Igicz Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září před 6 minutami, TLD napsal: To je super doplnek ke vsemu OB je super. Mel jsem 3,6, a premyslim, ze auto zeny a nas rodinej on route kriznik za nove OB vymenime. Pani ale nechce. Je strasne spokojena s tim co ma.No me by se libil,a treba na pristi rok do Monte Negra a Albosi by byl prave skvelej Levorg se mi líbí a dost jsem nad ním uvažoval. Ale cena/výkon mě pořád stahovala k OB. Dokáže s Levorgem paní jezdit pod 8? Moje je zvyklá jezdit se starým BMW 120d za 5 a s Oťasem pod 7.5:)) To by bylo řečí Jinak tvoje kombo mě dost dráždí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září Toto je jeste levorg s turbem, jede to moc pekne, kdyz si zvyknes na prevodovku. Ja bych skoro rekl, ze ten projev je lepsi jak v OB. Pokud nemas 3.6. A dlouhodoba je kolem 8,6-8,8 na budiku. Nevim jak to presne meri. Na dalky se dostanes tak o litr mene. Ale litr sem, litr tam neresime To auto ma jine prednosti. Ale OB je vetsi univerzal. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září před 58 minutami, TLD napsal: Porad stejne Jedno na dopo a jedno na odpo Hlavně to nepopleť 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září By se prd stalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září před 4 hodinami, moco napsal: Už děláš přechod na zimní provoz? Prd. ;-). Slabina vstrikovaciho cerpadla-zatuhle elementy.... Stare venku.....nove....nove vevnitr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září A kdo to chce videt nazivo, tak do nedele v Pardubicich na Retromestecku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 8. září Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září Tak uz dojizdime. Ted to krapet osplichnout a pripravit na prepravu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září V 6. 9. 2024 v 10:26, TLD napsal: Porad stejne Jedno na dopo a jedno na odpo S tím by se ti líbílo v Jeseníkách ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září Jake mas na mysli? Byl jsem tam se vsema a rad se tam vracim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září U nás se tím jeden ze synků živý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září před 33 minutami, TLD napsal: Jake mas na mysli? Byl jsem tam se vsema a rad se tam vracim Subaru BRZ. Teď jsem tam byl na motorce a jsou tam pecka cesty opravené, přesně na takového malého šikuju jako je BRZ. Mrkni do sekce MOTORKARI. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září JJ, znam to tam. A stejne tak fajn jsou tam zapadle cesticky s moznosti kempovani pro Toy. A kolo sebou Mam to tam rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září Pepo, ve stylu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laff Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září V 5. 9. 2024 v 9:40, venjo napsal: @Laff.Krása a rychlost se snoubí s elegancí. Podle světel je to asi americká verze? Je to Brit, volant vpravo. Jen se předchozímu majiteli líbila us. světla a leaper na kapotě... ani jedno tam nepatří, ale nechci to měnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září před 2 hodinami, LovecK napsal: Pepo, ve stylu! Díky Karle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září Dneska septik na samote na kopci ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Toyota Hilux, 32 tkm. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Hyunday style. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Před hodinou, moco napsal: Toyota Hilux, 32 tkm. Toyota už také není co bývala Kámoš teď řešil brzdové kotouče u Corroly, třicet tisíc a byli fuč, prý jezdí moc agresivně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se