zceyee Odesláno 21. července 2023 Nahlásit Odesláno 21. července 2023 před 16 minutami, Xenomorfus napsal: A jo, Mobydick mne prezije. Co ze ses si tim tak jistej?
AndyAaron Odesláno 21. července 2023 Nahlásit Odesláno 21. července 2023 Dobre vam tak, ze kupujete furt ty dehty Ja ted na vikend takto:
Xenomorfus Odesláno 21. července 2023 Nahlásit Odesláno 21. července 2023 před 3 minutami, zceyee napsal: Co ze ses si tim tak jistej? ...to nekdy probereme u piva ;-).
Micey Odesláno 21. července 2023 Nahlásit Odesláno 21. července 2023 @AndyAaron Zjova, uzij si to. A bacha na mokrou silnici tedka, s tim vykonem a zadokolkou to musi bejt.. napinavy:)
safi Odesláno 21. července 2023 Nahlásit Odesláno 21. července 2023 @AndyAaron: to je ten elektrickej Mustang?
AndyAaron Odesláno 21. července 2023 Nahlásit Odesláno 21. července 2023 @safi jo, ale dojezd na baterku nic moc @Micey dik. U nas teda neprsi a pritom bych strasne rad, nechce se mi zalivat.Jinak jen lehce pianko. Je to jen 3.7 V6 a 360hp, takze takovej zaklad
JR_2010 Odesláno 21. července 2023 Nahlásit Odesláno 21. července 2023 Ne, že s tím pojedeš do Jihlavy, víš, jak to je, hned by to zvedlo ceny...
Xenomorfus Odesláno 22. července 2023 Nahlásit Odesláno 22. července 2023 Susime se na ETEF ve Volyni ;-). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Roland Sands Odesláno 25. července 2023 Nahlásit Odesláno 25. července 2023 Tak popelnice je zpět výměna všech vstřikovačů + ECU flash. Ale jestli tahle sranda bude mít vliv na zkrácení celkové životnosti DPFka nikdo neví... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 27. července 2023 Nahlásit Odesláno 27. července 2023 V 25. 7. 2023 v 17:55, Roland Sands napsal: Tak popelnice je zpět výměna všech vstřikovačů + ECU flash. Ale jestli tahle sranda bude mít vliv na zkrácení celkové životnosti DPFka nikdo neví... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Stejně dnes v době nelehké v EU nic lepšího nekoupíš
Xenomorfus Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Odesláno 29. července 2023 Tak doplneni "akce Volyne". Ujeto 848km, 3 osoby + 50kg nakladu. Polovina dalnice, tachometrovych 120, sem tam nejake predjeti. Zpatky cesta pres Vysocinu a na Svitavy a Mohelnici. Nedelni provoz. Prumerna spotreba 4,95l/100km. A to sem nejel zadne "ekorallye". Mobydick ma 2,5TDi s 308 tkm na hrbu. Konstrukcne motor stary pres 30 let. (Tusim byl predstaven poprve v roce 1990)
Roland Sands Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Odesláno 29. července 2023 V 27. 7. 2023 v 21:06, African napsal: Stejně dnes v době nelehké v EU nic lepšího nekoupíš Smutný je že máš pravdu . Všiml jsem si na silnici nového fenoménu. Včera jsme jeli v koloně aut a jediný kdo předjížděl (lehce agresivně) bylo hybridní volvo a před pár týdny mě málem sestřelil borec v tesle co nepočítal s tím že do protisměru (já byl ten koho předjížděl) může taky někdo předjíždět. Zrychlení mají tyto nová auta úžasné ale zbylé jízdní vlastnosti brzdná soustava/podvozek, vysoká váha + řidičské zkušenosti těchto závodníků ve mě vyvolávají obavy.
zceyee Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Odesláno 29. července 2023 Třeba měl teslu na autopilota, level Kamikaze.
kloubik Odesláno 1. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2023 (upraveno) Dneska ve tri rano (naseho casu) bude v US predstaveny novy Land Cruiser Prado/150 Upraveno 1. srpna 2023 uživatelem kloubik
furo Odesláno 2. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2023 před 12 hodinami, kloubik napsal: Dneska ve tri rano (naseho casu) bude v US predstaveny novy Land Cruiser Prado/150 vyzerá to parádne
vonmisses Odesláno 2. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2023 jezdival jsem M3 e92, manual, atmosfera, karbon body kit, brzdy AP , akrapovic, tlumiče kW a další....Brno nej kolo 2:20 na semi slickach. doteď lituji, že jsem ho prodal a to jsem ještě netušil, co přijde Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Igicz Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2023 Takové krásné auto to bylo. Ale nejspíš je fajn, že lidi mají různý vkus:-) Mimochodem E92 a E85/86 jsou dle mého nejkrásnější BMW z novodobé éry.
Pozorovatel Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2023 Jsem starší kousek, tak jsem spíše na starší, ale M je prostě M Já radši tu dobu E30 atd. Sám jsem měl pozdější E36 1.8 iS a potom E46 2.0. Nebylo to tak brutální, ale taky docela příjemné svezení. Balit holky se na to tenkrát dalo
CEGY Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2023 Již čtvrtou sezonu a o výměně zatim vůbec nepřemýšlím. Tady ty konzultace a rady ohledně výběru novýho suv mi přijdou vtipný. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
H-B Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2023 Tak mam za sebou 2500km s Ssangyongem Rexton. Obecně spokojenost, za což jsem velmi rád, bylo to moje první nový auto, posledních 5 let jsem jezdil operáky. Pro zajímavost sem napíšu co vidím jako plusy a mínusy - mnohdy ovlivněné přechodem z Octavie IV, což je samozřejmě nefér porovnávat. PLUSY: prostor - kromě výšky (silně ovlivněno tím, že je tam střešní okno) je to paráda, bezedný kufr, pohodlná sedadla z pěkné kůže, silné odvětrávání, hodně úložných prostor... super navzdory velikosti krásný přehled o autě. velká zrcátka, dobré 360 kamery (strach z parkování manželku díky tomu rychle přešel). Dcera 2,5 roku je v autě najednou vyloženě šťastná, protože vidí ven motor - v podstatě adekvátní. silnější by byl skoro zbytečný, protože to auto není podvozkově na nějakou rychlou jízdu, zvlášť ne v zatáčkách. Sametový měničový automat. Dobře odhlučněný Tlačítka! to je pohoda, žádné dotykové plošky a podobně. Old school, ale v tomhle případě za mě Old is cool solidní adaptivní tempomat MÍNUSY: je to asiat, takže pípání. Ale na rozdíl od služební Kie šla většina vypnout, překvapivě Horší světla. Sice full LED, ale s Matrixy to není srovnatelný at all Multimediální systém je divný. To mi ale je fuk, protože Android Auto / Apple Car Play Pneu z výroby jsou shit Ne vyloženě mínus, ale samozřejmě jízda na rámu je místy kompromisní. Beru to jako charakter, žena trošku brblala. Drobně nerovnosti s tím rámem třesou, větší sice spolkne jako malinu, ale hrozí houpáníčko Střešní okno snižuje výšku interiéru a diky sezení na rámu je to dost znát. To bych příště stopro vynechal Spotřeba je vyšší, ale pořád jednociferná. průměr tak 8,5 - na tu velikost ok, ale být tam třílitr z německa, zvládne asi za méně Měřím 189cm a říkám si, že pořídím nášlapy :D. Jednak pro menší členy rodiny, ale i pro mě, při vysedání to bude šetřit sedák. Neměl jsem zatím příležitost využít čtyřkolku, ani vlastně zařadit. Suché polňačky a les byly v pohodě RWD. Na to se těším, snad brzy.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se