Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A ta svažitá střecha není problém?

Predpokladam ze nie, kedze je A7 dlhsia nez A5 tak by to malo byt este jednoduchsie. Hod do googlu a7 thule a pozri obrazky, vyzera ze to ide.

Odesláno

A ta svažitá střecha není problém?

Neni, jsou na to spesl patky. Pod gumama u strechy jsou takove cepy kam zahaknes pricnik. Normalne tam jdou. Vozil jsem na A7 rakev i kola.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Na thule.com si najdes presny typ auta a konfigurator ti ukaze co presne potrebujes.

Tak jsem se hned podíval, nevim proč mě to nenapadlo dřív. A na můj RV nejsou. :) Což je divný. 

Upraveno uživatelem John_Lenon
Odesláno (upraveno)

Jak tu minule byla vasniva debata o hvezdickach a testech... A jaka je to blbost mit velke auto, ze bezpecnejsi to neni... 

Ja jsem to zakoncil tim, ze radeji budu sedet ve Wrangleru s jednou hvezdickou, nez v C3 se ctyrma.

Tak zajimavy clanek na toto tema:

http://www.autoforum.cz/zajimavosti/test-ukazal-jak-dopadne-kdyz-novejsi-male-auto-narazi-do-starsiho-velkeho-suv/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

Upraveno uživatelem mAra_
Odesláno

Rok Výroby

Som nevedel o akom aute sa bavime ;)

Na A7 maju 2 verzie. 2010-2018 a 2018-now.

Top moznost na 2010-2018 je:

Kit 5102 +  Evo Clamp + WingBar Evo 135.

Na 2018- treba novy Kit 5164. Asi sa zmenila trochu strecha.

Potom sa da ist nizsie a kupit klasicke hranate priecniky a/alebo namiesto Evo Clamp stary dobry Rapid System.

Ja mam na Mondeo WingBar + Rapid System. Po pociatocnom nastaveni je otazka pre jednu osobu asi 10 minut to nahodit a pritiahnut.

Kupoval som to na bazosi z S-Maxu, takze som musel kupit iny typ Rapid kitu - ten pasuje vacsinou len na jeden typ auta. A priecniky mam trosku dlhsie, takze si musim davat pozor na hlavu :)

Odesláno

A jaka je to blbost mit velke auto, ze bezpecnejsi to neni...

Ja jsem to zakoncil tim, ze radeji budu sedet ve Wrangleru s jednou hvezdickou, nez v C3 se ctyrma.

Jo, ľuďom pri tej hviezdičkovej masáži uniká mierka a súvislosti. Najmä schopnosť pohltenia kinetickej energie - metalurgia sa nevyvíja tak rýchlo, aby nové materiály prešťali rozdiel v hybnosti malého auta voči veľkému.
Odesláno

Tak hlavně nezůstat na zádech :) Škoda že není vidět, jak na to najel, to musela být dřina, to takhle vy*ebat :rolleyes:

jinak k Jeepkám, ten Gladiátor vypadá super ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...