Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak od včera máme nový přírůstek VW Golf VII CNG. Je tu někdo kdo ma taky CNG???

Pak napis jak jsi s vozem a pohonem spokojený. Nemají náhodou vozy s tímhle pohonem v sobě nějakou chytrou navigací na CNG stanice? U nas ve městě o stanicích vím, ale kdybych jel jinam tak bych byl v koncích, páč četnost není taková jako u LPG

Odesláno

Ja mam treba v google maps layer se stanicemi na E85. Kdyz si nastavis trasu a zapnes ho, krasne je videt kde je nejlepsi natankovat.

Odesláno

Ja mam treba v google maps layer se stanicemi na E85. Kdyz si nastavis trasu a zapnes ho, krasne je videt kde je nejlepsi natankovat.

Jj to máš pravdu, stačí napsat CNG a google maps se už postarají o zbytek, úplně jsem zapomněl na chytré telefony :-)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Viděno dnes v Brně, jak se mi Model S celkem líbí, teda zvenku, tak  tomuhle nějak nemůžu přijít na chuť. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

To auto je tak široké a nebo tam mají tak úzké parkovací čáry ? Protože když se dívám na fotku, kde je to auto vyfocené zepředu, tak kdyby stálí 2 vedle sebe, tak nemohou snad otevřít dveře.

Odesláno

Pripomina mi to focuse. S tim otviranim nahoru idealni do nakupaku :)

Ty dveře jsou náhodou docela promakaný. Myslím, že ti stačí 25cm odstup a otevřeš je. Je tam takovej zalamovací mechanismus. Ale jinak je to auto fakt hnus.

Odesláno

Ty dveře jsou náhodou docela promakaný. Myslím, že ti stačí 25cm odstup a otevřeš je. Je tam takovej zalamovací mechanismus. Ale jinak je to auto fakt hnus.

Ja myslel na vejsku :) aspon tady je vsude nad autem cidlo a podle me to bude o dost nize nez kolik to ma otevreny.

Tak aspon ze do boku to poresili :)

Odesláno

Tak od včera máme nový přírůstek VW Golf VII CNG. Je tu někdo kdo ma taky CNG???

Tak taky máme doma asi 14 dnů prckolet VW UP! na CNG a zatím super. Jeden by mohl říct malé a nepraktické, omyl... Potřeboval jsem převézt kožené křeslo a v mé sedmičce ani omylem tady jsem sklopil sedačky a jelo se :-) první kilometry jsem si říkal, že v těch testech lžou a za 3kg jezdili asi z kopce, ale když jsem zvolil cestu zpět po okresce namísto dálnice tak spotřeba spadla ze 4kg na 3,1kg a to už mě bavilo , natankoval jsem za 23,50 x 3,1 a to jsme na cca 73 haléřích za kilometr. Reálně po městě to vidím na 1kč/ km. Všude to vleze, místa uvnitř habaděj a jezdí to za levno.

Odesláno

tesla X je naprosto skvělá. ve špatný barvě a zaflakana od brecky bude i 911 vypadat blbě. Interiér A8 je oproti tesle jak z dob krále klacka. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...