Moty Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna Kde to hledáte? Nidky sem je neviděl ani na zahradě ani v lese
Harwey Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna ani moc nehladam, viem ze rastu v luznych lesoch popri vode, kde je vlhkost, alebo sa len tak objavia v meste v kvetinaci s mulcovacou korou
orol Odesláno 27. července Nahlásit Odesláno 27. července Tak, už to začalo. Toto mám na zahradě: 1 3
Jan7 Odesláno 18. září Nahlásit Odesláno 18. září Kluci, nevíte náhodou jestli už rostou na Starých Hamrech a okolí? Díky
vzduch Odesláno 18. září Nahlásit Odesláno 18. září před 2 hodinami, Jeronimo napsal: Chystám se zítra. Tak dej vědět, jak je na tom Zlínsko.
AlfGS Odesláno 27. září Nahlásit Odesláno 27. září (upraveno) Rostou i nás pod Oderskými vrchy ( V.Újezd a okolí) Upraveno 27. září uživatelem AlfGS 1
revue gt Odesláno 27. září Nahlásit Odesláno 27. září před 3 hodinami, tm80 napsal: Stačí vyjít na zahradu To máš pro manželku, nebo tchýni? 1
vzduch Odesláno 4. října Nahlásit Odesláno 4. října Ještě rostouRanní procházka se psem Pindula, Zlín. 4
pavo_ Odesláno 8. října Nahlásit Odesláno 8. října ano rostou...asi největší kousek co jsem kdy v životě našel 7
libor2002 Odesláno 8. října Nahlásit Odesláno 8. října Tvl, dlouho jsem se tak nenasmal https://www.facebook.com/share/v/1Cjnv7gX78/ 4
colommbo Odesláno 9. října Nahlásit Odesláno 9. října Dlouhé roky jsem jezdíval na chalupu v malé vesničce na Prachaticku, za humny pěkný les, akorát že furt buď do kopce nebo z kopce. Hub dost a krásných, ale musel jsem dávat velkýho Bacha, aby se mi nepřihodilo cos podobného jako tomu pánovi (nebo abych se v tom houbařském ajfru nesesunul dokonce já)...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se