Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 59 minutami, JR_2010 napsal:

Koncern má nastavenou toleranci 3000 km / 3 měsíce.

Tak snad cajk... překročím max o 200kilaku, víc ne. Nemůžu za to, že měli volnej termín až teď ve čtvrtek, ale je fakt, že jsem se objednával, když mi auto ukazovalo 1k km.

Odesláno
před 6 hodinami, Kamil.K napsal:

A mně  KIA prodejce/servis toleruje pár km i pár dní přes...záleží na lidech.

Mně prodejce/servis upozornil, že každej prd jde online do KIA a při evtl. závadě během záruky se KIA tou nulovou tolerancí kryje. Záleží na lidech, ale pokud toleruje prodejce km přes, tak bude záruku držet sám prodejce/servis a ne KIA.

Odesláno (upraveno)

Já mám u BMW předplacený servisní balíček. Objednávat se můžu v rámci balíčku až na vyzvání ( auto či apka), tzn vždy ujedu několik stovek km navíc. Záruka běží. Meziservisy olej, fitry atd, tak nějak v půlce plánovaných intervalů.

Upraveno uživatelem tm80
Odesláno

@uff ak si mal uvodne rozpaky s M340xd, radsej nechcem vediet co si jazdil predtym ako firemnu karu. Ako hovori moj kamos co robi nakupcu v stredne velkej firme a ma na starosti aj operaky na cca 100 aut - "kurva chlapi, vy keby ste vyfasovali lamba, tak po tyzdni vyplakavate ze to ma maly kufor"

• Like 2
  • Haha 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Kamos ma recht, ten malej kufr me teda mega sere. :D 

Jinak ja mel rozpaky hlavne z toho divno displeje misto budiku, chybejiciho tlacitka start stop a klimatizace/vyhrevu na displeji. Jizdne me ze zacatku taky uplne nebralo, ale uz jsem si zvyknul.

Pred tim jsem mel 5ku a byla vyrazne pohodlnejsi, to je jedina vec, kterou bych zpetne menil bez zavahani. Ty Mkovy sedacky jsou docela nepohodlny a pokud je venku vedro, tak jsem zpocenej jak p..a...

Odesláno
před 20 hodinami, Rybkin napsal:

Ahoj, je tu někdo kdo má Outbacka minulé generace a mohl napsat zkušenosti s autem a servisem?

• Like 1
Odesláno
před 21 hodinami, Rybkin napsal:

Ahoj, je tu někdo kdo má Outbacka minulé generace a mohl napsat zkušenosti s autem a servisem?

Tenhle? Mám s ním najeto cca 40 tis km. Už se to tady ve vlákně nebo přidruženém řešilo. Až budu mít chvilku, pošlu ti nějaké info do zprávy. 

IMG_6876.jpeg

• Like 1
Odesláno
před 51 minutami, Igicz napsal:

Tenhle? Mám s ním najeto cca 40 tis km. Už se to tady ve vlákně nebo přidruženém řešilo. Až budu mít chvilku, pošlu ti nějaké info do zprávy. 

IMG_6876.jpeg

Díky chlapci 👍

Odesláno
V 28. 9. 2025 v 9:33, Igicz napsal:

Napiš to klidně i sem, prosím. Bude to k užitku. 

Odesláno
před 3 hodinami, moco napsal:

Napiš to klidně i sem, prosím. Bude to k užitku. 

Taky ho doma mame. Kupovali jsme jako novyho tusim 2018. Nyni najeto okolo 90t km a nikdy se nic neresilo. Jednou za rok/15k km na olej (podle toho co prijde driv) a to je vse... (tuk tuk zaklepat :))

• Like 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...