Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

před 13 hodinami, pavel23 napsal:

Super, pěkný křížení náprav a celkem auta. Byl jsem v zimě s tímhle Jeepem v Itálii a co to vyjelo jsem žasnul i kámoš co měl Q8 jen čuměl a to ji našetří. Myslel jsem, že jsi ho vrátil? Jak jsi to tedy s reklamací vyřešil?

S reklamaci to nedopadlo v podstatě nijak. Já chtěl prachy zpět /jiný vůz a oni, že závada se neprojevuje (přes x mejch videí)... Soud trval rok a půl a nerozhodl nic. Nakonec jsme se dohodli na mimosoudním vyrovnání, kdy uznali, že závada na voze je, vrátili 1/3 ceny a já řekl, že to kvůli tomu dál reklamovat nebudu 😄

bylo to pětkrát ve dvou různých Jeep servisech po dobu skoro roku a půl a nikdo nebyl schopen ne, že odstranit, ale ani zjistit příčinu...

Upraveno uživatelem mAra_
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 9 hodinami, mAra_ napsal:

Prostě když je pod nulou, nastartujes, tak musíš cca 20 sec počkat (nevím moc na co

Subaru to má ako ochranu prevodovky pri vyšších mrazoch, proste musí najskôr predhriať prevodovku aby sa pohlo z miesta aspoň tak to bolo prezentované .............

Odkaz ke komentáři

Panove, kdyz jedete autem do zahranici, sjednavate nejake extra pripojisteni na auto? Myslim jako nejakou top asistenci. Ceka me par dni v Rakousku a vim, ze znamej to kdysi resil... je teda pravda, ze vezl 7 lidi vc deti a jeli jsme v zime kamsi do hor. 

Odkaz ke komentáři

Nic nesjednávám nad rámec pojištění. Protože české pojišťovny je jedna velká bída, když sjednáváš tak není nic problém než ten problém nastane. Mám vlastní zkušenost a zná víc lidí, kteří na tom byli stejně jak já. V zkratce pomůžeme vám a pak už se neozvou , nebo jo řešíme vás, ale nemáme jen vás apod. kecy.

Odkaz ke komentáři

před 37 minutami, odjinud napsal:

Panove, kdyz jedete autem do zahranici, sjednavate nejake extra pripojisteni na auto? Myslim jako nejakou top asistenci. Ceka me par dni v Rakousku a vim, ze znamej to kdysi resil... je teda pravda, ze vezl 7 lidi vc deti a jeli jsme v zime kamsi do hor. 

Tak asi tak.

Odkaz ke komentáři

Po zkušenostech sjednávám jen pojištění odtahu do čr.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odkaz ke komentáři

před 7 hodinami, odjinud napsal:

Já si sjednávám toto

https://www.europ-assistance.cz/autocare

Odkaz ke komentáři

V 15. 8. 2023 v 21:39, mAra_ napsal:

Nene, je to tam pořád... Prostě když je pod nulou, nastartujes, tak musíš cca 20 sec počkat (nevím moc na co) a pak teprve zařadit rychlost. Jinak to chcipne při rozjezdu. Asi jsem se rozhodl s tím žít 😄

...se to sem vlastne ani nehodi. Bys mel zalozit spise vlakno "Kdo cim nejezdi" :-D. 

Odkaz ke komentáři

před 15 minutami, Xenomorfus napsal:

...se to sem vlastne ani nehodi. Bys mel zalozit spise vlakno "Kdo cim nejezdi" :-D. 

Ale prd, když o tom víš, tak prostě jen chvíli počkáš a pak to jezdí jako zamlada.... Žádná velká traga... Říkal mi táta, že sem dostal půl milionu slevu za závadu, která by se neprojevila, kdybych měl temperovanou garáž ;-D 

Upraveno uživatelem mAra_
Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, mAra_ napsal:

Ale prd, když o tom víš, tak prostě jen chvíli počkáš a pak to jezdí jako zamlada.... Žádná velká traga... Říkal mi táta, že sem dostal půl milionu slevu za závadu, která by se neprojevila, kdybych měl temperovanou garáž ;-D 

Nedalo by se to ojebat tak, že by se tomu dodělal bufík?

Odkaz ke komentáři

V 14. 8. 2023 v 21:56, mAra_ napsal:

Schválně, jeslí to půjde přidat....

https://photos.app.goo.gl/LkGSGKqTtMf2pWzS7

Omlouváme se za kvalitu zvukové stopy, kolegovi klepala kamera do čelního skla... Ale to černé, to jsem já s dcerou(3) na sedadle spolujezdce....

Rasto Chvala by z Tebe měl radost. 😄 Křížení náprav par excellence.

Odkaz ke komentáři

před 8 hodinami, exBURN napsal:

Nedalo by se to ojebat tak, že by se tomu dodělal bufík?

Nebo vzdálený "start", hodně amerických aut to má a @mAra_ by tím vymazal těch 20s 🙂

Ale já bych to nechal tak, alespoň mu nikdo neukradne auto, když mrzne. 

Každopádně dle mě soud dopadl WIN-WIN, já bych byl spoko, původně jsem myslel, že je tam větší lapálie. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...