African Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2017 (upraveno) já už nenastartoval včera...tak dnes jsem to ani nezkoušel. Asi přijdou na řadu kabely :-D ale co, mrdat to...aspoň chodím pěšky, vždyť je tam krásně....U tebe to jenom dobře, aspoň tě to už konečně dokope koupit funglovku :-) Začínám přemýšlet že u toho nového Outlandera nejde otevřít spodní díl zadních dveří, s prckama super věc, to by mi tam asi dost chybělo. Kdoví jestli to má nový xtrail.. Upraveno 7. ledna 2017 uživatelem African
Gustaf Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2017 jj...nebo novou baterku Afri, ani sem to ještě nestudoval, tak nevím...a popravdě ani nevím, že to tak jde u toho tvého
TLD Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2017 Wave ceptor, kde je takovej krut? To uz je slusna kosa.
African Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2017 jj...nebo novou baterku Afri, ani sem to ještě nestudoval, tak nevím...a popravdě ani nevím, že to tak jde u toho tvého Nová baterka mě nenapadla :-) Jinak otevírat spodek jde pouze u staršího modelu, škoda, až budu vybírat nové, chci to tam znovu mít, s děckama i sám to hodně využívám.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
wave ceptor Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2017 Wave ceptor, kde je takovej krut? To uz je slusna kosa.Držková.
PepaSFI Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2017 jj...nebo novou baterku Afri, ani sem to ještě nestudoval, tak nevím...a popravdě ani nevím, že to tak jde u toho tvého pokud jezdíš krátké trasy tak může hnípnout i jinak ještě dobrá baterka, obzvlášť u nafťáku. Chce to občas na pár hodin na nabíječku. Já mám malý benzin, to nastartuje kdykoliv ale taky jsem mezi svátkama dal dobíjecí den. Ikdyž to bez problémů startuje, jako varování se mi při horším stavu, při startování vynulujou hodiny.
moco Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2017 Ja jsem dnes ráno po cestě na Lysou potkal dvě Mazdy 5 jak na výstražných dojížděly ke krajnici, asi vytuhly
KFL Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2017 (upraveno) Jj, ja mam "chytrej" CTEK a dvakrat za zimu napichnu Volvo - nezavisly topeni, vyhrivani skla a sedacek, to vsechno prevazne na kratkejch trasach, se podepise na tom, ze nabijecka obvykle hlasi tretinovej stav nabiti. Upraveno 7. ledna 2017 uživatelem KFL
M3maniac Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2017 jojo CTEK je super, mam v zime z letnich popelnic baterky venku a jednou za mesic je dokrmim.
VasekN Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2017 Tak já už jsem neměl problém s nastartováním fakt dlouho a to jezdím dieslama už nejméně 10 let. Parkuju venku a chytá to normálně. Tankuju vždycky tu dražší naftu. Měl jsem kdysi problém ještě s Kia Sorento. Bylo myslím -30 a nechtělo se mu, ale nakonec to za mohutného dýmu naskočilo. Máme teď i40, Passata a Superba. Všechno nafta a všechno startuje v pohodě :-)
KFL Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2017 jojo CTEK je super, mam v zime z letnich popelnic baterky venku a jednou za mesic je dokrmim.Je vyndavas? Proc to nenabijis primo v aute? M5 mam napichlou furt v udrzovacim rezimu.
Lamiczka Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2017 V tomhle mě docela překvapila Honda, že v tom A8G je fakt malinkata baterka. Na to že je tam fakt velkej motor (2.4 benzin) je to znát. Už jak byly teploty kolem -5 bylo cítit, že s tím točí trochu s námahou. Nevím, ale jak na tom je s životností, tipuju, že tam bude původní a to znamená, že bude mít už něco přes 5 let. Nicméně auto bylo na servisu cca před měsícem, tak na to kluci snad mrkli v jakým je stavu...
eskimak Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2017 V tomhle mě docela překvapila Honda, že v tom A8G je fakt malinkata baterka. Na to že je tam fakt velkej motor (2.4 benzin) je to znát. Už jak byly teploty kolem -5 bylo cítit, že s tím točí trochu s námahou. Nevím, ale jak na tom je s životností, tipuju, že tam bude původní a to znamená, že bude mít už něco přes 5 let. Nicméně auto bylo na servisu cca před měsícem, tak na to kluci snad mrkli v jakým je stavu...Benzin ide nakopnut podstatne lahsie ako diesel, preto ta mala bateri. Poziadavky tej 2.4 na startovaci prud budu +- rovnake ako potrebuje 1.4-1.6 diesel.
Gustaf Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2017 pokud jezdíš krátké trasy tak může hnípnout i jinak ještě dobrá baterka, obzvlášť u nafťáku. Chce to občas na pár hodin na nabíječku. Já mám malý benzin, to nastartuje kdykoliv ale taky jsem mezi svátkama dal dobíjecí den. Ikdyž to bez problémů startuje, jako varování se mi při horším stavu, při startování vynulujou hodiny.jj, vyndam ji a necham nabit. Teď sem zavolal kámoše od hasičů a ten přivezl takovou tu malou přenosnou baterii a stejně ani tuk.
Gustaf Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2017 Nová baterka mě nenapadla :-) Jinak otevírat spodek jde pouze u staršího modelu, škoda, až budu vybírat nové, chci to tam znovu mít, s děckama i sám to hodně využívám....jo, to je parada...sedatko
Lamiczka Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2017 Je mi jasný, že u nafty dá docela dost zahulit baterce žhavení a pak vyšší tlaky, takže s motorem musí být pro startér mnohem horší točit. Dnes jsem to šel po 3 dnech nastartovat, odmést a trochu projet, aby se hondice ohřála a baterka dobila. Sice to startování bylo nejistý a palubovka při tom lehce pohasínala, ale naskočilo to v pohodě Hlavně se ukázalo, že malá po mě něco podědila. Musel jsem ji na projížďku vzít sebou, jak jsme se dostali za město a trochu se mohli rozjet rychleji, z okýnka viděla jen krajinu kolem, tak byla spokojená a jen si broukala. Jak jsem to otočil a vrátili jsme se mezi baráky, tak žačala kňourat, že ještě chce jezdit a ze sedačky jsem ji tahal násilím s řevem. Musel jsem ji slíbit, že zítra se půjdeme projet znova
nividic Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2017 Jj, ja mam "chytrej" CTEK a dvakrat za zimu napichnu Volvo - nezavisly topeni, vyhrivani skla a sedacek, to vsechno prevazne na kratkejch trasach, se podepise na tom, ze nabijecka obvykle hlasi tretinovej stav nabiti.Tech dotaz, kdyz mas rano vyhraty auto, pouzivas jeste vyhrivani skel a sedacek? Ja to nedelal, mne tech 15 nebo kolik vpohode stacilo. Jinak letos v prosinci vymena seriove baterky z roku 2003, nechapal jsem.
TLD Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2017 nividic, ja menil taky v prosinci original bat na V70 2005, benzin. A v podstate preventivne, pani v nem vozi deti tak aby je to nekde nenechalo. Taky me to prekvapilo.
nividic Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2017 Dik, asi to tak stary 70 maji, i v dyzlu Kdyz jsem videl ten centralni svazek, moc mi to hlava nebrala, ale zrejme soudruzi ze svedska vedeli co delaji.
TLD Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2017 Az na to, kdyz se ma menit zarovka v pravym prednim...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se