Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Po ďalších týždňoch strávených v kile ho zasa musím pochváliť. Posledný deň som strávil 14 hodín za volantom, 250 km terén plus ďalších 500 km na asfaltových cestách a cestičkách – a človek vystupuje svieži! Pritom to auto má 27 rokov... Z tých 250 terénnych kilometrov boli desiatky doslova boj o každý meter, často krokom na redukovanú jedničku, kopec brodov... Únava žiadna, čistá radosť. Milujem to auto!

20250718_101053.thumb.jpg.40e6c8ac9f5edca38439bd53c5929a52.jpg

20250718_094102.thumb.jpg.29ce64285646c28faa28c33b874b7846.jpg

20250718_090214.thumb.jpg.1663ba009dd7a0e985ee0f1fe04303f9.jpg

20250717_202614.thumb.jpg.63c51f40df80d222e0b1f47b49bcdca9.jpg

• Like 11
  • Dát hlas 4
Odesláno
před 4 hodinami, wawrik napsal:

Po ďalších týždňoch strávených v kile ho zasa musím pochváliť. Posledný deň som strávil 14 hodín za volantom, 250 km terén plus ďalších 500 km na asfaltových cestách a cestičkách – a človek vystupuje svieži! Pritom to auto má 27 rokov... Z tých 250 terénnych kilometrov boli desiatky doslova boj o každý meter, často krokom na redukovanú jedničku, kopec brodov... Únava žiadna, čistá radosť. Milujem to auto!

Tak to ti mega závidím, vystoupit po 14 hodinách z auta a být svěží 😅 Auto samozřejmě super 👍

Odesláno

Fabča se postupne zajizdi a za posledni tyden, kdy jezdila v plnem obsazeni po vyletech s lehkou batozinou, si rekla v prumeru o 3,7 l/100km. Vcera prazdna dokonce o 3,3 l/100km. V podstate ji nemam co vytknout, zatim snad jen nemoznost vyskove nastavit loketni operku a pro me nezvykle male zpetne zrcatka. Jinak se v ni jezdi moc fajn, sedadla jsou vyborne a decka si vzadu pochvaluji vydechy klimatizace v tom vedru :)

IMG_2516.jpeg

• Like 1
Odesláno
před 4 minutami, African napsal:

Jedu zkusit prodat Pažouta do Áćek, tak jsem zvědav jak to tam probíhá 😅 To bude zase expedice....

Doufám, že sis vzal Exp2, protože Exp1 by tam byly na hraně - je to dost těžký terén 🙂 

Odesláno
Před hodinou, African napsal:

Jedu zkusit prodat Pažouta do Áćek, tak jsem zvědav jak to tam probíhá 😅 To bude zase expedice....

Hele Vlastiku já tam tudle jen ze srandy byl s kamosem a musim říct, ze jsem koukal jako tele na nový vrata, ta doba kdy se neuměli chovat je pryc a byl jsem fakt překvapen jak korektně jednali.

Odesláno

Já mám s áčkama taky fajn zkušenost. Jak jsem prodával Kiu tak si i přijeli a nakonec dali cenu co jsem měl na inzerátu - 5000,-. Na inzerci jen lidi volali, ale za měsíc se nikdo ani nedojel podívat. 

Odesláno

Za mne take mile prekvapeni - nabidli nejvic a nejakou kosmetiku ani extra neresili - jen k autu chteli druha kola ...

Odesláno

Jak píšete, jednání na pohodu, nemůžu říct ani píp, ale nedomluvili jsme se. Nejvýhodnější je když od nich zároveň člověk bere auto, to by se dalo domluvit, ale to my nepotřebujeme.

Odesláno (upraveno)

Momentální nápad. Máme na operák Passata (2.0TDi 110kW, výbava R-Line), je to jak byla loni ta akce u Horejska v Děčíně. Kdyby měl někdo zájem, přenechal bych auto se smlouvou — do listopadu příští rok, nájezd 15tkm/rok (+/-5tkm tolerance), POV/HAV/GAP, servis, zimáky v ceně. Auto jako nové, najeto necelých 7tkm. Zbytek bysme doladili po SZ. 
Jediným důvodem je urychlení elektrifikace vozového parku, manželka mi furt bere Teslu a Passat jen stojí, a smutně kouká. 

IMG_4153.jpeg

Upraveno uživatelem Maxel
  • Like 1
Odesláno

Odpoved necham na Maxelovi, lec jen chci upozornit, ze ten prepis smlouvy je fakt jednoduchej, jednou jsem to s mistnim clenem absolvoval a je to uplne standardni zalezitost.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...