Maxel Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Odesláno 25. února 2018 (upraveno) @Sphinxx: Ano, řekl bych alcantara jako na sedačkách. Myslim že 5er vyhrává na celé čáře, fakt skvělé svezení. Projeli jsme včera i W212 E350CDi a taky nic, zato ten bavec nám sednul jak prdelnahrnec. Každopádně na to teď zas kašlu, stáhnul jsem inzerát a budem jezdit Volvem ; nemam náladu na dnešní kupce @laska: Yop, fakt dobrej deal myslim. Ukazoval mi to syn majitele, kterej už jezdi novou G30 a tohle se hřeje v garáži pro nového majitele. Trochu mě teď sejří, že my to nebudem Upraveno 25. února 2018 uživatelem Maxel
Sphinxx Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Odesláno 25. února 2018 Škoda, ale příští volba vypadá celkem jasně .
laskajefajn Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Odesláno 25. února 2018 (upraveno) Maxel: uz jsem s panem ted mluvil. Vypada seriozne. Vada je ze auto ma anglictinu a ze se nemenil olej v automatu. Jinak to vypada na jasny puvod a stav. Ma me poslat fotky do emalu vecer. Fakt jsem nahlodany i kdyz naftu uz jsem moc nechtel... Upraveno 25. února 2018 uživatelem laskajefajn
Xenomorfus Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Odesláno 25. února 2018 Maxeli, ono to Volvo asi bude nakonec nejlepsi "volba". Neco malo mam najezdeno (ke 2 mil. km) a kdyz to vezmu od vetsich aut, tak nejlepsi svezeni bylo ve Volvu FH12 450 a Renaultu Magnum 460 6x2. Po pul milionu km v koncernovnych vozech mne nijak neoslovilo zadne (vsechny mi prijdou takove sterilni), i kdyz nektera vcelku jedou... bavo osobne řadím o stupinek vyse a taky sem jich apar zkusil. Subaru byla zabava, ale to sme honili vetsinou po uzavrenych tratich, stejne jako micaka.. Ovsem naprosto nejlepe se mi osobne (cti nejpohodlneji, nejmene unavujici, nejlepsi ergonomie ovladani, nejlepsi uzivatelsky "pristup") jezdi v ženine starem volvu S60 2,4 benzin automat. Dneska nemam zadne auto a hned tak se nechystam nejake kupovat, ale kdyby ano, urcite to bude Volvo.
Mareka01 Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Odesláno 25. února 2018 Včera jsme byli na toho P508. Svezení slušný a celkově mi to přišlo jako dobře udělaný, ale jiskra prostě nepřeskočila. Kde ale přeskočila a to sakra velká bylo po jízdě v F11 530xD M-paket 2013. Sice vofous dražší, ale tohle byla láska na první. Každopádně v tuto chvíli opět pasé, bo když už to jakože skoro rozštípnu, tak mi odřekne kupec na Volvo A to jsem měl dneska domluvnou prohlídku ještě A6, kterou jsem timpádem odřekl ; plán B neni. Při prohlídce mi Volvo pán skoro nechtěl vrátit a nakonec cukne. Divná doba.Když ji miluješ, není co řešit.... aneb žijem jen jednou. Vím že je to neekonomické a nezodpovědné, ale pokud je to jen trochu možné, koupil bych vysněné (a navíc je k dispozici!) a prodej bych řešil následně. Klidně i za cenu krátké překlenovací půjčky.Při poslední obměně vozového parku (před rokem) jsem to tak musel udělat (prostě se to pravé "najednou" objevilo v D a bylo nutno jednat) a dodnes nelituju.
Tom4 Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Odesláno 25. února 2018 Jdeme dneska přes nákupní centrum, tam vystavená mimo jiné červená brambora (BMW M2).Máma u ní stojí, čeká a když se přiblížím tak hlásí že by jí to šlo k pleti.Říkám, mno, a víš že to dá stovku pod pět vteřin?Dlouze se zamyslí a říká že by to jako šlo. Proč jako nemůže koukat na boty nebo kabelky jako normální ženský, co?
honza71 Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Odesláno 25. února 2018 Mas prima zenskou ;-)A bude ti ho alespon pujcovat ?
laskajefajn Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Odesláno 25. února 2018 Tak Bawo mam zamluvene...kdyz to klapne tak ho beru v utery. Maxel: jak vypada ta barva v reálu? Fakt je v cajku? Zitra ho proklepnu ve Stratosu v HK. Mam tam dobre vztahy.
DavidLC Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Odesláno 25. února 2018 Mas prima zenskou ;-)A bude ti ho alespon pujcovat ? No u nás se z mého stalo její během roku a ani jsem si vlastně nevšiml jak.Ale když jedeme spolu,tak řídit můžu :-))
honza71 Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Odesláno 25. února 2018 (upraveno) No vidis, tak mas taky hodnou zenskou Upraveno 25. února 2018 uživatelem honza71
Maxel Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Odesláno 25. února 2018 Tak Bawo mam zamluvene...kdyz to klapne tak ho beru v utery. Maxel: jak vypada ta barva v reálu?Fakt je v cajku? Zitra ho proklepnu ve Stratosu v HK. Mam tam dobre vztahy.Tvl lasko dido...!!! To mi ani neřikej a vopovaž se tim tady pak chlubit!Anyway. Barva vypadá pěkně, sedí tomu. Servis jsme se bavili a prostě jeli podle předpisu, tzn. motor longlife a převodovka nic.
Peta-Biker Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Odesláno 25. února 2018 Laska, tak nejprve tady jsi psal, ze mas strach o auto, ze uz bmw nee a ted zase jo
Tom4 Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Odesláno 25. února 2018 Mas prima zenskou ;-)A bude ti ho alespon pujcovat ? Jak se to vezme, jednak zrovna nemám volných 1,75mio na tu M2, pak taky je to na mě malý (2M výšky) no a stejně mi spíše bere mojea já jezdím jejím. Go figure.
laskajefajn Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Odesláno 25. února 2018 Jo s frajerem jsem mluvil přes pul hodinu.Sere mě že tam neni dělaná převodovka olej a ten long life je taky jeden z největších nesmyslu.No nic.To auto má plnou servisní historii a od prvního majitele.Barva mě taky trošku štve...chtěl jsem Le Mans Blue ale je to o kompromisech...a na barvu se nejezdí,tam rozhoduje srdce neboli motor.Další věc která mě utvrdila je ta že jsem se dnes bavil se šéfem servisu v HK a potvrdil mi že benzinové motory u Bawa je jeden velky průser...konkrétně vstřiky každých 50 tisic km a podobné mouchy. Navic ktouták u naftáka jde krásně do otáček a u benzinu je to slabota.Uvidíme.Zítřek rozhodne.Nevíte jestli je x drive velkej pruser? Já ho nechtěl ale bohužel pětka je těžší auto než trojka a na horach je to prostě pasé.
sibirnaya Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Odesláno 25. února 2018 Ja mel xdrive v 330xd e90 a ted v x5, tech sme meli ve familii nekolik, a ja osobne nereknu krivyho slova. Btw, x5 e70 40d, najeto 292tkm, puvodni dpf, zadna vymena oleje v automatu a furt gut. Ja mam x5 e70 30d, 252tkm, puvodni dpf, olej v automatu menim po 100tkm.
laskajefajn Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Odesláno 25. února 2018 Díky Sibiř. Jediny z čeho mám strach to je vizualní vzhled.Jsem uchyl a mám očí rentgeny (velmi špatná vlastnost mimochodem) takže to musí být opravdu TOPovka jinak by musel dát minus na ceně abych to pak dal dokupy.Jsem z toho vyklepaný jako ratlik Cele odpoledne jen telefonuju a zjištuju informace.
sibirnaya Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Odesláno 25. února 2018 Me na petce sere jen to, jak malo mista vzadu je.
honza71 Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Odesláno 25. února 2018 Me na petce sere jen to, jak malo mista vzadu je.By se ti tam nevlezli lahve nebo tam taky nekdy nekoho vezes ? ;-)
Gustaf Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Odesláno 25. února 2018 Díky Sibiř. Jediny z čeho mám strach to je vizualní vzhled.Jsem uchyl a mám očí rentgeny (velmi špatná vlastnost mimochodem) takže to musí být opravdu TOPovka jinak by musel dát minus na ceně abych to pak dal dokupy.Jsem z toho vyklepaný jako ratlik Cele odpoledne jen telefonuju a zjištuju informace.taky jsem na to pes...na veškerý škrábance a ťukance. Nedávno jsem to tady zmiňoval...nasralo mě to, ale to je to jediný, co s tím můžu dělat :-( bezohlednost lidí nezměním
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se