Zdenek1307 Odesláno 31. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2023 před 1 hodinou, DavidC3 napsal: T7 TDI LONG moc fajn rodiné auto... Mel jsem tu čest trávit 7 dní s hybridem. Asi bych raději ten diesel.
safi Odesláno 1. září 2023 Nahlásit Odesláno 1. září 2023 Ahoj, na čelním skle (bez vyhřívacích drátků) mám malou prasklinu mimo zorné pole, která se pomalu rozšiřuje. Máte tip na nějakou opravnu v Praze, která dokáže sklo slepit? Nechce se mi ho ještě před zimou a odlétajícím štěrkem vyměňovat. Díky.
Z. Paul Odesláno 1. září 2023 Nahlásit Odesláno 1. září 2023 Carglass, nechali jsme tam měnit sklo na sluzebaku a za 4 hodiny jsem auto vyzvedaval. Byli jsme teda objednaný. Tak zkusit si zavolat. Z.
moco Odesláno 1. září 2023 Nahlásit Odesláno 1. září 2023 Objednal jsem na zkoušku pro manželčin vůz (Yaris) celoroční pneu Nexen N'blue 4 sesason, najede s nimi za rok 6tkm po městě a okolí, doteď jsem ji nechával zimní pneu celoročně. Máte s nimi už někdo zkušenosti? Co jsem okrajově vygooglil testy, tak prej dobrý.
Trňák Odesláno 1. září 2023 Nahlásit Odesláno 1. září 2023 Mám je cca rok na Caravelle a v pohodě. Pokud bych bydlel v horách, tak bych je nedal, ale na cesty po městě, vesnici a sem tam do Prahy jsou ok (ale s dodávkou samozřejmě nejezdím jako prase, ale pěkně na pohodu).
KFL Odesláno 1. září 2023 Nahlásit Odesláno 1. září 2023 1 hour ago, safi said: Ahoj, na čelním skle (bez vyhřívacích drátků) mám malou prasklinu mimo zorné pole, která se pomalu rozšiřuje. Máte tip na nějakou opravnu v Praze, která dokáže sklo slepit? Nechce se mi ho ještě před zimou a odlétajícím štěrkem vyměňovat. Díky. Carglass na Průběžný (či jinde v Praze), jsou skvělý. Objednej se, oprava může bejt snad i na počkání (cca 60-90 minut).
Murphy97 Odesláno 1. září 2023 Nahlásit Odesláno 1. září 2023 před 1 hodinou, safi napsal: Ahoj, na čelním skle (bez vyhřívacích drátků) mám malou prasklinu mimo zorné pole, která se pomalu rozšiřuje. Máte tip na nějakou opravnu v Praze, která dokáže sklo slepit? Nechce se mi ho ještě před zimou a odlétajícím štěrkem vyměňovat. Díky. tady opravovali sklo me, cajk https://www.okskloauto.cz/#utm_source=search.seznam.cz&utm_medium=ppd&utm_content=hledani&utm_term=oprava autoskel čimice&utm_campaign=firmy.cz-2118616
moco Odesláno 5. září 2023 Nahlásit Odesláno 5. září 2023 evoluce BMW https://www.facebook.com/reel/1469958650505003
LovecK Odesláno 24. září 2023 Nahlásit Odesláno 24. září 2023 Příběh Superb III - verze Laurin&Dement jsem za sebe uzavřel… Black měl zase blackout, tak šel out a white one in… Je smutné, že když člověk pomine prémii, chce sedět na cestě, tím pádem ne v SUV a má na to týden, tak těch možností není… prostě Japonec až na konec. Zatím ale spoko… a pokud se něco poseje, tak začnu už věřit, že je to řidičem.
Ondrasss Odesláno 24. září 2023 Nahlásit Odesláno 24. září 2023 před 59 minutami, LovecK napsal: Příběh Superb III - verze Laurin&Dement jsem za sebe uzavřel… Black měl zase blackout, tak šel out a white one in… Je smutné, že když člověk pomine prémii, chce sedět na cestě, tím pádem ne v SUV a má na to týden, tak těch možností není… prostě Japonec až na konec. Zatím ale spoko… a pokud se něco poseje, tak začnu už věřit, že je to řidičem. Mnohem lepší volba!!
323GT Odesláno 24. září 2023 Nahlásit Odesláno 24. září 2023 před 4 hodinami, LovecK napsal: Příběh Superb III - verze Laurin&Dement jsem za sebe uzavřel… Black měl zase blackout, tak šel out a white one in… Je smutné, že když člověk pomine prémii, chce sedět na cestě, tím pádem ne v SUV a má na to týden, tak těch možností není… prostě Japonec až na konec. Zatím ale spoko… a pokud se něco poseje, tak začnu už věřit, že je to řidičem. Sluší to šestce, v té bílé. G194? Tady se nic neposeje, snad. Já téměř půl roku s X ve trojce a paráda.
Igicz Odesláno 25. září 2023 Nahlásit Odesláno 25. září 2023 To je ten atm. dvoulitr se čtyřkolkou? Uvažuju, že bych to vzal princezně na zimu kvůli čtyřkolky. Ale mám strach aby mi to neobila o hlavu:-) Jezdí teď starší BMW1, ale na těch 140 kw a krouťák je zvyklá. A nenaučím ji vytáčet nad 3 tisíce:-D Musí se to fakt tak vytáčet, aby to rozumně jelo?
juk Odesláno 25. září 2023 Nahlásit Odesláno 25. září 2023 Před hodinou, Igicz napsal: To je ten atm. dvoulitr se čtyřkolkou? Uvažuju, že bych to vzal princezně na zimu kvůli čtyřkolky. Ale mám strach aby mi to neobila o hlavu:-) Jezdí teď starší BMW1, ale na těch 140 kw a krouťák je zvyklá. A nenaučím ji vytáčet nad 3 tisíce:-D Musí se to fakt tak vytáčet, aby to rozumně jelo? Jo musí. Podřazovat, vytáčet a poslouchat zvuk motoru (= pro někoho kravál...). Mám rok a půl CX-3 se 110kW původním Skyactive dvoulitrem, 4x4 manuál. Předtím svá auta vždycky starší Škodovky. V práci jezdívám se vším možným od benzínu, nafty, přes CNG až po BEV. Mazda je super řidičské auto na okresky, proplétání městem, parkování. Je hezká, neokoukaná, lidem se líbí Jsem z ní nadšený, každý den ji řídím s úsměvem na tváři. Ale je to auto ze staré školy. Musí ho řidič pořád vnímat. Jako přibližovadlo pro někoho, kdo neřídí rád, bych ji určitě nedoporučil. Dokonce si troufnu říct, že ve městě ji dá v provozu na prdel i Kamiq s litrovým TSI, který je prostornější na zadních sedadlech a s větším kufrem. Trojková Fabia s 1,2 TSI stoprocentně. Tipnu si, že jestli je princezna zvyklá na 140kW v BMW, tak bude Mazda zklamání.
H-B Odesláno 25. září 2023 Nahlásit Odesláno 25. září 2023 Castecne rozlozena 180cm postel s vysokym celem, kufr Rexe ji slupl krasne, ani nebylo treba hybat s prednimi sedadly
323GT Odesláno 25. září 2023 Nahlásit Odesláno 25. září 2023 před 6 hodinami, Igicz napsal: To je ten atm. dvoulitr se čtyřkolkou? Uvažuju, že bych to vzal princezně na zimu kvůli čtyřkolky. Ale mám strach aby mi to neobila o hlavu:-) Jezdí teď starší BMW1, ale na těch 140 kw a krouťák je zvyklá. A nenaučím ji vytáčet nad 3 tisíce:-D Musí se to fakt tak vytáčet, aby to rozumně jelo? Mám Skyactiv-X, tedy dvoulitr (137kW) se svíčkou řízeným vznětovým spalováním. Je to předokolka. Pořizoval jsem hlavně kvůli charakteru motoru. Ten se chová jako atmosféra ze staré školy. Pro výkon je potřeba si dojít do vyšších otáček. Pro někoho, koho baví řídit, pracovat s otáčkami, s převodovkou (mám v manuálu) je to zábava tohle auto řídit, především na okreskách. Na dálnici při 130km/h, kdy motor točí cca 2.500 ot./min, je třeba 1.5 TSi na šestku pružnější. Celkem lehce to tedy může být zklamání pro někoho, kdo je zvyklý na dnešní turbomotory. Já bych ovšem neměnil...
Igicz Odesláno 25. září 2023 Nahlásit Odesláno 25. září 2023 před 2 hodinami, 323GT napsal: Mám Skyactiv-X, tedy dvoulitr (137kW) se svíčkou řízeným vznětovým spalováním. Je to předokolka. Pořizoval jsem hlavně kvůli charakteru motoru. Ten se chová jako atmosféra ze staré školy. Pro výkon je potřeba si dojít do vyšších otáček. Pro někoho, koho baví řídit, pracovat s otáčkami, s převodovkou (mám v manuálu) je to zábava tohle auto řídit, především na okreskách. Na dálnici při 130km/h, kdy motor točí cca 2.500 ot./min, je třeba 1.5 TSi na šestku pružnější. Celkem lehce to tedy může být zklamání pro někoho, kdo je zvyklý na dnešní turbomotory. Já bych ovšem neměnil... Díky, chápu. Sám mám 2.5 atmosféru v Outbacku:-)
Petr11 Odesláno 25. září 2023 Nahlásit Odesláno 25. září 2023 V 1. 9. 2023 v 10:59, safi napsal: Ahoj, na čelním skle (bez vyhřívacích drátků) mám malou prasklinu mimo zorné pole, která se pomalu rozšiřuje. Máte tip na nějakou opravnu v Praze, která dokáže sklo slepit? Nechce se mi ho ještě před zimou a odlétajícím štěrkem vyměňovat. Díky. koupil jsem si na aliexpresu sadu na opraveni skla asi za kilco a loni na podzim aplikoval. prasklina se zatáhla a je dosud nezpozorovatelná...
moco Odesláno 25. září 2023 Nahlásit Odesláno 25. září 2023 před 2 hodinami, Petr11 napsal: koupil jsem si na aliexpresu sadu na opraveni skla asi za kilco a loni na podzim aplikoval. prasklina se zatáhla a je dosud nezpozorovatelná... Díky za tip. Já teď měnil sklo na (s)prostém golf 7 v autorizáku za 15kKč, naštěstí spoluúčast 1000 kč, ale začalo to nevinně, jen vlásečnicí na kraji Lepidlo by to asi zachránilo.
LovecK Odesláno 25. září 2023 Nahlásit Odesláno 25. září 2023 V 24. 9. 2023 v 18:58, Ondrasss napsal: Mnohem lepší volba!! Díky, vše má svoje, něco bylo lepčí ve Škodofce, něco tady, pozitiva určitě převažují před 21 hodinami, 323GT napsal: Sluší to šestce, v té bílé. G194? Tady se nic neposeje, snad. Já téměř půl roku s X ve trojce a paráda. Díky, ano je to G194 a snad to tak bude… zatím za první týden zhaslo jen jedno vnitřní světlo nad sedadly vzadu, jede to dál, ale můj autismus v kombinaci s OCD začíná dost trpět
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se