African Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 Mě se líbí ta barva, jako oceán....:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2019 Léto je tu! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 30. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2019 Hezký... TT limited baseball viď.?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 30. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2019 Jj limitka. Na tohle pocasi fakt dooobry! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 30. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2019 Ta kožka je origo nebo dodělávka? Vypadá to super, zvlášť to prošití. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 30. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2019 (upraveno) Origoš. Pred letni ocistou... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. června 2019 uživatelem Hasič Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 30. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2019 je to jenom Oktáfka, ale dělá mi radost. Dnes se mi vrátila z lázní....Mariánských....kde byla na ozdravné kůře. Nanesena keramika a ochranné folie Magnus pro na světla a mlhovky Krása. A pak s tím zkusíš projet přes Brandýs nebo se stavit ve Lhotce na koupačku - by mě mrsklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 30. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2019 Origoš. Pred letni ocistou...Ideální letní motokára. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2019 Krása. A pak s tím zkusíš projet přes Brandýs nebo se stavit ve Lhotce na koupačku - by mě mrsklo jakože tam neprujezdny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 1. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2019 Moje stará Mazda MX5 z roku 2001. Upd: Píše, že na toto fórum nemohu vložit obrázek. Velikost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2019 Céčko půl roku po technický, dnes mi to ráno připomněl jeden policista, hodný policista takže bez následků :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 1. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2019 Technickou mam zitra. Taky po limitu...ale jen dva dny. Kazdopadne den nebo rok, nabourat bych ted nechtel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 1. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2019 U nas je za to automaticka pokuta, vygenerovana systemom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2019 (upraveno) Technickou mam zitra. Taky po limitu...ale jen dva dny. Kazdopadne den nebo rok, nabourat bych ted nechtel Kup si sebou neurol, prý to šlo dneska krásně jak po másle a byl jsem tady dvě hodiny a půl, strašná pakárna.... Upraveno 1. července 2019 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 1. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2019 No mam rezervacku nekde na 6:30, tak snad to bude ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 1. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2019 jakože tam neprujezdny?Jakože průjezdný, ideálně v jeepu a nemělo by ti moc vadit, že si ho ušpiníš Já tamtudy jezdím starou rezavou špinavou krasknou, tak to neřeším, ale s takhle naleštěným autem by mě bolelo se po tom tankodromu pohybovat. A obávám se, že to není jediná taková oblast v naší krásné zemi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2019 Jo tak, no takovým povrchum se musím vyhýbat no ale zejména bych měla pořád auto nalesteny, tak to zas ne. Jsem sice na to haklivej, ale zároveň línej to pořád mejt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 1. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2019 Vycvičte si servis ať vám posílá SMSku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2019 Po dlouhe dobe jsem si umyl ?sluzebak? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2019 Vycvičte si servis ať vám posílá SMSku :-) Pripadne zridit datovou schranku, uz taky upozornujou automaticky 60 dni pred skoncenim TK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se