Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

před 9 minutami, moco napsal:

Kuncáku, víš o tom, že na těch "letních" discích máš zimní pneu? 🙂

Jo vím. Všiml jsem si toho při kupu a už mi bylo blbý to stornovat. Ojedu je a ihned vyměním za letní ( woe, i tady budu za vocasa, co si ničeho nevšimne, dík 🤣).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ještě máš možnost jezdit v létě na poklicích a v zimě na discích 🙂

PS: jestli ty nové zimáky (pneu) jsou 195/65/r15, tak je vezmu

Upraveno uživatelem moco
Odkaz ke komentáři

Jinak jen pro zajímavost - prodával jsem auto po manželce - Mini One 2012 1,6i 55kw. Stav pěknej, ale typicky nemoci mini - lehká spotřeba oleje, spojka nic moc a byl na čase udělat roční servis. No týden jsem to měl na netu, na klubových stránkách a neozval se vůbec nikdo. Volali jen áčka tak jsem tam zajel. Borci toho měli moc, ale celkem rychle se mě ujal mladej kluk na výkup, projel to se mnou, řekl že spojka v pohodě a auto že je k světu. Přijeli jsem na áčka, že se podívá kolik mi může nabídnout, pak se vrátil a na rovinu řekl, že Mini se prodá dobře, ale že to trvá a že z toho důvodu mi nabízí 137k (chtěl jsem 159, s tím že ještě udělám roční servis). Na to jsem mu řekl že chci 150, on si šel zavolat, vrátil se, že 147k když to tam hned nechám. Tak jsme si plácli a hotovo - pak mě ještě hodil domů a na druhej den prachy na účtu.

Možná bych prodal za víc, ale kdo mini měl, tak ví, jak se na tom pořád něco sere, takhle jsem cukl o 10k ale snad budu mít klid a bylo to rychlý a hned pryč. Takhle bych musel pořád řešit nějaké prohlídky, dovolené a pak bůh ví jaké reklamace. 

Jinak v autosalonech kde jsme poptávali nové auto, tak nabízeli od 100 do 130k. Takže nechci dělat reklamu, auto bych si tam měl problém koupit ale na ten výkup to nebylo tak špatný.

Odkaz ke komentáři

No me takhle ukecavali tusim ze 2x, po telefonu nabizeli cca 120% toho co jsem chtel, pak prijeli (nikdy jsem nikam nejel) a nabidli asi 60%, poslal jsem je doprdele. Naposled to byla Toyota, 6 let stara, 60k najeto, chtel jsem nejakou castku, po telefonu nabidli 120%, na miste asi 70%. Prodal jsem ji za 130% toho co jsem puvodne chtel a jeste jsem odmital zajemce kteri tu castku preplaceli......tohle je zase moje zkusenost

Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Asi záleží na konkrétním autě a u zánovních aut nikdy nenabídnou zajímavou cenu - když jsem měl Mazdu 3, tak byla pryč hned za cenu co jsem si řekl a první kupec si jí odvezl. 

To Mini bylo ale na hovno 😄 Kdo chce mini tak nechce motor s 55kw, takže su rád že jsem se toho ztřepal - původně to měla být nákupní taška na lítačku po městě, ale přišla změna práce u ženy a dojíždění mimo město.

No teď už se jen dočkat na nové 🙂 Ale měsíc čekání i na skladovku.... 

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Prochy68 napsal:

Urcite zalezi i na lokalite a na koho narazis.

Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk

Spíš kolik jakých aut mají, poptávka a otočka daného modelu. To není až tak o tom, kdo s tebou jedná. Vždy to musí někdo schválit a "veze se to s ním".  Nechal jsem tam auta, někdy i za ranec a taky jsme se mnohdy nedohodli. I překvapivě podstřelili "tutovky". Zrovna Toyotu po otci (najeto nic, český, jako nový) a nabídka byla 170, prodala se skoro o 100 víc.... je to různý... 

Odkaz ke komentáři

Kuci, před nedávnem jsem tu hledal 2patrovou vanu do kufru…. 
Ale včera mne napadla ještě tato varianta. A tím si uvolnit místo v kufru…. https://www.opservis.cz/drzak-rezervy-lr-d3/4

tady mne zaujala ta teleskopická tyč , která to podrží i třeba v náklonu …. A ze všech jiných variant, které se hodí na můj kufr vzhledem k tomu , že mám klasicky otevírání kufru hore. Se mi zdá nejmíň aušusová

má někdo zkušenost s přiděláním tyhle, či  podobné srandy  ? 
díky 

Upraveno uživatelem Lobber
Odkaz ke komentáři

Ja teda zkusenost nemam zadnou, ale co RZ a výhled ze zadního okna? Navíc s rezervou často počítá výrobce z hlediska def. zón. Aby pak nebyl problém se zápisem do TP. Popravde, byl bych prekvapenej kdyby se to povedlo bez komplikací zapsat do TP. Jestli se pro tu cestu rozhodneš, dej pak vědět jak to dopadlo, jsem zvědavej.

edit: on se mozna povede zapsat jen ten drzak, ale jakmile tam das rezervu tak to bude problem. :D

Upraveno uživatelem zceyee
Odkaz ke komentáři

před 21 hodinami, zceyee napsal:

Ja teda zkusenost nemam zadnou, ale co RZ a výhled ze zadního okna? Navíc s rezervou často počítá výrobce z hlediska def. zón. Aby pak nebyl problém se zápisem do TP. Popravde, byl bych prekvapenej kdyby se to povedlo bez komplikací zapsat do TP. Jestli se pro tu cestu rozhodneš, dej pak vědět jak to dopadlo, jsem zvědavej.

edit: on se mozna povede zapsat jen ten drzak, ale jakmile tam das rezervu tak to bude problem. :D

No právě proto se ptám… Nejsem si jistý, jak by na tuto fičuru koukali u STK . I když píší, že při instalaci jejich firmou garantují schválení …. U RZ vidím taky malinko problém, ale zas není to nic co by se nedalo vyřešit nějakým secundárním procesem. U výhledu bych zas tak velký problém neviděl. Myslím, ze by mi to zasahovalo do 1/3 okna. Což by bylo v klidu …. Pozítří to mám v plánu zajet prořešit do STK a přeměřit tak nějak orientačně rozměry dle fota, když je na stránkách nepíší …  A zas rozměrově FL od D3/4 není moc daleko …. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...