Návštěvník maxigabrielg Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 v roku 2000 este sa to nevolalo RT ale iba V10 ( 8 litrovy 10 valec,?.) a vlastne ten identicky motor prehodili do lahkej karoserie a vznikol Viper 2000 Dodge Ram Pickup Specifications All dimensions are in inches (millimeters) unless otherwise noted. GENERAL INFORMATION Body Styles Regular Cab, Club Cab & Quad Cab Assembly Plant Regular Cab: Dodge City (Warren, Michigan) ENGINE: 8.0-LITER MAGNUM?, OHV, SMPI V-10 Type & Description Ten cylinders, 90° V-type, liquid cooled, heavy-duty Displacement 488 in3 (7994 cm3) Bore x Stroke 4.00 x 3.88 (101.6 x 98.6) Valve System OHV, 20 valves, roller followers, hydraulic lifters Fuel Injection Sequential, multi-port, electronic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Dodge ram. Spomienky na túto reláciu to musí byť zážitok To je dobrej ulet Ale ted kdyz ma Chrysler k dispozici Hellcat, nebylo by spatny kdyby si to zopakovali I kdyz bohuzel to tak zatim nevypada: Car and Driver recently queried Ram Trucks CEO Bob Hegbloom about the possibility of a Ram 1500 Hellcat. Hegbloom responded that such a Helltruck isn?t a possibility ?at this time.? Aspon ze soucasny 5.7 HEMI taky neni k zahozeni: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 Petre: to je Monte Carlo? Krasna barva!!! At slouzi dobre! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 není to monte carlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fugass Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 není to monte carlo. dle rs nárazaníku bych to viděl na Ambition Tour Plus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 (upraveno) To Dodge Viper,měl jsem tu možnost a joo, je to mazec, vrtí se to a zadek nadskakuje jak splašenej Upraveno 22. listopadu 2014 uživatelem DavidLC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 ...sršeň dnes na parkingu.Ne ne. Co to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 To je čínský plagiát škody 105S. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 Sem se lek, ze to je tvoje :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 Trochu off topic, aj ked farba podobna heh..tu prednu "mriezku chladica" by som teda cistit nechcel.. (LF-C2, vyrabat sa nebude) Link Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 To jsi mi připomněl včerejší setkání, při jízdě po dálnici mě předjíždělo nějaké nové SUV od Lexusu, tipoval bych to na nějaké úplně nové RX, ale to bylo tak neskutečně hnusný až jsem se musel dvakrát podívat, jestli je to opravdu Lex. Nafouklý, opravdu ošklivé zadní lampy a celkově přefouknutý SUV. Ačkoliv se mi CT, GS i LS hodně líbí, tak tohle byl opravdu hnus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 Ta přední mřížka je totiž na pasírování srnek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 To jsi mi připomněl včerejší setkání, při jízdě po dálnici mě předjíždělo nějaké nové SUV od Lexusu, tipoval bych to na nějaké úplně nové RX, ale to bylo tak neskutečně hnusný až jsem se musel dvakrát podívat, jestli je to opravdu Lex. Nafouklý, opravdu ošklivé zadní lampy a celkově přefouknutý SUV. Ačkoliv se mi CT, GS i LS hodně líbí, tak tohle byl opravdu hnus. Sphinxx - nebylo to tohle ? http://www.auto.cz/test-lexus-nx-300h-paralelni-vesmir-83430 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 Jo to je ono, tak pardon, je to NX, to jsem ani nevěděl, že něco takovýho jezdí ... nelíbí se mi zejména zezadu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 NX je novinka 2014. Mestsky cross pre zeny na baze RAV4. Juke de luxe. Bezdrotove dobijanie ajfounu. Startujes auto cez mobil.. tento typ hracky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 chtěl jsi napsat hračky nebo s.ačky? Trochu zamrzne, vybije se baterka a nikam nejedeš. Moc technologie je tu ke škodě věci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 Prave jsem nahodou zaznamenal dnesni posledni zavod f1 a shodou okolnosti mi nastala vyjimecna nedele bez deti, tak to jdu skouknout a potreboval bych jen hodit do obrazu, co se stalo s vettelem tuto sezonu, ze je mimo top2? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 Nejede mu auto tak jak dříve, jinak jezdí stejně jako dřív. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 (upraveno) chtěl jsi napsat hračky nebo s.ačky? Trochu zamrzne, vybije se baterka a nikam nejedeš. Moc technologie je tu ke škodě věci. to snad i u normálního auta? Upraveno 23. listopadu 2014 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se