Tom4 Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 Tvl, teď si představ, že by i žena měla Jeep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 2. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2022 (upraveno) No co co, chodil bych pěšky, nebo si koupil kolo... Kecám. Přes zimu na běžkách v létě na motorce Upraveno 2. února 2022 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 Syndrom malého přirození se kompenzuje velkým autem, co si kdo kompenzuje tímhle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 Malou pichu, co jiného? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 Ruzovej cadilac je proste ruzovej kadylak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 I wanna share my dream, I wanna share with you Modern Talking cadillac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 Navíc tohle ti prostě nikdo neukradne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 1 hour ago, Irwinek said: Syndrom malého přirození se kompenzuje velkým autem, co si kdo kompenzuje tímhle? ze je farboslepy jebo bez vkusu ale neviem neviem ci to pomaha.. Escalade nie je Fleetwood, no.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 Tak Arteon Shooting Brake objednanej loni v říjnu. Slíbeno 4-5 měsíců - tj. cca únor. No a dneska mi volali, že termín je prosinec 2022. Super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 před 7 minutami, Jeremy napsal: Tak Arteon Shooting Brake objednanej loni v říjnu. Slíbeno 4-5 měsíců - tj. cca únor. No a dneska mi volali, že termín je prosinec 2022. Super. Tak to už budeš mít ten starej typ, protože mezitím vyjdou dva facelifty Tak tímhle způsobem já bych nechtěl auto ani s 50% slevou....že na to máte žaludek kluci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 Tak Arteon Shooting Brake objednanej loni v říjnu. Slíbeno 4-5 měsíců - tj. cca únor. No a dneska mi volali, že termín je prosinec 2022. Super. Masakr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 (upraveno) před 2 hodinami, African napsal: Tak to už budeš mít ten starej typ, protože mezitím vyjdou dva facelifty Tak tímhle způsobem já bych nechtěl auto ani s 50% slevou....že na to máte žaludek kluci. Tak tady to neplatí, páč Arteon končí. Upraveno 3. února 2022 uživatelem Muffik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 Tak to už budeš mít ten starej typ, protože mezitím vyjdou dva facelifty Tak tímhle způsobem já bych nechtěl auto ani s 50% slevou....že na to máte žaludek kluci.Tak nevyrobí se přece teď a nebude rok ve skladu. Vyrobí se přece až v tom prosinci, z aktuálních dílů takže to tu modernizaci, pokud nějaká bude, mít bude. Ale jinak je to pruda o tom žádná. Jsem také v očekávání a táhne se to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 Tak tady to neplatí, páč Arteon končí.Navíc .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 Takže se dá vlastně říct že se čeká na výrobu již nevyráběného vozu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 Vyrábí se, ale asi nebude mít nástupce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 před 24 minutami, Hasňa napsal: před 3 hodinami, African napsal: Tak to už budeš mít ten starej typ, protože mezitím vyjdou dva facelifty Tak tímhle způsobem já bych nechtěl auto ani s 50% slevou....že na to máte žaludek kluci. Tak nevyrobí se přece teď a nebude rok ve skladu. Vyrobí se přece až v tom prosinci, z aktuálních dílů takže to tu modernizaci, pokud nějaká bude, mít bude. Ale jinak je to pruda o tom žádná. Jsem také v očekávání a táhne se to. Myslíš? To se mi nezdá, mám pocit že ti vyrobí přesně to na co zadáš objednávku, složíš zálohu a je úplně jedno jestli se modernizuje nebo faceliftuje, ale je to má domněnka tedy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 Ne. Dostane modelový rok 23 i s případnýma změnama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lykan Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 Presne tak. Muze se ale stat, ze zavola dealer, ze je treba uprava konfigurace a tim i ceny, protoze se udaly zmeny ve vybave/baliccich a tim mozne konfiguraci. Zalezi, jak je presne postavena smlouva, ale uz jsem to jednou zazil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 (upraveno) Před hodinou, African napsal: Myslíš? To se mi nezdá, mám pocit že ti vyrobí přesně to na co zadáš objednávku, složíš zálohu a je úplně jedno jestli se modernizuje nebo faceliftuje, ale je to má domněnka tedy.... Nemusi to tak byt. Ja som mal v objednavke obycajny benzinovy 3.0 sestvalec a prisiel naviac s 48V systemom ako semi-hybrid, ci ako sa to oznacuje. Ani sa ma nepytali. Ale to je mozno bezne len na divokom vychode Slovenska edit: teda aj s nejakou myslim 8kW bateriou naviac Upraveno 3. února 2022 uživatelem EpsteinBarr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se