Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tohle je destilovaný šílenství! :-D Jinak tomu Volvu bych vytknul digitální "budíky", ale to už dneska maj skoro všichni a asi se to líbí, jen já jsem konzerva...

Odesláno (upraveno)
  V 30. 10. 2018 v 16:18, montemar napsal:

paradni interier. libi se mi i ty opticky tlusty dreveny dily a hlavne, cim min tlacitek, tim lip..

.. jaky to rozdil, treba oproti mb gt4 :)

Nerelevantní :) Nastavme stejná pravidla pro obě....takže např. S-classe za denního světla

post-23865-0-30147700-1540917804_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem moco
Odesláno

paradni interier. libi se mi i ty opticky tlusty dreveny dily a hlavne, cim min tlacitek, tim lip..

Tak tohle je tedy aspoň za mě upřímně strašný kýč....mířeno pro čínský trh, anebo?

Odesláno (upraveno)
  V 30. 10. 2018 v 17:35, African napsal:

Tak tohle je tedy aspoň za mě upřímně strašný kýč....mířeno pro čínský trh, anebo?

je to přefiltrované. Tady jen krátce naživo přes den a zvykl bych si :) :) :)A v noci si to uděláš jak se to bude líbit tobě :clap:

http://www.youtube.com/watch?v=kJkxLXMb9Pg

Upraveno uživatelem moco
Odesláno

Mne se naopak to drevo ve volvu libi. Diky matnemu provedeni to opravdu pusobi jak drevo a ne jak kus plastu v drevenem dekoru co zrovna vyjel cinanovi z linky...

Odesláno

:eek:  :eek: Tvl, jak v "Návrat do budoucnosti".. Takhle nějak si v osumdesátkách představovali auto z roku 2010, ne? :wacko:  :wacko:

Odesláno

Drevo dobry, libi se mi vic nez stribrny oblozeni a k tmavymu interieru sedi vyborne. Interier rady 90 je perfektni i kdyz na nekterych fotkach muze vypadat neohrabane, v realu mi prijde funkcni a hezky.

post-1304-0-29516100-1540927937_thumb.jpeg

post-1304-0-93008600-1540927944_thumb.jpeg

Odesláno (upraveno)
  V 30. 10. 2018 v 17:35, African napsal:

...

Upraveno uživatelem montemar
Odesláno
  V 26. 10. 2018 v 9:15, Pavelpu27 napsal:

Pokud to obojí sedí, tak vám stejně nezbyde nic jiného, než to poslat do správního řízení a trvat na výslechu policajtů. Bohužel, bez bločku to nebudete mít lehký. Zkuste se zaregistrobat na 30kmh.cz a třeba vám tam někdo poradí.

Každopádně z toho plyne poučení - nic neplatit na místě a řešit vše ve správním řízení. Jo a vozit v autě antiradar.

Čau, prosím tě, chápu to správně, že máš antiradar? Já sháním a nemám nikoho s kým se poradit. Máš nějakej typ, kde to koupit a případně co a za kolik? Mám 

Škoda Octavia 2,0 TSi (162kW, je to RS). Zatím uvažuju o tomhle, nemáš s tím nějakou zkušenost? Je to spolehlivý? https://www.antiradary.net/antiradar-genevo-one-s/

Odesláno

Prosím tě, sháním antiradar a celej večer něco načítam, ale nevim jestli jsou ty údaje aktuální. Třeba tohleto je z roku 2016: https://www.antiradary.net/antiradary-legalnost-zakon/ --> platí to pořád?? Nemůžu najít žádný aktuální články. A nemá se to třeba měnit? Abych si nekoupil v listopadu antiradar za 15 K a od ledna nebyl postihovanej ://. Budu rád za každý info. A případně i kde doporučuješ/doporučujete koupit antiradar a jakej. Mám novou oktávku, 162 kW.

V 28. 10. 2018 v 21:01, zceyee napsal:

A já si dovolím menší korekci k situaci u nás v ČR. Použití pasivního antiradaru není zákonem zakázáno. Zakázáno je použití rušičky, o které tu řeč nebyla.

Odesláno (upraveno)
  V 30. 10. 2018 v 20:07, moco napsal:

hlavně ty sedadla ve volvu už z fotky vypadají extra pohodlně

Pravda, patřím k těm nešťastníkům s bolavými zády a Volvo umí sedadla (alespoň pro mě) nejlíp. Když jedu trasu Ostrava - Praha a zpět v jednom dni, vylezu jako z auta jako za mlada :-)

V 30. 10. 2018 v 13:36, laskajefajn napsal:

Volvo je fajn ale ta palubka a interier mi pripada jako v lepsim kamionu (autobusu)

To bude tím, že jsi to neviděl osobně :-)

V 30. 10. 2018 v 16:41, M.K. napsal:

Tohle je destilovaný šílenství! :-D Jinak tomu Volvu bych vytknul digitální "budíky", ale to už dneska maj skoro všichni a asi se to líbí, jen já jsem konzerva...

Taky jsem měl před časem "problém" s digitální přístrojovkou, ale kdo to jednou zkusí, nechce jinak :-)

V 30. 10. 2018 v 18:58, AndyAaron napsal:

Mne se naopak to drevo ve volvu libi. Diky matnemu provedeni to opravdu pusobi jak drevo a ne jak kus plastu v drevenem dekoru co zrovna vyjel cinanovi z linky...

Přesně tak! Dřevo je fakt opravdické dřevo a nevypadá lacině ani vulgárně, což bych já jako bojovník proti nevkusu fakt nesnesl :-)

Upraveno uživatelem patprom

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...