rolas Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2017 Tano bohužel oni u toho nebyli, byli v kině a pak se vrátili a všili si toho a dotyčný byl zřejmě takový negramota, že to vůbec neřešil a nechal to tak.
tano Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2017 rolas: skoda, o svedka by se dalo oprit Mamca mela volat cetniky..
rolas Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2017 rolas: skoda, o svedka by se dalo oprit Mamca mela volat cetniky..Uvidíme zkusí to nahlásit, ale taky to mu nedávám moc naděje. Docela mě to sere, mamka se snaží auto udržovat, já jí 2x do roka nanesu ochranu laku a pak se najde nějaký idiot s blbou fabkou (nechci se někoho dotknout a čest výjimkám, ale v těchto autech na základě mojí zkušenosti jezdí největší ignoranti co obvykle mají tendenci ti vletět do levého a předjíždět kilem kamion a neřeší, že je někdo rozjetý).
Lamiczka Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2017 Jen jedna věcná, je jistota, že to byla ta fabka? Nějak si nedovedu představit, že by někdo někomu najel do auta a dobrovolně to tak nechal stát nalepený na sobě. Pokud došlo k poškození, tak to muselo být citelný drcnutí a většina lidí v takovým případě ujede, nebo aspoň trochu zacouvá... Nicméně já jsem přímo viděl z dálky blba co mi odřel auto, to se dokonce lehce zakymácelo, takže to musel cítit. Nestihl jsem ale zareagovat a on si odjel. Kamera bohužel nezabírala tuto část parkoviště.... Hondu mám necelej rok a na dveřích má víc novejch ťukanců než kolik jich měla, když jsem ji kupoval jako pětiletou
Sphinxx Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2017 Rolo, to nejde takhle paušalizovat, mě už několik lidí řeklo, že nejhorší řidiči jsou řidiči Audi a Bayerů ... tohle je podle mě mimo stejně, jako ty Fábky o kterých píšeš, je jich prostě moc. Jinak já když jedu někam na nákup nebo do kina, tak jdu kolikrát i 300m a nechám auto na druhém konci parkoviště. Před 14 dny se mi někdo opřel o auto výjezdem/nájezdem z parkovacího místa, naštěstí už jsem ve fázi, kdy mám jedno staré auto u kterého mi to je vcelku jedno. A "mazlem" jezdím je na delší cesty, je to třeba kktina, ale mám klid.
Horhe Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2017 K obchoďáku je ideální auto tohle.S tím budu u nás na vsi nepřehlédnutelnej. A ještě mám radost, že se mám v čem vrtat. O víkendu začnu trochu kastlí a oživením plastů. Motoricky je na tom supr. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Micey Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2017 Jee timdletim, akorat bilym, mi tata asi pred dvaadvaceti lety rozseknul hlavu pri zavirani kufru.. a jeste jsem dostal vynadano. Jooo, vzpominky:) Co tam mas za motor?
Micey Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2017 A jede to trochu? Jak asi vypadala puvodne ta barva:)
Horhe Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2017 (upraveno) No zatím jsem s tím jel asi dva kilometry, motor vrčí pěkně, kámoš s tím jezdil normálně na rodinný dovolený.Jak vypadala barva ukážu po víkendu, ale bude to chtít hodně tempa a leštěnky Stejně budu jezdit furt v octě, tohle jsem vzal pro prdel a hlavně to bylo auto za cenu přiložených hliníků na nových letních gumách. A ještě jako bonus 35 l tafny. Upraveno 20. dubna 2017 uživatelem Horhe
rolas Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2017 Lamiczka jop protože přímo tam byla natlačená na to auto. Davide jo ono jako v Audi a BMW jezdí hovada to nepopírám, ale aspoň na dálnici jedou svižněji a obvykle si u parkování dávají bacha na auto taky . Paradox je zrovna, že mamka parkovala docela daleko od vchodu. No už je to fuk, uvidí se jestli to nějak dopadne.
kuncák7 Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2017 No zatím jsem s tím jel asi dva kilometry, motor vrčí pěkně, kámoš s tím jezdil normálně na rodinný dovolený.Jak vypadala barva ukážu po víkendu, ale bude to chtít hodně tempa a leštěnky Stejně budu jezdit furt v octě, tohle jsem vzal pro prdel a hlavně to bylo auto za cenu přiložených hliníků na nových letních gumách. A ještě jako bonus 35 l tafny.Na tu barvu jsem tez zvedav :-). To auto je drzak, kamarad ma klasiku v benzinu a jeste se mu nezastavilo a to se k nemu chova jak jelito.
Horhe Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2017 Na tu barvu jsem tez zvedav :-). To auto je drzak, kamarad ma klasiku v benzinu a jeste se mu nezastavilo a to se k nemu chova jak jelito.No jako nový to nebude, to je jasný, ale rád si s tím pohraju, snad nebude pršet, páč do garáže se mi to společně s motorkou nevejde.
Trojan Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2017 Panove nemate tip na nekoho z Prahy a okoli na vyvareni podvozku? Idealne aby misto COcka nepouzival montazni penu. Diky..
Josef01 Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 Tak ten Funtomas to nakonec opravdu dotáhnul do konce AeroMobil: Flying car
KFL Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 Ty pátky jsou obvykle dobrý Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Trojan Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 Ty pátky jsou obvykle dobrý Krasny auto...
cali Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 No jako nový to nebude, to je jasný, ale rád si s tím pohraju, snad nebude pršet, páč do garáže se mi to společně s motorkou nevejde.S tym pocasim dufam v to iste, tiez sa na nieco mensieho chystam, chcem dat dole olejovu vanu.
Mechac Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 (upraveno) Taky uz to vyhlizim ze dveri :-)) Ty pátky jsou obvykle dobrý Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. dubna 2017 uživatelem Mechac
Maxel Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 @Mechac & KFL: Moc pěkný to máte kluci !!! Ikdyž ten IS-F mě bere vofous víc, krása
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se