geometr Odesláno 14. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2023 Hmm, už ani volanty neuměj udělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 14. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2023 16 hours ago, African said: Dneska jsem byl na sezení s klientem, kterému nedávno doručili funglovku MB S klasu 400. Luxusní, krásné auto, to se musí nechat Ale po prvním měsíci se mu začal vyklat volant a auto začalo dělat nějaké psí kusy. Dnes po několika týdnech auto opět před kanclem s novým volantem v řádu desítek tisíc korun, samozřejmě na záruku...tak říkám paráda. A prej že ani moc ne, že odchází diferenciál Auto jde zpátky do servisu, tak si říkám, co se to sakra v tom automobilovém průmyslu dnes děje Kámoška mi shodou okolností asi 2 týdny zpět poslala tuhle fotku. Prej se jí to děje cca 2x týdně, v servisu auto už asi tisíckrát a zatím bez úspěchu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 Zase jako v pohadce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 24. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2023 V 14. 12. 2023 v 12:47, KFL napsal: Kámoška mi shodou okolností asi 2 týdny zpět poslala tuhle fotku. Prej se jí to děje cca 2x týdně, v servisu auto už asi tisíckrát a zatím bez úspěchu... to mi připomnělo: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 24. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2023 před 14 minutami, moco napsal: to mi připomnělo: Co studené spoje ve sběrnici k palubce..., ale školy nemám. Dělalo mi to ve focusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 Od teď tímhle.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 super kara Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 skoro 180tis km a ziadna zavada. Tankujem, menim olej, gumy, jazdim. Pozdravujem do Nemecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 před 9 hodinami, varjag napsal: Od teď tímhle.. pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 před 10 hodinami, varjag napsal: Od teď tímhle.. Super kára.... pošlu ti dovnitř moje děti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 To byla moje prvni myslenka... :)) Mimochodem, co je to za karu s tema kontrolkama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 25. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2023 před 52 minutami, uff napsal: To byla moje prvni myslenka... :)) Mimochodem, co je to za karu s tema kontrolkama? Nějakej Mercedes AMG... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 (upraveno) před 8 hodinami, Gustaf napsal: Super kára.... pošlu ti dovnitř moje děti Hehe, není třeba, mám vlastní. Ale předchozí bylo světlý celý, včetně koberců, tady jsou jen sedačky. Takže vlastně zlepšení.... Upraveno 26. prosince 2023 uživatelem varjag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 před 1 hodinou, varjag napsal: Hehe, není třeba, mám vlastní. Ale předchozí bylo světlý celý, včetně koberců, tady jsou jen sedačky. Takže vlastně zlepšení.... Jasný, chápu Ikdyž v tomhle jsem si je docela vychoval (překračování prahů, nekopani do sedaček atp), ale stejně dokážou udělat kongo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 Moje děti nesmějí v autě ani jíst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 Moje děti nesmějí v autě ani jíst A přeszouvají se.Takovych už jsem pár potkal, ach jo.Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 Nějakej Mercedes AMG...Jj, C43 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 před 7 minutami, Nick06 napsal: A přeszouvají se.Takovych už jsem pár potkal, ach jo. Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk A převlíkají, když se na výletě umažou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 před 29 minutami, geometr napsal: Moje děti nesmějí v autě ani jíst Máme to také tak, prostě se zastaví a sní se to venku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 (upraveno) Přesně. A dělám to tak, i když jedu sám. Upraveno 26. prosince 2023 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se