Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

je to jenom Oktáfka, ale dělá mi radost. Dnes se mi vrátila z lázní....Mariánských....kde byla na ozdravné kůře. Nanesena keramika a ochranné folie Magnus pro na světla a mlhovky  :clap:  :clap:  :clap:

Krása. A pak s tím zkusíš projet přes Brandýs nebo se stavit ve Lhotce na koupačku - by mě mrsklo  :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Céčko půl roku po technický, dnes mi to ráno připomněl jeden policista, hodný policista takže bez následků :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Technickou mam zitra. Taky po limitu...ale jen dva dny. Kazdopadne den nebo rok, nabourat bych ted nechtel :)

Kup si sebou neurol, prý to šlo dneska krásně jak po másle a byl jsem tady dvě hodiny a půl, strašná pakárna....

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

jakože tam neprujezdny?

Jakože průjezdný, ideálně v jeepu a nemělo by ti moc vadit, že si ho ušpiníš  ;)

Já tamtudy jezdím starou rezavou špinavou krasknou, tak to neřeším, ale s takhle naleštěným autem by mě bolelo se po tom tankodromu pohybovat. A obávám se, že to není jediná taková oblast v naší krásné zemi  :)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Po dlouhe dobe jsem si umyl ?sluzebak? :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...