Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Před hodinou, M3maniac napsal:

Mi černá nevadí v kombinaci s beige kůži pohoda, ihned bych dal dolů tu trikoloru. A udělal pořádnej servis😉

Beige je moje nej volba co jsem chtěl k tmavý káře, tam si to sedlo na parádu. Je vcelku zachovalá, dokonce i sedák řidiče z vnější strany a to byl metrákovej majitel. Ale i tak jí chci dopřát nějakou profi revitalizaci kůže. V případě světlýho laku (bílá nebo bronze platin) bych preferoval černej vnitřek. Ta trikolora mě taky hned praštila do očí už z inzertních fotek, taková pubertální. Na eMku ještě dejme tomu, ale pouhej eMpaket to nezaslouží. Ale naživo to tak neřve a trochu to rozbíjí tu celočernou nudu, zvlášť se zavřenou střechou. No uvidím, nechat přelakovat ledvinu je raz dva, kdybych to nekousnul. Servis bude, to je jasný, ale dostal jsem k tomu štos faktur a nevypadá to zle. Olej dělal po 8tkm, ve 120ti obě turba, vloni cívky, vstřiky a komplet brzdy. Nacpal tam větší intercooler a katy od Webera, seriový díly mi přidal v krabici. K tomu je druhá sada 18" zimních kol, skoro nový gumy. Taky eMkový, jinej styling. Ale ty jsou zrasený až bůh brání, jedno bude třeba dovařovat, nebo ho dokoupím nový. No a na zbytek přijdu časem, to je tak vždycky. Zase hračce "navíc" víc odpustím, je to furt jen rozmar.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, AndyAaron napsal:

Ja cekal nejakou ameriku. Ted aby sis zmenil nick... :D

Před hodinou, geometr napsal:

Německej :-)))

No, aktuálně je to šestý báwko ve stáji. Snad nejsem moc divnej. Jo a Germánskej nikdy nebudu, s tím se rozlučte. V pondělí mi vylili desku do nový garáže, naproti už se nevejdu. Padlo tam 28 tun betonu, přijely dva mixy. Na návsi bylo veselo.

Odkaz ke komentáři

před 8 minutami, dawe009 napsal:

Nemá to sníženej podvozek? Jinak 335i není už úplně jednoduchá technika, tak držím palce, ať nezlobí a dělá jen radost! 

Fakt je, že je hodně připláclá. Nemohl jsem jí skoro dostat na plaťák aniž bych odrbal přední spoiler. Po okolí jsem si nakonec půjčil prkna a fošny abych vypodložil nájezdy. Docela jsem se zapotil, to teda jo. Motorizace je v týhle řadě asi nejproblémovější, to vím. Ale jak mě to zamáčkne do sedačky když jí přišlápnu, to za to stojí. A asi za chvíli vytluču baterku. Od včera se nehla ze dvora, ale už jsem jí tak desetkrát nastartoval a dvacetkrát zamával střechou. Na to se nemůžu vynadívat 🙂

Odkaz ke komentáři

V 2. 11. 2020 v 20:31, Sphinxx napsal:

Pak dej fotku z mytí, jinak já to řeším kanystrem na teplou vodu a velkým, pružným kbelíkem na maltu za pár šupů, ten fakt vydrží kde co ...

Náhodou parádní relax to byl při Rammsteinech, nechápu čemu se kluci divili, vždyť je to velká zábava si umejt káru, aj bez toho černocha :default_cool: Těm produktům od Auto Finesse není vůbec co vytknout, dělalo se mi s nimi bezvadně, všechno funguje jak má...ten vosk nakonec zanechá auto krásně hladké a dokonce voňavé, furt jsem k němu čuchal, hladil ho a doma mě pak manželka říkala, že mě pozorovala přes záclonu a čekala jenom na to až sundám gaťky a vyleštím vejfuk :lol2: 

_20201106_172348.jpg

DSC_0030.JPG

_20201106_172030.JPG

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, African napsal:

Náhodou parádní relax to byl při Rammsteinech, nechápu čemu se kluci divili, vždyť je to velká zábava si umejt káru, aj bez toho černocha :default_cool: Těm produktům od Auto Finesse není vůbec co vytknout, dělalo se mi s nimi bezvadně, všechno funguje jak má...ten vosk nakonec zanechá auto krásně hladké a dokonce voňavé, furt jsem k němu čuchal, hladil ho a doma mě pak manželka říkala, že mě pozorovala přes záclonu a čekala jenom na to až sundám gaťky a vyleštím vejfuk :lol2:

Koukám, mladej pomáhal, paráda, AF je určitě v pohodě. Tak to máš čistý, do pondělka by mělo být hezky, tak to bude v lesku.

Odkaz ke komentáři

před 21 minutami, Sphinxx napsal:

Koukám, mladej pomáhal, paráda, AF je určitě v pohodě. Tak to máš čistý, do pondělka by mělo být hezky, tak to bude v lesku.

Ano, přesně, dle předpovědi do pondělí :lol: Nejvíc mě bavila ta aplikace konečné ochrany, s tím se opravdu dobře dělá a prý  opravdu dlouho drží, no uvidíme, ale s výsledkem jsem spokojen. A gorlo to trefil krásně, syndrom nového auta :thumbsup_anim:

https://www.vlesku.cz/kremicity-sealant-auto-finesse-aqua-coat

To geometr: A zde nastupuje velmi oblíbená Chronomag fráze, nic co by nešlo rozleštit :D Ale zatím v pohodě, neboj se nic... 👍

Odkaz ke komentáři

Ach jo... Tak k tématu kdo čím nejezdí...

Dneska ráno zase Wrangler chcípal... Ta samá závada co už byla dvakrát a napodruhé ji řešili od dubna do října.

Jakou jsem měl radost, že už je to uzavřené a vyřešené tím, že vyměnili hlavu motoru. A ono ne.nje to pořád stejné.

Takže kolečko se opět roztáčí... 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...