Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Tak třeba u vozidel Opel bylo při vypalování filtru puštěné vyhřívání zadního okna. Takže výrobce kontrolu nedal, ale seznam nadměrně žravých spotřebičů to napráskal. Jezdit se nikam nemuselo, stačilo nechcípat motor.

Dokonce během jízdy po městě bylo vypalování poznat na chodu motoru. Při každém brzdění motorem to namísto plného brzdění trochu cukalo dopředu, jak řídící jednotka nechtěla dovolit snížení teploty výfukových plynů a stále tlačila palivo do motoru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 25. 7. 2023 v 17:55, Roland Sands napsal:

Tak popelnice je zpět :D výměna všech vstřikovačů + ECU flash. Ale jestli tahle sranda bude mít vliv na zkrácení celkové životnosti DPFka nikdo neví...

DSC06954.JPG

Stejně dnes v době nelehké v EU nic lepšího nekoupíš 😆 

Odkaz ke komentáři

Tak doplneni "akce Volyne". Ujeto 848km, 3 osoby + 50kg nakladu. Polovina dalnice, tachometrovych 120, sem tam nejake predjeti. Zpatky cesta pres Vysocinu a na Svitavy a Mohelnici. Nedelni provoz. Prumerna spotreba 4,95l/100km. A to sem nejel zadne "ekorallye". Mobydick ma 2,5TDi s 308 tkm na hrbu. Konstrukcne motor stary pres 30 let. (Tusim byl predstaven poprve v roce 1990)

Odkaz ke komentáři

V 27. 7. 2023 v 21:06, African napsal:

Stejně dnes v době nelehké v EU nic lepšího nekoupíš 😆 

Smutný je že máš pravdu :wallbash:.

Všiml jsem si na silnici nového fenoménu. Včera jsme jeli v koloně aut a jediný kdo předjížděl (lehce agresivně) bylo hybridní volvo a před pár týdny mě málem sestřelil borec v tesle co nepočítal s tím že do protisměru (já byl ten koho předjížděl) může taky někdo předjíždět. Zrychlení mají tyto nová auta úžasné ale zbylé jízdní vlastnosti brzdná soustava/podvozek, vysoká váha + řidičské zkušenosti těchto závodníků ve mě vyvolávají obavy.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...