Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mám rád v autě čisto a o všechny věci se starám dobře, je jedno jestli za tisíc nebo 100 tisíc. Nedávno mi přivezl ukázat jeden člověk na prodej auto, předchozí majitel byl evidetně dobytek a vitřek byl totálně poničený, všude bordel, jediné co tam chybělo nějaké blitky. To že prodejce něco takového přiveze, svědčí i o jeho přístupu k věci, nechápal jsem.

Odesláno (upraveno)

Ty máš hodně bujnou fantazii člověče. :D

Když já koukám moc na horory ... :lol2: A to jsem si říkal, filo by takhle snad neblbnul, ale zase kvůli fotce lidi dělají větší voloviny, omluva z mé strany, viděl jsem mačetu..

Upraveno uživatelem African
Odesláno

Všeho s mírou a hlavně selským rozumem, ne? Mít zabalenej ovladač od televize nebo zafóliovaný

hodinky na ruce je imho nesmysl, viz narážka se zafrešovanýma hodinkama na předchozí straně.

Nalepit si na Porsche ochranou fólii na nárazník je taky podle mého normální.

Být nasranej ze záseku na dveřích na služebním autě taky.

A bordel v autě po ženský  . . . no comment, ta moje nějak umí narvat dvě kila bláta do auta za 0,2 vteřiny. :D

Odesláno

Taky mi po autě leze kdeco.

kxnwk.jpg

dpepdj.jpg

Doporučuju na tohle vzduchovku.. :)

Jinak v téhle debatě souhlas se zmizíkem. Tohle fakt není filozofická otázka, ale je to o osobním nastavení člověka a osobním uspokojení, jakkoliv osobně považuji oblékání kodiaqa do fólie za desítky tisíc za úchylnost, tak dokážu pochopit, že některé lidi to naplní dobrým pocitem. Zrovna na tomhle fóru úchyláků, co nosí na ruce statisíce a fotěj se s nima na dovolený, by to mělo být celkem pochopitelný.

Btw. moje žena má v autě takovou žumpu, že kdybych ji měl podle toho soudit, neopřu si o ni ani kolo. Kolikrát se divím, že se nebojí, že si umaže hadry a kabelku, když do toho sedne. Jednou za dva až tři měsíce to nevydrzim, vyrvu ji klíče od auta a jedu to nechat odvšivit. Pro mne naprosto nepochopitelné. Mě sere už jen to, že mi v zatáčkách jezdí v kufru kapalina do ostrikovacu. A v autě musí být proste hezky čisto a voňavo, jinak mám třes.

Odesláno

Ještě poslední poznatek k fóliím a už končím. Nechal bych si polepit i novou oktavku. Nebavilo by mě dívat se na dojebane auto bez ohledu na jeho cenu. Za těch cca 30t co stojí celý předek mně to stojí. Každý to asi máme jinak...

Odesláno

.... Mít zabalenej ovladač od televize....

Tyjo to uz jsem uplne zapomnel ze se vlastne delalo :) Klasicky osumdesatky, televize Sony Trinitron a video Betamax z Tuzexu, a k tomu na stole na chemlonovym hadru dve dalky zalepeny v igelitu :) :) :)

Odesláno

Doporučuju na tohle vzduchovku.. :)

Jinak v téhle debatě souhlas se zmizíkem. Tohle fakt není filozofická otázka, ale je to o osobním nastavení člověka a osobním uspokojení, jakkoliv osobně považuji oblékání kodiaqa do fólie za desítky tisíc za úchylnost, tak dokážu pochopit, že některé lidi to naplní dobrým pocitem. Zrovna na tomhle fóru úchyláků, co nosí na ruce statisíce a fotěj se s nima na dovolený, by to mělo být celkem pochopitelný.

Btw. moje žena má v autě takovou žumpu, že kdybych ji měl podle toho soudit, neopřu si o ni ani kolo. Kolikrát se divím, že se nebojí, že si umaže hadry a kabelku, když do toho sedne. Jednou za dva až tři měsíce to nevydrzim, vyrvu ji klíče od auta a jedu to nechat odvšivit. Pro mne naprosto nepochopitelné. Mě sere už jen to, že mi v zatáčkách jezdí v kufru kapalina do ostrikovacu. A v autě musí být proste hezky čisto a voňavo, jinak mám třes.

amen
Odesláno

Tyjo to uz jsem uplne zapomnel ze se vlastne delalo :) Klasicky osumdesatky, televize Sony Trinitron a video Betamax z Tuzexu, a k tomu na stole na chemlonovym hadru dve dalky zalepeny v igelitu :) :) :)

a ještě tímto přikrytá televize po použití :-)

post-23865-0-81428700-1583486516_thumb.jpeg

Odesláno

New car do firmy... davat folie, ci nedavat? :)

Pěkný... pod kapotou je BiTurobo? Taky nám májí teď něco dodat do firmy a zaslechl jsem že zadokolka je nedostatková tak bude s náhonem na předek, co je na tom pravdy?

Odesláno

Poslední dobou občas jezdím novým Spaceturerem 2.0 HDI 130kW 8st Aisin výbava SHINE a to auto jezdí jak osobák a po 2000 km fakt spokojenost, žádná uskákaná dodávka.....   jedíné co mě vadí že adaptivní tempomat umí brzdit jen motorem a ne brzdama !

post-3357-0-75043500-1583518406_thumb.jpg

post-3357-0-40413700-1583518423_thumb.jpg

post-3357-0-06143800-1583518433_thumb.jpg

Odesláno

Takový malý povzdech...

Honda HR-V - seppuku za volantem!

Měl jsem svoje auto v servisu, tak jsem dostal náhradní, design nehodnotím, prostě Japonec. Výbava Executive, motor 1.5 benzín - 130k, 155Nm, CVT automat, ceníkovka cca 690t

Sednu, startuju, dávám D, pomalu rozjíždím, ťuknu si do brzd, brzdy OK. Křižovatka. Tak jedem, je potřeba si švihnout, 1/2 plynu - skoro nic, 3/4 - furt nic moc, plnej - už to trochu jede. S plynem teď už míň, strašně to ale řve, CVT to drží v otáčkách výš, furt to řve a nejede. Nějak se sunu vpřed, je to auto jen na den, to přežiju (a přežil...) Na příčném prahu se po 500m jízdy bouchám do hlavy o hranu šíbru, víme že je to nižší, když je módní okno ve střeše a Japonec holt nemá 197cm. Sedadla jsou ouzký a napravo o hranu opěráku cítím svoje 14dní naražený žebra ze SNB, to vážím jen 100kg, kdybych se vyžral víc, bylo by to ještě horší. Tunel mi překvapivě na pravou nohu nevadí, volant stavitelnej v jedné ose.

Tak už jsem na dálnici, všímám si režimu S - sport, na 130 koních? Tak zkouším, řve to ještě víc, ale nejede to líp. Ve 130 neslyším rádio, asi jsem hluchej, ve 160 mám pocit, že to vzletí, randál neskutečný, motor točí moc a CVT je tady hoooodně špatná... 

Asistenti/y: jsem zvyklej na jednu ruku na volantu, tady mě to furt drbalo, že chytnout oběma rukama, značky to četlo a zas mě drbalo, vypnout to asi pude, ale nezkoumal jsem kde, byl jsem línej. Jinak parkovací kamera OK, upozornění na blížící se překážku asi taky.

Ať jen neplivu, zpracování OK, interiér fajn, pro mě však dost těsný. Auto mělo 20t km, nikde nic nevrzalo, kufr 470l považuju za slušný, tedy vzhledem k velikosti auta.

Závěr: nejsem cílovka a vlastně nemůžu přijít  na to, kdo je. Pro normální důchodce nedostupné, pro paninky do města zbytečné. Je to auto, které kdyby nebylo, tak se nestane vůbec nic, ostatně jako tento text... ;) pokud by o tomhle někdo v horečce aktuálně uvažoval, ušetřete si cestu k dealerovi na předváděčku... Konec hlášení!

PS: celou cestu domů jsem hladil volant svého auta a říkal si, ať vydrží ještě dlooooouho... ;)

post-28196-0-85618600-1583996513_thumb.jpeg

Odesláno

Takový malý povzdech...

Honda HR-V - seppuku za volantem!

Covece, ja mel HR-V na den, kdyz sem daval zeny CR-V na volej, byl to teda manual, a musim rict, ze me to celkem bavilo. Motor ten samej, zrychlovalo to pekne, vevnitr mi prislo ze aji dost mista, koukal sem tehdy na sauto, predvadecky staly kolem 520 tehdy..

Btw, ted stojej skladovky 430.. https://www.sauto.cz/osobni/detail/honda/hr-v/18117498?goFrom=list

sauto.png,10,10

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...