antitomas Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2022 African: no, uz je to fakt dlouhy. A nejhorsi bylo zjisteni, ze se mezitim zvysil budget a kolegove uz si muzou objednat Raptora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2022 @antitomas Počuj, ak sa u vás objednávajú pickupy ako služobáky... Vieš nejako zhrnúť firemné skúsenosti a porovnať Hilux a Ranger? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2022 před 14 minutami, antitomas napsal: African: no, uz je to fakt dlouhy. A nejhorsi bylo zjisteni, ze se mezitim zvysil budget a kolegove uz si muzou objednat Raptora Aj, to naštve, ale na druhou stranu jde o krásné problémy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cluzoe Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2022 Tak ja čakám už štvrť roka a ešte budem neviem koľko... Náhodou nemá niekto známosť v Nitre LR ak je tam možnosť zatlačiť (číslo mam) na oplátku viem v škodovke pomôcť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 V 5. 2. 2022 v 13:33, cluzoe napsal: Tak ja čakám už štvrť roka a ešte budem neviem koľko... Náhodou nemá niekto známosť v Nitre LR ak je tam možnosť zatlačiť (číslo mam) na oplátku viem v škodovke pomôcť Co jsi vybral za motorizaci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cluzoe Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 D250 AWD 3.0l 6valec MHEV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 Chlapci, nenašel by se někdo z Ostravy nebo okolí, kdo by mi půjčil a "ostravské jarňáky" (26.2. - 5.3.) příčníky na střechu na Mazdu CX-5? Jedeme na lyže, potřebuji nahodit rakev, v dubnu půjde auto dále do světa, tak se mi moc nechce kupovat příčníky na auto, které za 2 měsíce prodám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 Když už je tu řeč o horách.... Dojedu do Krkonoš (Velká Úpa - hotel Atlas) bez řetězů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 Když už je tu řeč o horách.... Dojedu do Krkonoš (Velká Úpa - hotel Atlas) bez řetězů?Je to na hlavnim tahu. Jestli nebude apokalypsa tak jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 před 3 hodinami, cluzoe napsal: D250 AWD 3.0l 6valec MHEV Mám stejnej motor. Objednával sem 11/2020, probíral 1.5.2021. Najeto něco málo přes 20k km a zatím bez problémů. Dnes jsou dodací lhůty delší. Obzvlášť pro určité kombinace vybav. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2022 Tak jsem po mnoha letech pořídil nový vůz Mazdu 6 s ještě poctivým atmosférickým 2,5 litrovým motorem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2022 Super. 6ku mam v hladaciku ako nastupcu mondea. Uz len vyhrat v sportke... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2022 před 44 minutami, Tomak napsal: Tak jsem po mnoha letech pořídil nový vůz Mazdu 6 s ještě poctivým atmosférickým 2,5 litrovým motorem Fešák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2022 Díky jsem z ní fakt nadšený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2022 Tomak, krasna a super motor. At slouzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2022 Už to začíná . Po 4 měsících nasazená baterka, start na brnk a předla jak kotě. Jak kdybych jí odstavil včera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2022 Dneska v tom. Miluji tu barvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2022 Tomak: Parada, za me jasna volba. Jen teda koukam, ze za ne chteji docela raketu. Byla to skladovka nebo jsi musel cekat? Dostal jsi nejakou % slevu? Ja vyjednaval CX30 tchanovi a oproti koncernu, kde umim 14-17% jsem byl dost zklamanej... exburn: Docela brzy, ale nenecham se o vikendu zahanbit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2022 Ja jsem na Šestku s 2.5 cca tři roky zpátky dostal slevu jenom 5% a to ještě přes známost. A čekali jsme na ni cca 6 měsíců. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se