moco Odesláno 25. září 2020 Nahlásit Odesláno 25. září 2020 V Praze to máte spočítané Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
moco Odesláno 25. září 2020 Nahlásit Odesláno 25. září 2020 Je to ta lepší spz z těch "osobitých". Mě také pobavila.
varjag Odesláno 25. září 2020 Nahlásit Odesláno 25. září 2020 Můj veterán je po velké renovaci podvozku uz cajk. Dva měsíce dost unavný práce po práci a intenzivního zařizovaní. A taky hodně banánů akorat ve chvili, kdy se me posralo i auto... Doufám že ted bude chvilku klid Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M3maniac Odesláno 25. září 2020 Nahlásit Odesláno 25. září 2020 Kamaráde smekám, sere mě, že se nepovedla ta akce před koronou. Strašně Ti fandím a strašně rád bych se s Tebou na Tvém plavidle potkal.
varjag Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Odesláno 26. září 2020 Dik, hele, to urcite dame. Koncem rijna uz zase pluju Kdyz uz jsem v tematickym vlakne, podelim se o zkušenost se servisem Def tec Kosoř u Prahy. Autorizak na Land Rovery a Jaguary. Potreboval jsem diagnostikovat problem a udelat cenovou nabidku. Problem za hodku a 1400 korun diagnostikovali, klobouk dolu, mechanik byl sikovnej. Praskle plastove viko ventilů, dil stoji 7800 bez dph, plus prace, dejme tomu do 15.000. Ale pak se do toho vlozil prijimaci technik a udelal me nabidku opravy na 56.000. Ze prej vika radeji obe a radeji kontrola vsech vstriků a tohle a tamto radej taky novy .... Jako chapu to, ze nekdy je lepsi menit preventivne, ale tohle bylo velmi pres caru. Fakt zbytecnosti. Uz jsem ani nereagoval, bude to jinde a bude to za 15.... Takze smiseny pocity, mechanik vedel co dela, ale celkove nic moc..
M3maniac Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Odesláno 26. září 2020 Ono to tak někdy je, kdo chce moc nemá nic
bandicoot Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Odesláno 26. září 2020 V 23. 9. 2020 v 20:25, bandicoot napsal: Přestalo mi fungovat dálkové ovládání na klíči. Už u druhého klíče. Tyvole já sem debil... Vůbec mi ti nepřišlo divný, že se to stalo u dvou klíčů... Napárování podle návodu nefungovalo ani u jednoho... Dneska jsem otevřel návod k autu a tam jasně napsáno “BATERII PLUSEM DOLŮ!”
Irwinek Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Odesláno 26. září 2020 Tak tak, návod se čte až jako úplně poslední možnost
Prochy68 Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Odesláno 26. září 2020 Navody jsou pro zbabelce nebo kdyz uz selhaly vsechny moznosti
Dali Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Odesláno 26. září 2020 Jeep počasí, dnes super, už aby bylo půl metru sněhu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honza71 Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Odesláno 27. září 2020 (upraveno) V 23. 9. 2020 v 12:41, African napsal: Splnili jsme si sen, naše první nové voňavé ..... Koukam, ze ji mas ze sousedstvi At vam Micina dobre a slouzi. Upraveno 27. září 2020 uživatelem honza71
African Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Odesláno 27. září 2020 před 7 hodinami, honza71 napsal: Koukam, ze ji mas ze sousedstvi At vam Micina dobre a slouzi. Děkuji, Vás ale je okolo toho Kladna tam, musíte mít pestré Chronosrazy To semi007: Tady nějaký ten interiér, je to horší než fotit hodinky...buďto světlý nebo tmavý, nebo tam je v odraze vidět ta moje držka rezatá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bobi Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Odesláno 27. září 2020 před 1 hodinou, African napsal: je to horší než fotit hodinky...buďto světlý nebo tmavý, nebo tam je v odraze vidět ta moje držka rezatá Jinak autígo vypadá vskutku dobře - yes. Tak ať dlouho "bezporuchově" slouží ...
African Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Odesláno 27. září 2020 před 44 minutami, bobi napsal: Jinak autígo vypadá vskutku dobře - yes. Tak ať dlouho "bezporuchově" slouží ... Děkuji Snad bude držet jako jeho předchůdce, konec konců moc fíčurin tam nemám a ta dvoulitr atmosféra už je vcelku prověřená záležitost, stejně tak jako automat i čtyřkolka.....no uvidíme, každý problém budu poslušně hlásit
zhrado Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Odesláno 27. září 2020 Chuťovka. Známemu výmena kotúčov a platničiek, bo to vraj hádzalo na STK. Tak som sa bol potom previezť a proste nabehlo moje mládí... Ale, kua, ako som na 120tke mohol urobiť necelých 100tis km nechápem... Z dnešného pohľadu samozrejme. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Irwinek Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Odesláno 27. září 2020 Hezká užovka Se stejnou barvou jsem jezdil v autoškole na cvičáku a strejda měl takovou " modrou " A 100kkm, no tenkrát jsi si je ještě musel odřídit, zasloužit, ne se jen vézt, jako dneska
Gustaf Odesláno 28. září 2020 Nahlásit Odesláno 28. září 2020 Dám to sem...https://zakopaljsemauto.cz/ tak kdo bude běhat z detektorem? Už se těším na ten masakr, až budou zveřejněny GPS souřadnice....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se