platit, abys k nim přešel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steke_m Odesláno 23. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna před 1 hodinou, Vasa_H napsal: Take se vam ozvala pojidtovna, ze je treba trosku zdrazit a to trochu je 20%? Hav + Pov u kooperativy Jo, taky mi to zvedli o cca 20 %. Přes makléře jsem to řešil jinde a jako pokus jsme jim poslali “výhružku”, že jdeme jinam a oni nakonec nechali původní pojistné. Tak uvidíme co zase vymyslí za rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monkey Odesláno 24. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna Nemá zde někdo, kdo by se byl ochotný podělit o nějaké uživatelské postřehy, M2 a nebo M2 Competition ? Pokud ano, budu moc rád za případnou SZ. Předem díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuki Odesláno 24. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna Ahoj, mám třetím rokem M2 Competition, kamarád má osmým rokem og M2, klidně napiš SZ, jestli tě něco zajímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto86 Odesláno 24. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna Mám "drobný" problém, s ktorým by som potreboval poradiť. V práci som vyfasoval O4 a ani za boha mi tam nejdú zacvaknúť sedačky do isofixu. Mám pocit, ako keby priestor nebol dostatočne hlboký, takže to celé nedocvakne. Máte s tým niekto skúsenosť, prípadne tip, ako na to? Ďakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 24. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna @Monkey @Tuki kludne sa podelte aj s ostanymi tu prip. vo vlakne petrolheads, myslim, ze o M2 si viaceri radi co-to precitame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 24. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna před 1 hodinou, Peto86 napsal: Mám "drobný" problém, s ktorým by som potreboval poradiť. V práci som vyfasoval O4 a ani za boha mi tam nejdú zacvaknúť sedačky do isofixu. Mám pocit, ako keby priestor nebol dostatočne hlboký, takže to celé nedocvakne. Máte s tým niekto skúsenosť, prípadne tip, ako na to? Ďakujem. Naši mají Rapida a měl jsem ten stejný problém. Dětskou sedačku na isofix ani omylem. Chtělo to jakoby pořád ještě domáčknout, ale už to nešlo. Museli jsme ji kotvit jen pásem, ale bylo to jen jednou výjimečně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna A mas ten isofix na sedacce vymacklej az dozadu? Myslim ty zacvakavaci kolejnicky. Kdyz to neudelam, taky to nezacvaknu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 24. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna (upraveno) isofix háčky v dětské sedačky jdou posunout. a pomůže obzvlášť do škodovky nacvaknout plastové naváděcí adaptéry. https://www.detskyruzek.cz/cybex-zavadeci-plasty-isofix# Upraveno 24. dubna uživatelem hopa26 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se