tmx Odesláno 21. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2023 Tak třeba u vozidel Opel bylo při vypalování filtru puštěné vyhřívání zadního okna. Takže výrobce kontrolu nedal, ale seznam nadměrně žravých spotřebičů to napráskal. Jezdit se nikam nemuselo, stačilo nechcípat motor. Dokonce během jízdy po městě bylo vypalování poznat na chodu motoru. Při každém brzdění motorem to namísto plného brzdění trochu cukalo dopředu, jak řídící jednotka nechtěla dovolit snížení teploty výfukových plynů a stále tlačila palivo do motoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 21. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2023 safi & zceyee : Diky, kluci. Tak nejak sme na sebe zbyli ;-). Vzajemne na sebe nemame prehnane naroky a vystacime si. A jo, Mobydick mne prezije. Ale to uz nikdo neoceni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 21. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2023 před 16 minutami, Xenomorfus napsal: A jo, Mobydick mne prezije. Co ze ses si tim tak jistej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2023 Dobre vam tak, ze kupujete furt ty dehty Ja ted na vikend takto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 21. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2023 před 3 minutami, zceyee napsal: Co ze ses si tim tak jistej? ...to nekdy probereme u piva ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2023 @AndyAaron Zjova, uzij si to. A bacha na mokrou silnici tedka, s tim vykonem a zadokolkou to musi bejt.. napinavy:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 21. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2023 @AndyAaron: to je ten elektrickej Mustang? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2023 @safi jo, ale dojezd na baterku nic moc @Micey dik. U nas teda neprsi a pritom bych strasne rad, nechce se mi zalivat.Jinak jen lehce pianko. Je to jen 3.7 V6 a 360hp, takze takovej zaklad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 21. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2023 Ne, že s tím pojedeš do Jihlavy, víš, jak to je, hned by to zvedlo ceny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 22. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2023 Susime se na ETEF ve Volyni ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 25. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2023 Tak popelnice je zpět výměna všech vstřikovačů + ECU flash. Ale jestli tahle sranda bude mít vliv na zkrácení celkové životnosti DPFka nikdo neví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2023 V 25. 7. 2023 v 17:55, Roland Sands napsal: Tak popelnice je zpět výměna všech vstřikovačů + ECU flash. Ale jestli tahle sranda bude mít vliv na zkrácení celkové životnosti DPFka nikdo neví... Stejně dnes v době nelehké v EU nic lepšího nekoupíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2023 Tak doplneni "akce Volyne". Ujeto 848km, 3 osoby + 50kg nakladu. Polovina dalnice, tachometrovych 120, sem tam nejake predjeti. Zpatky cesta pres Vysocinu a na Svitavy a Mohelnici. Nedelni provoz. Prumerna spotreba 4,95l/100km. A to sem nejel zadne "ekorallye". Mobydick ma 2,5TDi s 308 tkm na hrbu. Konstrukcne motor stary pres 30 let. (Tusim byl predstaven poprve v roce 1990) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2023 V 27. 7. 2023 v 21:06, African napsal: Stejně dnes v době nelehké v EU nic lepšího nekoupíš Smutný je že máš pravdu . Všiml jsem si na silnici nového fenoménu. Včera jsme jeli v koloně aut a jediný kdo předjížděl (lehce agresivně) bylo hybridní volvo a před pár týdny mě málem sestřelil borec v tesle co nepočítal s tím že do protisměru (já byl ten koho předjížděl) může taky někdo předjíždět. Zrychlení mají tyto nová auta úžasné ale zbylé jízdní vlastnosti brzdná soustava/podvozek, vysoká váha + řidičské zkušenosti těchto závodníků ve mě vyvolávají obavy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2023 Třeba měl teslu na autopilota, level Kamikaze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 1. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2023 (upraveno) Dneska ve tri rano (naseho casu) bude v US predstaveny novy Land Cruiser Prado/150 Upraveno 1. srpna 2023 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 2. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2023 před 12 hodinami, kloubik napsal: Dneska ve tri rano (naseho casu) bude v US predstaveny novy Land Cruiser Prado/150 vyzerá to parádne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonmisses Odesláno 2. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2023 jezdival jsem M3 e92, manual, atmosfera, karbon body kit, brzdy AP , akrapovic, tlumiče kW a další....Brno nej kolo 2:20 na semi slickach. doteď lituji, že jsem ho prodal a to jsem ještě netušil, co přijde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2023 Takové krásné auto to bylo. Ale nejspíš je fajn, že lidi mají různý vkus:-) Mimochodem E92 a E85/86 jsou dle mého nejkrásnější BMW z novodobé éry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2023 Jsem starší kousek, tak jsem spíše na starší, ale M je prostě M Já radši tu dobu E30 atd. Sám jsem měl pozdější E36 1.8 iS a potom E46 2.0. Nebylo to tak brutální, ale taky docela příjemné svezení. Balit holky se na to tenkrát dalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se