Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

V 10. 4. 2024 v 17:13, Vjace napsal:

V sobotu nešlo jinak, než něco zase po zimě vyvětrat. Vozím si zadek v lecčem, ale todle, todle je fakt boží auto. Člověk má furt pocit, že něco řídí, výkonu až až, velikost ideální, v zatáčkách okolo Ještědu to bylo prostě boží…

IMG_2036.thumb.jpeg.40432d454afc670caca0a03a9f439bf4.jpeg

Máš to stock? Nebo nějaký úpravy? Naposled jsem to řídil s 400 koňma a to auto umí hezky fungovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 10. 4. 2024 v 6:22, DavidLC napsal:

Famfula jak to chodí, chodí to výborně, ale neseje to.... Hmm, to je ale u secího stroje dost podstatná závada ?!

Sry, asi chápu jak to myslíš, ale...😁

😆...

Odkaz ke komentáři

...ale sám mám Ford, takže bych se neměl moc smát 😆 ale! Přikoupil jsem ještě Škodovku, a té věřím nějak víc...

Odkaz ke komentáři

Kolegové, mám otázku na na zkušené uživatele nafťáků. Myslíte, že letní nafta s letním VIFem zvládne protéci filtrem při -5°C? Když jsem viděl tu předpověď počasí a mám skoro plnou nárdrž, nechce se mi ji zbůhdarma vyjíždět a doplňovat zimním VIFem...Díky za postřehy..

Upraveno uživatelem bacil.357
Odkaz ke komentáři

před 58 minutami, Vasa_H napsal:

Take se vam ozvala pojidtovna, ze je treba trosku zdrazit a to trochu je 20%?
Hav + Pov u kooperativy

Taky jsem dostal od  Koop. novou pojistku, navýšení o 7 tisíc. 

Odkaz ke komentáři

Koop je v tomhle pekelna. Mne zvedli pojistku loni, aniz bych mel jakykoli plneni. Presel jsem teda k CSOB a zaplatil min nez puvodne u Koop.

Jedina vyjimka je Starena. Tam platim uz 7 let furt stejne a navyseni bylo asi 500 korun.

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Vasa_H napsal:

Take se vam ozvala pojidtovna, ze je treba trosku zdrazit a to trochu je 20%?
Hav + Pov u kooperativy

Jo, taky mi to zvedli o cca 20 %. Přes makléře jsem to řešil jinde a jako pokus jsme jim poslali “výhružku”, že jdeme jinam a oni nakonec nechali původní pojistné. Tak uvidíme co zase vymyslí za rok.

Odkaz ke komentáři

Mám "drobný" problém, s ktorým by som potreboval poradiť. V práci som vyfasoval O4 a ani za boha mi tam nejdú zacvaknúť sedačky do isofixu. Mám pocit, ako keby priestor nebol dostatočne hlboký, takže to celé nedocvakne. Máte s tým niekto skúsenosť, prípadne tip, ako na to? Ďakujem.

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Peto86 napsal:

Mám "drobný" problém, s ktorým by som potreboval poradiť. V práci som vyfasoval O4 a ani za boha mi tam nejdú zacvaknúť sedačky do isofixu. Mám pocit, ako keby priestor nebol dostatočne hlboký, takže to celé nedocvakne. Máte s tým niekto skúsenosť, prípadne tip, ako na to? Ďakujem.

Naši mají Rapida a měl jsem ten stejný problém. Dětskou sedačku na isofix ani omylem. Chtělo to jakoby pořád ještě domáčknout, ale už to nešlo. Museli jsme ji kotvit jen pásem, ale bylo to jen jednou výjimečně. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...