Laika Odesláno 14. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2020 Jo, a důležitá věc: je pěkné a červené!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 18. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2020 Náš starý spolehlivý pracant. Dneska 3 x pro štěrk po 650 kg..:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laika Odesláno 18. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2020 před 4 hodinami, Thomas napsal: Náš starý spolehlivý pracant. Dneska 3 x pro štěrk po 650 kg..:-) Tss. To umím taky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 19. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2020 Dneska sem poprve na ceste videl novy Tucson...a musím uznat že korejci konečně maji něco designove originálního svebytneho co vypadá skvěle. Myslím, ze to bude brzo hodně oblíbené auto. Ty přední světla jsou super. Palec nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 19. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2020 To by mě docela zajimalo, kdes ho viděl, když se má to auto začít prodavat na konci roku.. Jinak podle mého se to rychle okouka.. Není na tom skoro nic originálního. Z boku je to Rav4, zepředu a zezadu různé kombinace Peugeotu a Renaultu, volant Audi.. Ale vzhled je subjektivní. Motory vypadají docela nadějně, snad už to dostane nějak rozumne fungující automat..a když bude mít dobrou cenu, bude to zas bestseller.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 19. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2020 Sem z frydku-mistku ... korejci se tu tim uz prohani.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 19. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2020 Tak to jo..kolem Nošovic se to asi zahlédnout už dá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 19. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2020 V pátek jezdil i na dálnici Ostrava - Olomouc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 19. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2020 Až dojezdil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 19. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2020 Super PR pro novej model... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 19. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2020 Je vidět že stabilizace potrebuje doladit.Kazdopadne kreten. Urcite dostane pochvalu od korejcu Super PR pro novej model...Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2020 No podle toho popisu průběhu nehody od PČR na vypadá na zkoušku max. rychlosti na sjetejch gumách /nebo se sjetým řidičem.../ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 19. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2020 U Olympie jsou dne a zítra jízdy Světa Motorů, sice jen krátká projížďka ale nemohl jsem odolat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 19. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2020 před 2 hodinami, honzyk napsal: U Olympie jsou dne a zítra jízdy Světa Motorů, sice jen krátká projížďka ale nemohl jsem odolat A dojmy? Vieš to prípadne s niečím porovnať? Hilux, L200... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 19. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2020 před 3 hodinami, honzyk napsal: U Olympie jsou dne a zítra jízdy Světa Motorů, sice jen krátká projížďka ale nemohl jsem odolat Že jsi byl až v Hajanech, tak bych neřekl, že krátká projížďka?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Masák80 Odesláno 20. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2020 před 14 hodinami, Tom4 napsal: Až dojezdil. Hele a proč je to takhle maskovaně polepený? Ono je to nějaký tajný? Já na to v pátek koukal na Pankráci v modrý barvě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 20. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2020 Testovací auta, který byly maskovaný. Zbytečný z nich po představení auta ty nálepky sundavat, stejně půjdou do šrotu. To je běžný celkem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 20. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2020 před 10 hodinami, wawrik napsal: A dojmy? Vieš to prípadne s niečím porovnať? Hilux, L200... S pickupy moc zkušenosti nemám, sériovou L200 jsem projel cca před rokem a s běžným Rangerem jsem ještě nejel. Zkusit to někde mimo silnici nebyl prostor, na silnici na to jaká je to stodola je hezky stabilní, mořská nemoc nehrozí, automat řadí tak že o něm člověk ani neví, motor je docela sylšet ale není to nepříjemný, k takovýmu autu to patří, na palubáku tomu svítilo 13,5 l průměrná spotřeba. Ta L200 je civilizovaný auto, až mě překvapilo jak je to vlastně normální osobák, tohle je tak trochu chuligán. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2020 S ďábelskou 1,2 Naložit ešusy a hurá do práce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 21. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2020 Vlastně mi ten Rifter dává větší smysl než Outlander Nechceš ještě změnit objednávku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se